szabepio Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego 29.12.08, 15:03 PKP po prostu przypomnial jak kiedys wyglądało jeżdżenie pociagami. Do takich bitew dochodziło przktycznie przy każdym takim pociągu. A my Polacy nadal jestesmy prymitywnymi warhołami i od razu do bitki pierwsi...Chamstwo jak zwykle w narodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidem20 Darmozjady IP: 83.238.4.* 29.12.08, 15:06 Kiedy wreszcie będzie jakaś konkurencja dla tego dinozaura???!!! Przepraszam i sprawa załatwiona ,buraki z PKP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gates of hell Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: *.37.udn.pl 29.12.08, 15:27 Nic nowego, latem w pociągach nad morze jest identycznie. Pociąg Krk-Gdańsk...Ostatnie wolne miejsca zostały zapelnione już w Radomiu, w W-wie może kilka osób coś znlazło bo kilkanaście osób wysiadło na pierwszej stacji i ci którzy byli dostatecznie szybcy usiedli. I stacja w W-wie i już zaczęły się cyrki. "Samą" Warszawę opuściliśmy chyba po hmm godzinie? półtorej nie wiem ile bo światło było zgaszone, a do komórki nie miałem jak sięgnąć, taki ścisk. Na ostatnim przystanku w W-wie to już jak jakiś dramat - jakby za chwilę miało tornadno nadejść, krzyki pisk, pijani pasażerowie rzucali butelkami, zaczęły się śpeiwy typu jeba* Wisłę, Polonię itd. Kiedy wysiadałem to musiałem przechodzić dosłownie po bagazach obcych ludzi, bo cała podłoga była nimi usłana - dosłownie cały korytarz to ludzie na palacach po bokach a i ich bagaże...pomiędzy drzwiami a toaletą zdarzało się widzieć leżących na ziemi tych którzy w nocy przesadzili z uzywkami - DNO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Jak za starych dobrych czasow !! IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.08, 18:17 Jak za starych dobrych czasow, jak sie wsiadalo oknem, glowa w dol prosto do WC - zazdroszcze tego eventu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macala Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: *.btsnet.pl 29.12.08, 22:21 Polecam stać z kamera 1 stycznia na dworcu w Zakopanym przy podstawianiu pociągu relacji Zakopane-Szczecin :) Niezla jazda spotkalem. Ja widzialem to na w tamtym roku :)Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Just Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: *.adsl.wanadoo.nl 29.12.08, 22:59 Ludzie, jako dziecko/teraz mam 50tke/ jezdzilam z rodzicami nad morze, do tej pory pamietam dantejskie sceny jakie odbywaly sie przy wsiadaniu do pociagu, ludzi wskakiwali przez okno, zajmowali cale przedzialy, klotnie i szarpanina. Czy to sie w Polsce nigdy nei zmieni? Strach przyjechac do kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: *.173.17.143.tesatnet.pl 30.12.08, 04:14 A PKP jak zawsze uprzejmie przeprasza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: 213.17.180.* 30.12.08, 09:43 Oczywiście procedura odzyskania kasy jest na tyle skomplikowana, ze 90% ludzi którzy zapłacili za coś czego nie dostali nie dostanie zwrotu nie słusznie pobranej opłaty. Czyli mamy zwykłą kradzież.. Ciekawe co na to UOKIK i prokuratura? Ja swoich praw dochodzę z PKP od sierpnia. Prawo stoi po mojej stronie, ale mimo to PKP Przewozy Regionalne mnie robi w "..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkpmania Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: *.chello.pl 30.12.08, 15:37 haha pewnie każdy przy oknie chciał siedzieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Re: Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego 30.12.08, 15:41 Już za rok będą mogły do Polski wejść zagraniczne linie kolejowe. Dopuszcza to prawo unijne. Z całą pewnością naszego nieudolnego przewoźnika zastąpi wtedy Deutsche Bahn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: *.mp.pl 27.04.10, 15:16 Skoro PKP nie liczy się w ogóle z pasażerami, ja na ich miejscu nie podstawiłbym w ogóle tego składu w Gdyni, i wszyscy klienci byliby udupieni, z miejscówką czy bez :) Odpowiedz Link Zgłoś