Dodaj do ulubionych

Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego

• szabepio Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego 29.12.08, 15:03
      PKP po prostu przypomnial jak kiedys wyglądało jeżdżenie pociagami.
      Do takich bitew dochodziło przktycznie przy każdym takim pociągu. A
      my Polacy nadal jestesmy prymitywnymi warhołami i od razu do bitki
      pierwsi...Chamstwo jak zwykle w narodzie...
    • Gość: aidem20 Darmozjady IP: 83.238.4.* 29.12.08, 15:06
      Kiedy wreszcie będzie jakaś konkurencja dla tego dinozaura???!!!
      Przepraszam i sprawa załatwiona ,buraki z PKP!
    • Gość: jester Solą w oku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 15:11
    • Gość: gates of hell Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: *.37.udn.pl 29.12.08, 15:27
      Nic nowego, latem w pociągach nad morze jest identycznie. Pociąg
      Krk-Gdańsk...Ostatnie wolne miejsca zostały zapelnione już w Radomiu, w W-wie
      może kilka osób coś znlazło bo kilkanaście osób wysiadło na pierwszej stacji i
      ci którzy byli dostatecznie szybcy usiedli. I stacja w W-wie i już zaczęły się
      cyrki. "Samą" Warszawę opuściliśmy chyba po hmm godzinie? półtorej nie wiem ile
      bo światło było zgaszone, a do komórki nie miałem jak sięgnąć, taki ścisk. Na
      ostatnim przystanku w W-wie to już jak jakiś dramat - jakby za chwilę miało
      tornadno nadejść, krzyki pisk, pijani pasażerowie rzucali butelkami, zaczęły się
      śpeiwy typu jeba* Wisłę, Polonię itd. Kiedy wysiadałem to musiałem przechodzić
      dosłownie po bagazach obcych ludzi, bo cała podłoga była nimi usłana - dosłownie
      cały korytarz to ludzie na palacach po bokach a i ich bagaże...pomiędzy drzwiami
      a toaletą zdarzało się widzieć leżących na ziemi tych którzy w nocy przesadzili
      z uzywkami - DNO!
    • Gość: Kill B. Jak za starych dobrych czasow !! IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.08, 18:17
      Jak za starych dobrych czasow, jak sie wsiadalo oknem, glowa w dol
      prosto do WC - zazdroszcze tego eventu !!
    • Gość: Macala Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: *.btsnet.pl 29.12.08, 22:21
      Polecam stać z kamera 1 stycznia na dworcu w Zakopanym przy
      podstawianiu pociągu relacji Zakopane-Szczecin :) Niezla jazda
      spotkalem. Ja widzialem to na w tamtym roku :)Polecam
    • Gość: Just Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: *.adsl.wanadoo.nl 29.12.08, 22:59
      Ludzie, jako dziecko/teraz mam 50tke/ jezdzilam z rodzicami nad morze, do tej
      pory pamietam dantejskie sceny jakie odbywaly sie przy wsiadaniu do pociagu,
      ludzi wskakiwali przez okno, zajmowali cale przedzialy, klotnie i szarpanina.
      Czy to sie w Polsce nigdy nei zmieni?
      Strach przyjechac do kraju.
    • Gość: Jarek Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: *.173.17.143.tesatnet.pl 30.12.08, 04:14
      A PKP jak zawsze uprzejmie przeprasza...
    • Gość: Marcin Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: 213.17.180.* 30.12.08, 09:43
      Oczywiście procedura odzyskania kasy jest na tyle skomplikowana, ze
      90% ludzi którzy zapłacili za coś czego nie dostali nie dostanie
      zwrotu nie słusznie pobranej opłaty. Czyli mamy zwykłą kradzież..
      Ciekawe co na to UOKIK i prokuratura?
      Ja swoich praw dochodzę z PKP od sierpnia. Prawo stoi po mojej
      stronie, ale mimo to PKP Przewozy Regionalne mnie robi w "..."
    • Gość: pkpmania Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: *.chello.pl 30.12.08, 15:37
      haha pewnie każdy przy oknie chciał siedzieć :D
    • and192 Re: Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego 30.12.08, 15:41
      Już za rok będą mogły do Polski wejść zagraniczne linie kolejowe. Dopuszcza to
      prawo unijne. Z całą pewnością naszego nieudolnego przewoźnika zastąpi wtedy
      Deutsche Bahn.
    • Gość: gość Bitwa o miejsca w pociągu do Zakopanego IP: *.mp.pl 27.04.10, 15:16
      Skoro PKP nie liczy się w ogóle z pasażerami, ja na ich miejscu nie
      podstawiłbym w ogóle tego składu w Gdyni, i wszyscy klienci byliby
      udupieni, z miejscówką czy bez :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka