piotr.jasinski 06.01.09, 16:01 Upał jakby zelżał ostanio :) Mam nadzieję, ze roślinek szlag nie trafi (bo owijać mi się nie chciało). No i zaległe życzenia - Pomyślności w Nowym Roku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Chłodem powiało 06.01.09, 19:35 piotrze ale niewiele, niewiele;> ja tam nadal w podkoszulku chodze;> (i swetrze...i bluzie... i drugiej bluzie..i trzeciej bluzie;P) mi juz kilka chyba szlag trafil,bo tez jakos umknal mi moment w ktorym mialam przykryc..i z nowo nabytymi malinami cos mialam zrobic,ale zupelnie mi wylecialo z glowy co;> to jez zalegle szczesliwego roku;) juz nie takiego nowego:) i co by nam rosliek jednak nie trafilo;) Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: Chłodem powiało 07.01.09, 22:24 ba... my nawet agrowłóknine do opatulania roślin kupiliśmy, ale jakoś ciepło było i nie mogliśmy się zebrać do opatulania. A potem zima zaskoczyła nie tylko drogowców i agrowłóknina grzeje się w domu :-) Ja także życzę wszystkiego najlepszego :-) Odpowiedz Link Zgłoś