ruda-suczka 08.12.07, 15:11 Prośbę mam wielką niesłychanie o fraszek o pieskach wklejanie znanych poetów utwory umieszczajcie imię, nazwisko i tytuł podajcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda-suczka Pan i pies - Ignacy Krasicki 08.12.07, 15:12 Pies szczekał na złodzieja, całą noc się trudził. Obili go nazajutrz, że pana obudził. Spał smaczno drugiej nocy, złodzieja nie czekał, Ten dom skradł; psa obili za to, że nie szczekał. Odpowiedz Link
znavvca Re: Pan i pies - Ignacy Krasicki 08.12.07, 15:21 Ale tu nie o to chodzi Aby wklejać co ktoś spłodził Idę teraz po sztalugę Pierwsza w czwartek, dzisiaj druga Odpowiedz Link
alice0553 to zły pomysł 08.12.07, 15:23 Ruda fora pomyliła cudzą twórczość umieściła my tu rymujemy sami nie podpieramy się poetami. Odpowiedz Link
azaheca Re: to zły pomysł 09.12.07, 01:14 Suczka nie potrafi rymować sama? ta wychowana na wierszach dama nie umie nawet rymu sklecić? zmianę nicka czas zalecić Odpowiedz Link
madohora Re: Fraszki o pieskach 11.12.07, 12:27 Masz tutaj o pieskach wątek „Nowy wątek dla zwierzątek” Sami fraszki wymyślamy Dzielimy się problemami Masz też innych zwierząt bez liku Chyba nawet jest coś o konikach Odpowiedz Link
madohora Re: Fraszki o pieskach 11.12.07, 12:29 Nawet jak nad jakimś problemem staniesz To poradę zaraz dostaniesz Ja zapytałam o rasę mi nieznaną I zobacz co w parę minut się stało Odpowiedz Link