Dodaj do ulubionych

Za dzielnicowe gazety miasto zapłaci dwa miliony

IP: *.funk.pl 22.01.09, 15:47
"Bemowo news" jest super, a i o panu Zygrzaku dobre mam zdanie.
Artykuły o remontach dróg, o budowie obwodnicy, o problemach
mieszkańców, imprezach w Bemowskim Domu Kultury, czy w szkołach.
Świetna gazeta. W ogóle dobrze się mieszka na Górcach :)

Obywatelka W-wy :>
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? towarzysze piskorze dla Warszawu? A szto eta IP: *.chello.pl 22.01.09, 16:18
      takoje?

Złodzieje?
      • Gość: ursyn-car Re: towarzysze piskorze dla Warszawu? A szto eta IP: *.eranet.pl 22.01.09, 19:12
        słyszałem, że matejka, żyguła, grzegrzółka, suliborski i inni
        piskorze, którzy są jeszcze w po w 2010 wystartują w mieście z listy
        piskorskiego z sd
        • Gość: Andryszczyklamca Re: towarzysze piskorze dla Warszawu? A szto eta IP: *.aster.pl 22.01.09, 20:25
          Andryszczyk kłamie! Feta z okazji otwarcia mostu świętokrzyskiego
          była zorhganizowana z pieniędzy sponsorów. Feta z okazji zakończenia
          budowy metra z pieniędzy publicznych. I taka jest różnica między
          kłamcami spod znaku GHW a Piskorskim.
          A tak btw...to od kiedy Matejka z Ursynowa jest człowiekiem
          Piskorskiego?
        • Gość: external Re: towarzysze piskorze dla Warszawu? A szto eta IP: *.aster.pl 22.01.09, 21:56
          O Pan co by chciał gdzieś wystartować ale nie może bo go nikt nie chce więc
          rozsiewa jakieś plotki :D
          • Gość: ursyn-car Re: towarzysze piskorze dla Warszawu? A szto eta IP: *.eranet.pl 23.01.09, 07:08
            to nie plotki oni potajemnie spiskują, nadal się spotykają i knują
            • Gość: Warszawiak Re: towarzysze piskorze dla Warszawu? A szto eta IP: *.chello.pl 23.01.09, 08:52
              Cały czas kombinują?
              • Gość: Zoran Ekspert Kulesza? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.01.09, 12:53
                Zawsze jak słyszę słowa "prof. Michał Kulesza, ekspert ds. samorządu", to mnie
                telepie. I cóż dziś ten szlachetny mędrzec prawi? Że samorząd w mieście nie może
                wydawać gazetki, bo... konkuruje z płatną prasą.

Proponuję zatem, by pan Kulesza zmienił tytuł - i nie reklamował się jako spec
                od samorządu, lecz konsultant i doradca koncernów mediowych. Bo w końcu to ich
                interesów broni. A że nie chce im się pisać o sprawach samorządu? Cóż, widocznie
                sądzą, że "tego nikomu nie będzie chciało się czytać". I dlatego samorządy
                wydają bezpłatną prasę, dzięki której ludzie wiedzą, co się dzieje tam, gdzie
                mieszkają. A komercyjne media dalej walą swoje sensacyjne kawałki "bo za to
                ludzie chętnie zapłacą"...
    • Gość: COTY Bemowo IP: 195.116.115.* 22.01.09, 17:13
      Mi się bardzo podoba Bemowo News zwłaszcza, że jest dystrybucja w
      PDF.
    • Gość: micho Dawniej wszyscy narzekali że Bemowo to sypialnia W IP: *.centertel.pl 22.01.09, 18:26
      Dawniej wszyscy narzekali że Bemowo to sypialnia Warszawy - a dzięki Bemowo News
      wiadomo co się dzieje w samorządzie jakie są zajęcia w Bemowskim Centrum
      Kultury, można się dowiedzieć że jest darmowe lodowisko pod ratuszem - kto o tym
      napisze - przecież dla dużych mediów to nie jest żaden NEWS - wiemy czym żyją
      obecnie media "człowiek pogryzł psa ..." itd.
      • Gość: ksiegowy Re: Dawniej wszyscy narzekali że Bemowo to sypial IP: *.aster.pl 22.01.09, 18:50
        1/uderz w stol,a pieski Dabrowkiego sie odezwą
        2/Zaczelo sie zwijanie parasola ochronnego roztoczonego nad PO?Temat
        jest od dosc dawna znany,a nagle towarzysze z GW dzis odkryli
        marnotrawienie publicznych pieniedzy przez POrabnych?
        • Gość: ksiegowy tak sobie przegladam Rzepkę IP: *.aster.pl 22.01.09, 19:00
          i skoro odwaga w redakcji GW gwaltownie wzrosla to moze napisza
          artykuly o tym;
          1/jak POrąbani zrezygnowali z budowy tramwajow na Trasie Tysiaclecia.
          Bo sie bali....pracy.
          www.zw.com.pl/artykul/2,327454_Wybrakowana_Trasa_Tysiaclecia_.html
          2/jak w dzielnicach rzadzonych przez PO wzrosly koszty uzytkowania
          samochodow sluzbowych.O jeden milion rocznie.Przy obietnicach
          zmniejszenia tychze kosztow
          www.zw.com.pl/artykul/2,327769_Podroz_za_jeden_ryczalt.html
          Czekam na glosy sfory tuskomatolow twierdzacych,ze tramwaje w
          Warszawie sa zbedne,a 142 urzednikow w dzielnicy musi miec samochod
          sluzbowy.A w ogole wszystko co robią POrabani jest swietne,nawet jak
          nic nie robią
          • Gość: bolo Daremnie tryskasz jadem IP: *.chello.pl 22.01.09, 19:32
            Prawda jest taka, że dla PO nie ma realnej alternatywy (co zresztą nie jest
            dobre, bo PO nie musi się za bardzo starać, nie czując na plecach oddechu
            konkurencji).
            SLD - skompromitowane towarzystwo wzajemnej adoracji od przekrętów, "prezia",
            "mniejszego pałacu", "lub czasopism" itd.
            PiS - chorzy z nienawiści nieudacznicy - to już SLD miało więcej realnych efektów.
            LPR - j.w.
            PSL - partia bogatych rolników i wiejskich strażaków. Tu brak elektoratu.
            inne - różna lewacka drobnica typu UP, Zieloni2004 - beztreściowa demagogia +
            współpraca z przekrętasami z SLD.
            Samoobrona - niektórzy mogli się łudzić, że Lepper jest "inny", dopóki nie
            pokazał rządząc, że jest taki sam, jak inni krytykowani przez niego politycy.
            Piskorczycy - mieli realne efekty (chyba największe spośród ekip rządzących
            Warszawą), ale poza PO są zerem.
            • Gość: Smok Szkoda mi cię bolo. Wyjmij śpiochy z oczu i się IP: *.acn.waw.pl 22.01.09, 21:04
              rozejrzyj. Zobaczysz że i bez GW i bez PO też da się żyć, myśleć i
              działać. I może się czegoś więcej dowiesz o świecie.
              • Gość: bolo Re: Szkoda mi cię bolo. Wyjmij śpiochy z oczu i s IP: *.chello.pl 22.01.09, 21:49
                > rozejrzyj.
                Rozglądam się i moje spojrzenie padło na mosty.
                Wynik: PO i Piskorski - 2 mosty (i tunel)
                PiS i Kaczyński - zero mostów, zero tuneli i totalnie pogrzebana sprawa Mostu
                Północnego.
                PO i HGW - Most Północny, choć powoli, ale ruszony z miejsca (w pierwszym
                miesiącu urzędowania pokonano trudności, z którymi PiS bujał się 4 lata).

Nie mam więcej pytań.
            • Gość: piskorze=złodzieje Re: piskorze realnie ukradli więcej niż tow. z IP: *.chello.pl 24.01.09, 09:28
              PZPR/SLD, taka jest prawda, złodziej, złodzieja piskorzem pogania:-)
              • Gość: he he he Re: piskorze realnie ukradli więcej niż tow. z IP: *.eranet.pl 25.01.09, 19:40
                potap, artymoszenko, białecki, plewa, czechowski itp. he, he, he
    • Gość: Smok Hahaaa, to tu boli!Szajsowate Metro nie schodzi IP: *.acn.waw.pl 22.01.09, 21:01
      choć jest za darmo. A chciałoby się powiedzieć Warszawiakom co mają
      myśleć. Oj w tej Agorze to takie mało przebiegłe ludziki pracują.
      Nie lepiej rozpłakać się wprost że trzeba będzie posunąć z Agory
      trochę czeladników z Metra i stołecznej??
    • Gość: asd Dzielnice marnotrawią pieniądze na gazetki IP: *.acn.waw.pl 22.01.09, 21:34
      na calym swiecie takie gazetki sa wydawane, mieszkalem w holandii i dostawalem
      takowa co miesiac. nie ma co sie oburzac, a kwota 2mln jest tak na prawde
      smieszna - pewnie 'stowarzyszenie dla warszaty' wolaloby ja miec dla siebie.
      podsumowujac wiele szumu niewiadomo po co
      • Gość: Miziak Re: Dzielnice marnotrawią pieniądze na gazetki IP: *.aster.pl 22.01.09, 22:12
        Są wydawane za pieniądze prywatne. A nie z pieniędzy publicznych
        drogi urzędniku burmistrza Dabrowskiego. A stowrztyszenie nazywa się
        Obywatele dla Warszawy. A nie Stow dla Warszawy
        • Gość: siwus Re: Dzielnice marnotrawią pieniądze na gazetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 22:52
          > Są wydawane za pieniądze prywatne. A nie z pieniędzy publicznych
          > drogi urzędniku burmistrza Dabrowskiego. A stowrztyszenie nazywa się
          > Obywatele dla Warszawy. A nie Stow dla Warszawy

A nie wpadłeś na pomysł, że ja jako mieszkaniec Bemowa chciałbym tego rodzaju
          gazetkę/informacje o tym co dzieje się w dzielnicy otrzymywać?

Po latach dymów/afer o łapówki, spaprane inwestycje, wlekące się postępowania
          administracyjne czy balety po pijaku pod ratuszem sprawa gazetki za 470 tys. pln
          jest tym czego sobie jako mieszkaniec, podatnik i wyborca sobie życzę. Życzę
          sobie, żeby jakieś nikomu nieznane stowarzyszenie mogło zrobić dym najwyżej o
          gazetkę. Nie ma poważniejszych spraw w Warszawie?

BTW. Po raz pierwszy od kilku lat słyszę wśród moich znajomych głosy zazdrości,
          o tym że moja dzielnica jest taka prężna itp. Boli?

PS. Nie pracuję w ratuszu ani dla ratusza, na Dąbrowskiego nie głosowałem bo
          jeszcze nie byłem oficjalnie mieszkańcem Bemowa.
          • Gość: Miziak Re: Dzielnice marnotrawią pieniądze na gazetki IP: *.aster.pl 23.01.09, 20:22
            Burmistrz Dąbrowski zapewne się wzruszył...tym wspaniałym pochwalnym
            listem pracownika urzędu Bemowo...:-) gratulacje, lizusostwo
            wraca...a tak w ogóle, to trzeba być naprawdę mocno zwichniętym aby
            finansować obcej osobie album fotograficzny za 470 tysięcy - do tego
            sie sprowadza Bemowo News
            • Gość: siwus Re: Dzielnice marnotrawią pieniądze na gazetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 22:06
              > Burmistrz Dąbrowski zapewne się wzruszył...tym wspaniałym pochwalnym
              > listem pracownika urzędu Bemowo...:-) gratulacje, lizusostwo
              > wraca...

Mam się z dowodu osobistego wylegitymować żeby dotarło do ciebie że NIE PRACUJĘ
              W RATUSZU ANI DLA RATUSZA? Poza deprecjonowaniem mnie nie posiadasz żadnych
              argumentów żeby moje racje odeprzeć.

Teraz Ty powiedz jakie masz związki z nikomu nieznanym stowarzyszeniem.
              • Gość: bolo Re: Dzielnice marnotrawią pieniądze na gazetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 08:29
                w dowodzie nie ma adnotacji o zatrudnieniu
        • Gość: asd Re: Dzielnice marnotrawią pieniądze na gazetki IP: *.acn.waw.pl 23.01.09, 09:35
          jak nie masz o czyms pojecia to sie nie wypowiadaj, 'czlonku z ramienia'
          jakiegos podrzednego stowarzyszenia ktore powstalo po to zeby zrobic dobrze
          swoim szefom.

za granica takie gazetki sa wydawane wlasnie z publicznych pieniedzy (sprawdz
          sobie w slowniku niderlandzkiego co to znaczy gemeente a potem kliknij tutaj
          www.utrecht.nl/smartsite.dws?id=132986 ). jesli sie nie domyslasz to maja
          na celu integracje lokalnych spolecznosci, informowanie ich o wydarzeniach
          kulturalnych, remontach i tego typu sprawach. a ze co jakis czas ukazuje sie tez
          wywiad z ktoryms z burmistrzow czy innych urzednikow to totalnie normalne, w
          koncu wiekszosc lokalnej spolecznosci wlasnie ich wybrala.

mieszkam na ursynowie i uwazam ze taka gazeta tez by tu sie przydala, jest jakas
          'passa', wydawana, jak mowisz 'za prywatne pieniadze' ale jej sie nie da czytac
          - tak jest wypchana pseudo artykulami promocyjnymi o otwarciu nowego sklepu z
          uzywana odzieza itp. nie mowie juz o amatorskim skladzie i druku na papierze
          a'la toaletowy.

dlatego jeszcze raz podkreslam ze takie gazetki to norma w calej europie i niech
          'obywatele dla warszawy' zajma sie czyms powazniejszym skoro im sie tak nudzi.
          na poczatek proponuje przeprowadzac staruszki przez jezdnie, na pewno bardziej
          sie przydadza stolicy.

m
          • Gość: jara Ursynów powinien mieć TEŻ własny Biuletyn! IP: *.acn.waw.pl 23.01.09, 10:38
            Umieszczanie wkładki urzędowej w takim szmatławcu, jakim stała się passa, jest
            dla ursynowian DESPEKTEM!
    • Gość: bolo Re: Zobacz co Tusk zrobił z projjektami na ścianę IP: *.chello.pl 22.01.09, 23:42
      Złą taktykę przyjąłeś.
      Wiele osób zdaje sobie sprawę, że nie jest idealnie, czy Tusk, czy HGW robią
      posunięcia co najmniej kontrowersyjne. Ale alternatywa w postaci syfu jaki był
      za SLD, czy PiS nie jest żadnym wyjściem. Krytyka inwestycji HGW z pozycji
      Piskorskiego jest jeszcze zrozumiała, bo oni mieli konkretne osiągnięcia. Z
      pozycji SLD poniekąd trochę też, choć słabiej. A krytyka wychodząca z pozycji
      pisowskich nieudaczników pobudza najwyżej do rechotu.
    • Gość: emigrant Dzielnice marnotrawią pieniądze na gazetki IP: *.cable.ubr09.gate.blueyonder.co.uk 23.01.09, 01:17
      Mieszkam w malym angielskim miescie, ktorego mieszkancy otrzymuja co
      miesiac po kilka gazetek, informatorow i ulotek, drukowanych lub
      sponsorowanych przez gmine. Po pierwsze informacja. Co z tego, ze
      cos ciekawego gdzies sie dzieje lub ze sa gdzies lokowane pieniadze,
      jesli nikt o tym nie wie. Po drugie: wazna pozytywna propaganda;
      przyciaganie ludzi, by mysleli o swoim otoczeniu i byli w kontakcie
      z gmina. Jasne, ze jezeli jest jakas dotacja, to kilka lub nawet
      kilkadziesiat procent pieniedzy musi byc przeznaczone na informacje.
      To bardzo wazna czesc kazdego budzetu. Nawet malpy sie komunikuja ze
      soba.
      • Gość: ksiegowy Ja cię!napisali! IP: *.aster.pl 23.01.09, 09:00
        na jedynce portalu wisi news o marnotrawionych przez urzedasow PO
        szmalu na samochody sluzbowe.Ten z Życia Warszawy.To juz nie sa
        zarty,operacja zwijania parasola ochronnego sie zaczela.Albo racje
        ma smok,ze Bemowo News okazalo sie konkurencja dla agorowych
        darmowych szmatlawcow i sentyment w momencie naruszenia inrteresow
        sie skonczyl.
        @bolo-z twojego punktu widzenia jako tuskowyznawcy S8 juz jest
        gotowa.Bo da sie przejechac od Powstancow do Lazurowej.Drogą
        techniczną.I tak wygladajaowe inwestycje PO
    • Gość: Bemowiak Dzielnice marnotrawią pieniądze na gazetki IP: *.polkomtel.com.pl 23.01.09, 09:01
      Akurat Bemowo news bardzo sie przysluzylo naszemu osiedlu. Dzieki
      gazetce udalo sie rozwiazac probelm chodnika o ktory od 8 lat sie
      upominalismy. Rejestrowalem samochod - zajelo to 20 minut a nie jak
      na Woli 6 godzin. Czyzby konkurencja dla Metra i Agora broni
      interesow ...
      • Gość: monika Re: Dzielnice marnotrawią pieniądze na gazetki IP: *.171.104.194.static.crowley.pl 23.01.09, 09:34
        Bemowo News dobre jest - jakkolwiek nie wpada do wszystkich skrzynek-
        do mojej na Osmańczyka nie dochodzi ale mozna ściągnąc wersję
        elekroniczną ze strony Bemowa i jak ktoś tu napisal przynajmniej
        wiem co ciekawego dzieje się w dzielnicy i nie żal mi pieniędzy na
        tę gazetke
        M.
      • Gość: Miziak Re: Dzielnice marnotrawią pieniądze na gazetki IP: *.aster.pl 23.01.09, 20:24
        Co ma chodnik do gazety...no chyba brakuje ci konsekwencji a wkażdym
        ja tu ciągu logicznego nie widzę
    • Gość: Też z Bemowa Za dzielnicowe gazety miasto zapłaci dwa miliony IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.09, 09:36
      Proponuję GW zajęcie się marnotrawstem pieniędzy publicznych w
      Biurze Promocji m. st. Warszawy i wydawaniu ich na brzydkie gadżety
      z logo miasta i inne działania... A co do Bemowo News - mieszkam na
      Bemowie - gazetkę co jakiś czas dostaję do skrzynki pocztowej. I
      dobrze, że dzielnica informuje co się dzieje - szybki przekaz
      informacji do mieszkańców - to super.
      Ale - to wydawnictwo - to koszmar graficzny - brzydkie, zrobione bez
      pomysłu. Układ graficzny w środku - bez pomysłu - no i raklmay
      imprez organizowanych przez dzielnicę to już mega koszmar. I drugie
      Ale rzeczywiście w każdym numerze poza informacjami wylewane są
      wiadra pochwał dla Burmistrza i decydentów dzielnicy -
      Taka "wazelina" w gazetce informacyjnej nie przystoi.
      Bemowo News jest potrzebne - i jak każde wydawnictwo powoli się
      rozwija - więc niech GW zajmie się faktycznymi problemami Warszawy...
      • Gość: kaja BIELANy przodują! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 18:57
        BIELANY przodują w tej żenującej konkurencji - przez okrągły rok co miesiąc
        kampania wyborcza, na każdej stronie zdjęcie jakiegoś męża opacznościowego z
        każdej frakcji politycznej. Przecież to jest rowne korupcji!
    • Gość: andr Na Bemowie nie ma żadnych innych gazet IP: *.centertel.pl 23.01.09, 09:57
      Gdyby nie Bemowo News nikt by nie wiedział co się dzieje (moja babcia nie śmiga
      po necie) Na takim Ursynowie są gazety lokalne to może coś tam dociera do ludzi.
      A na Bemowie jest tylko bemowo news bo reszta to ma chyba 100 egzemplarzy żeby
      wydawca mógł wyciągnąc pieniądze od reklamodawców. A przecież Bemowo News nie
      jest konkurencją dla prasy lokalnej bo nie ma tam reklam, więc jak ktoś zrobi
      dobrą gazetę to będzie zarabiał na reklamach - czekamy!
    • Gość: różniczka Re: przecież to Całki interes był... IP: *.chello.pl 23.01.09, 10:08
      tego złodzieja z PZPR
      • Gość: he he he Re: przecież to Całki interes był... IP: *.eranet.pl 25.01.09, 19:41
        kombinator zawsze kombinuje, he he he
    • swinton "Bemowo News" - News to ja wiem co to jest ale 23.01.09, 11:02
      "Bemowo"? To chyba od BMW.
      • Gość: teo Re: "Bemowo News" - News to ja wiem co to jest al IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 11:58
        Też mi żart. Chyba prędzej od generała Józefa Bema hmm? choć pewnie znasz się
        tylko na markach samochodów i o niczym więcej pojęcia nie masz ;)
        • Gość: mial Re: "Bemowo News" - News to ja wiem co to jest al IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 13:19
          Gość portalu: teo napisał(a):

> Też mi żart. Chyba prędzej od generała Józefa Bema hmm?

nie chyba tylko na pewno ;)
    • james.blonde Gazetka 23.01.09, 11:18
      No dobrze, niech sobie będzie ta gazetka i drukowana (choć i z Internetu można
      ją pobrać), może i są ciekawi tego, jaka impreza ostatnio w okolicznej szkole
      miała miejsce albo że jakiś biskup gdzieś przyjechał... Mnie to szczerze mówiąc
      zupełnie nie interesuje.

W jednym z ostatnich numerów był artykuł o możliwej likwidacji lotniska na
      Bemowie. OK
    • Gość: Rych45 Zamiast Bemowo-News przydałby się chodnik wzdóż Dź IP: 12.4.27.* 23.01.09, 13:18
      wigowej i jakaś ścięzka rowerowa - od przejęcia władzy przez PO nie
      powstał ani metr !
    • aagnes Re: Za dzielnicowe gazety miasto zapłaci dwa mili 23.01.09, 13:27
      Ja tam jestem zdania, ze gazeta osiedlowa/lokalna jest potrzebna.
      ale uwazam tez ze wazniejsze od gazety czy fajerwerkow z byle okazji
      jest wyremontowanie basenu na brygadzistow, mysle, ze kasa w gminie
      znalazlaby sie i na to o na to.
    • e-marlowe Za dzielnicowe gazety miasto zapłaci dwa miliony 23.01.09, 14:43
      1.Jeżli ktoś uważa,że 2 miliony złotych to nic dla budżetu
      Warszawy,to gratuluję dobrego samopoczucia i (jak mniemam) wysokich
      dochodów.
      2.Wszystkie te wiadomości (poza promocyjnymi) można zamieszczać w
      prasie jako informacje lub (lodowisko itp.) jako anonse płatne.
      3.To,że ekipa HGW nic nie zbuduje (poza oczywiście Stadionem
      Wdzięczności dla ITI/TVN) i różni się tylko od ekipy LK tym,że
      pozoruje pracę,organizując przetargi (bo tamci nawet tego nie robili)
      dociera już do większości Warszawiaków...mimo wydawania gazetek o
      osiągnięciach warszawskich władz :)
      • Gość: ads Re: Za dzielnicowe gazety miasto zapłaci dwa mili IP: *.acn.waw.pl 23.01.09, 15:55
        dwa milony przy budzecie to zupelne nic.

platna reklama w obecnych gazetach? glupszego pomyslu nie slyszalem - po
        pierwsze sprawdz sobie cenniki w gazetach komercyjncyh (np w agorze wiele ze te
        dwie banki nie kupisz szczegolnie jesli wziac pod uwage wszystkie dzielnice). a
        po drugie ktora gazete wybrac? przede wszystkim nie wszyscy czytaja gazety
        platne a jak juz czytaja to albo nie albo wyborcza. wiec wybor miejsca do reklam
        bylby wyborem politycznym i wtedy dopiero by sie zaczelo. a po drugie penetracja
        rynku przez gazety komercyjne jest bardzo niepelna, nie ma mozliwosci
        targetowania reklam do osob mieszkajacych w danej dzielnicy itp. poczytaj sobie
        troche o marketingu i reklamie zanim sie wypowiesz.
      • Gość: rozśmieszony Re: Za dzielnicowe gazety miasto zapłaci dwa mili IP: *.infonet.cz 26.01.09, 15:28
        Budżet Warszawy to 12,5 mld, czyli rozmawiamy o 0,00017 tej sumy.
    • Gość: gucio Dzielnice marnotrawią pieniądze na gazetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 16:39
      Nie wiem jakie były intencje autora tekstu, ale jeśli chciał zaatakować
      samorządy za zbytnie szastanie pieniędzmi to raczej wyszło mu to nieudolnie.
      Kończenie tekstu mocnym "będę bronił jak niepodległości" stoi mocno w opozycji
      to tytułu i zostawia czytelnika z poczuciem, że możne jednak te gazetki
      potrzebne (zwłaszcza, że, to już na drugim poziomie, wcale to największe w
      kraju dziennikarstwo Agorowe nie takie jedynie słuszne i boskie).
    • Gość: Skml URSUS! IP: *.aster.pl 23.01.09, 21:49
      Ja już od ponad roku proszę UD, aby publikował swoją gazetkę propagandową w
      necie. Robi to, ale z półroczną zwłoką.
    • Gość: czerniakowianka Chyba coś jest "na rzeczy"... IP: *.funk.pl 26.01.09, 09:48
      ...bo od tygodnia link do tego artykuliku nie schodzi z głównej
      strony Gazety! Może rzeczywiście wydawca Metra pozazdrościł
      popularności lokalnej darmowej prasie? Ale mieszkańcy poszczególnych
      dzielnic raczej uważają gazetki za potrzebne. Ja też NADAL uważam że
      Bemowo-News to dobre i ciekawe pisemko :)
    • 3cik <=-=-=----- 26.01.09, 10:14
      To ewidentne wyciąganie kasy z kieszeni podatników.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka