Gość: borow4 IP: *.ifpan.edu.pl 12.03.09, 20:15 Skandalem jest to ze szuka sie swiadkow zdarzenia - a dlaczego to Rynek Starego Miasta nie jest monitorowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorsai68 Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 00:25 Gość portalu: borow4 napisał(a): > Skandalem jest to ze szuka sie swiadkow zdarzenia - a dlaczego to > Rynek Starego Miasta nie jest monitorowany Nie jest? To skąd wezmą nagrania z kamer? Odpowiedz Link Zgłoś
tvtotal2 Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 03:09 tego debila co to zrobił, powinni na cały dzień przykutego na golasa postawić na rynku obok Syrenki i pozwolić przypinać mu różne odpustowe badziewia i dowolnie wyginać jego "miecz". Wieczorem chłosta i synuś zapomni o takich zabawach na dłuższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <--------------=-- 13.03.09, 09:55 Nawołujesz do samosądu? Na to jest paragraf kaczysto... Odpowiedz Link Zgłoś
tvtotal2 Re: --=--------------> 13.03.09, 13:22 ja bym mu wp****lił, a ty byś loda zrobił. Dlatego świat jest piękny, bo tak różny w poglądach. Co do kaczysty ;) wyleczyłem się z pozytywnego myślenia o kaczorkach juz ładnych parę lat temu. Kiedyś nie było bliźniaków, ale były pręgieże. Średniowieczni też byli za kaczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: --=--------------> 13.03.09, 13:46 tvtotal2, Nie można ci zarzucić kaczyzmu, przynajmniej nie na podstawie tych wypowiedzi. Z drugiej strony twoja pierwsza opinia była tyleż głupia, co nieistotna. Głupia, bo domagasz się pręgierza (nawet pręgieża ;-))) ). Nieistotna, bo każdy przytomny człowiek, wie że to jest absolutnie nierealne w obecnym systemie prawnym. Zawodowy psycholog znajdzie na to jakieś ładne określenie, a la "syndrom Johnsona", a z grubsza chodzi o to, że stanowisz element tzw. TŁUSZCZY, która pała realną nienawiścią do "bandytów i złodziei". Domaga się ostrych i publicznych kar, a takie kary jeszcze bardziej tłuszczę nakręcają i tłuszcza chce więcej i mocniej. I tak naprawdę tłuszczy nie obchodzi, czy faktycznie dany delikwent jest czemuś winien i jak bardzo. Liczą się IGRZYSKA. Liczy się możliwość podbudowania własnego ja, na zasadzie "może jestem niewykształcony, biedny, może mnie dziewczyna nie chciała, ALE TO JA JESTEM UCZCIWY, A TAMTEN TO ŚMIEĆ I ZASŁUGUJE NA KARĘ". Odpowiedz Link Zgłoś
pierre.dolin Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:57 Może właśnie o tym z lubością marzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscioo Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: 121.33.190.* 13.03.09, 06:30 A ja się zastanawiam czemu miedzy 8 a 12 w reprezentacyjnym miejscu Warszawy nie było w ogóle ludzi? Nasza starówka jest po postu martwa, poza nielicznymi turystami i delegacjami nikt tam nie przychodzi, dlatego wandale czuja się tak pewnie. To wstyd niszczyć symbol własnego miasta, własnej stolicy. Kara powinna być surowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.chello.pl 13.03.09, 07:04 a ja jstem pewna ze to akurat bylo paru pijanych do bolu angoli albo francuzow ktorzy przyjzdzaja do nas sie tanio zabawic i maja w d... nasze dziedzictwo Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:39 bez przesady syrenka to jak złota kaczka co innego jakby zbeszczescili pomnik powstanca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.chello.pl 13.03.09, 07:33 Gość portalu: goscioo napisał(a): > A ja się zastanawiam czemu miedzy 8 a 12 w reprezentacyjnym miejscu Warszawy ni > e > było w ogóle ludzi? Nasza starówka jest po postu martwa, poza nielicznymi > turystami i delegacjami nikt tam nie przychodzi, dlatego wandale czuja się tak > pewnie. To wstyd niszczyć symbol własnego miasta, własnej stolicy. Kara powinna > być surowa. Czemu się dziwić, że nie ma nikogo. Nie ma parkingów nie ma chętnych, jest komunikacja, ale nie każdy mieszka w Centrum, a często dojazd publicznym transportem to jakaś masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:06 bo na zadupiu nigdy nie ma ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscioo Syrenko IP: 121.33.190.* 13.03.09, 06:57 Syrenko, syrenko, warszawska panienko, dom twój gdzie zielony wiślany brzeg. Choć miecz ci wygięli i wąsy przypięli, dumą stolicy będziesz na wiek!:D Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Syrenko 13.03.09, 09:27 Gość portalu: goscioo napisał(a): > Syrenko, syrenko, warszawska panienko, dom twój gdzie zielony wiślany brzeg. > Choć miecz ci wygięli i wąsy przypięli, dumą stolicy będziesz na wiek!:D CZYLI PO 100TU LATACH MAMY Z GŁOWY, DZIĘKI BOGU CHOCIAŻ TYLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscioo Re: Syrenko IP: 121.33.190.* 13.03.09, 10:56 A co byś wolał zamiast niej po tych stu latach, pomnik marchewki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: 213.134.152.* 13.03.09, 07:01 Skandalem jest uzycie do jej odlewu tak syfiastego materiału. No chyba, że kopia jest z jakiegos gumolitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.pools.arcor-ip.net 13.03.09, 07:09 To skandal że miecz wykonano z miękkiej niehartowanej stali. Jak takim mieczem można razić i bronić warszawian. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 08:05 Miecz, podobnie jak i cały pomnik, został odlany. Najprawdopodobniej z brązu cynowego lub aluminiowego. Dziwię się, że nikt nie wpadł na pomysł założenia Syrence biustonosza. W końcu w sąsiedztwie jest tyle kościołów. Na czas naprawy proponuję przezbrojenie Syrenki w broń palną a przynajmniej w miotacz petard. Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:08 wystarczy że będzie pierdziała i cuchnęła potem Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: moze ktos chciał pokazac ze ten pomnik to lipa 13.03.09, 09:41 mnie skur-wysyny oszukali myslałem ze prawdziwy a nie jakas tandetna kopia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genek z Łazienek Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.pekao-fs.com.pl 13.03.09, 12:44 To przecież właśnie "Warszawianie" zrobili. Warszawiak by się tak nie poniżył. Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 12:21 wolał nie wolał, ale dwie kartofle (jedna z rodzynkami)to na pewno zastąpią sryrenkę bo to wszystko robota pisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jantek Jak syrenki robią siusiu? IP: *.173.10.15.tesatnet.pl 13.03.09, 07:18 Przecież ona ma co potrzeba a nie ma nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Jak syrenki robią siusiu? 13.03.09, 07:55 Ciekawe spostrzeżenie. Może tyłem i na zasadzie odrzutu? Gość portalu: Jantek napisał(a): > Przecież ona ma co potrzeba a nie ma nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Jak syrenki robią siusiu? 13.03.09, 09:10 płyny ustrojowe krążą u syren w obiegu zamkniętym Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Jak syrenki robią siusiu? 13.03.09, 09:42 tak jak ryby widziałes ryby z wackiem? Odpowiedz Link Zgłoś
irini Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 07:22 Ciekawa inicjatywa - faktycznie, biustu ona prawie nie posiada, wydawało mi się, że w oryginale miała większy? I wygląda jak facet. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 07:53 Za to ma co innego:)) irini napisała: > Ciekawa inicjatywa - faktycznie, biustu ona prawie nie posiada, > wydawało mi się, że w oryginale miała większy? I wygląda jak facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jott Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.ibch.poznan.pl 13.03.09, 08:52 irini napisała: > Ciekawa inicjatywa - faktycznie, biustu ona prawie nie posiada, > wydawało mi się, że w oryginale miała większy? I wygląda jak facet - fakt, ale wszystkie warszawianki tak maja Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:11 bo to jest facet po kuracji hormonalnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek waszka Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: 212.109.148.* 13.03.09, 09:21 Ta nad Wisłą ma trochę większy. Ale i tak słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jama Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 09:25 A mnie się wydaje, że mylisz pomniki. Ta, o której piszą stała na wałach Starego Miasta i jej kopia jest na rynku. Tobie przypomina się pomnik znad Wisły (cały czas tam stoi obok mostu "Syreny"), który przez wiele lat pokazywano na planszy w telewizji. To rzeczywiście zupełnie inne "profile". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: 82.139.50.* 13.03.09, 07:57 ale jest obsrana przez ptaki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop homofobii! Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 08:00 Nie wiem skąd taka homofobiczna reakcja wobec tej wspaniałej tęczowej akcji :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.spray.net.pl 13.03.09, 08:36 dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.ichf.edu.pl 13.03.09, 09:01 Ciekawa jest też rola redaktora w tym zdarzeniu. Straży miejskiej nie widać, zbiegowiska też a zdjęcie już jest. Czyżby redaktor przybył zrobić relację z tęczowej imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:12 byłaby wspaniała jakby jej piersi przerobili na jądra a miecz na krzyż łaciński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: festus Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: 212.76.37.* 13.03.09, 08:05 W ty całym incydencie najmniejszą winę ponoszą bezpośredni sprawcy dewastacji. Dokonali tego w biały dzień w jednym z najbardziej monitorowanych miejsc. Dookała turyści, ochrony lokali itp., a nasza Straż Miejska z rozbrajającą szczerością stwierdza " a jeszcze 4 godz. temu wszystko było w porządku". A gdyby ktoś naprawdę chciał nam zrobić kuku to Starówka mogłaby zniknąć z mapy nim pietruszkowo- szczypiorkowi stróże coś by zauważyli.Że o Policji Państwowej nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:16 Gość portalu: festus napisał(a): > W ty całym incydencie najmniejszą winę ponoszą bezpośredni sprawcy ....a bo to nie dziwne że w takim ultra bolszewicko-katolickim kraju goła baba cycki wystawia na widok publiczny i że niby co ona chce obciąć tym mieczykiem, że niby co? To akcja feministek zmaskulinizowanych, chłopy do broni za szydełka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techniczny nastepna redaktorzyna nie wie co to "kat prosty" - IP: 213.76.128.* 13.03.09, 08:10 - widac tak prosty jak autor artykulu. Zenada bracie jak mowia M&Ms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: 212.160.172.* 13.03.09, 08:12 Czy ten co to pisał wie jak wygląda kąt prosty??? Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:19 Gość portalu: sdf napisał(a): > Czy ten co to pisał wie jak wygląda kąt prosty??? ...wszyscy wiedzą kąt prosty wyprowadza sie z lewego/prawego sierpowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 08:18 Nie jak facet ale Jan Kiliński. P.s. Ale wandalowi to trzeba przysolić. Odpowiedz Link Zgłoś
jasio.4 Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 08:46 "Nie należy rzucać pereł przed wieprze". Polacy najbardziej cenią wolność! Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:37 jasio.4 napisał: > "Nie należy rzucać pereł przed wieprze". Polacy najbardziej cenią wolność! BZDURA NAJBARDZIEJ CENIĄ WIEPRZOWINĘ (z kim się zadajesz takim się stajesz) Odpowiedz Link Zgłoś
pierre.dolin Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 08:48 Różowe wąsy to znak rozpoznawczy LGBT. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 pierre.dolin..Jesteś prezesem LGBT ? 13.03.09, 08:55 pokaż swoją fotke... Odpowiedz Link Zgłoś
pierre.dolin Re: pierre.dolin..Jesteś prezesem LGBT ? 13.03.09, 09:25 Drogi Amdrzeju.jedenaście. Widzę, iżeś pierwszy raz na tym forum i jeszcze nie wiesz, że fotki tutaj pokazać się z przyczyn technicznych nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.111.134.117.static.crowley.pl 13.03.09, 09:02 Moim zdaniem za zniszczenie i znieważenie herbu miast to powinno się w dyby na rynku na 5 zakuć o wodzi i jako pośmiewisko oraz dożywotni zakaz wjazdu do miasta żeby odstraszyć następnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kąt. Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 09:03 Jeśli to jest kąt prosty... Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:04 i taka mi się dopiero podoba, potwierdza bowiem powszechne mniemanie, ze wszystkie nieszczęścia Polski pochodzą z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.111.134.117.static.crowley.pl 13.03.09, 09:09 a od was to co pochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.pl 13.03.09, 09:13 Ty kocigulasz wyleczyłeś już kompleksy tłumoku Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:21 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Ty kocigulasz wyleczyłeś już kompleksy tłumoku prawda boli tłuku co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Głupota nie zna granic IP: *.chello.pl 13.03.09, 09:21 A zaraźliwa głupota pochodzi od szlezjerów to gdzieś w okolicach chwilowo opanowanych przez karaluchy zwane prusakami. Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:25 kocigulasz napisał: > i taka mi się dopiero podoba, potwierdza bowiem powszechne mniemanie, ze > wszystkie nieszczęścia Polski pochodzą z warszawy NAWET KOZYRA UCIEKŁA Z TEJ WIOCHY W KTÓREJ PRAWDZIWYCH WARSZAWIAKÓW JENO ZA GROSZ Odpowiedz Link Zgłoś
acsl Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:26 Tyle tylko, że nieszczęścia wprowadzają ci, którzy do tej Warszawy ze wsi za chlebkiem przyszli... więc się nie unoś zbytnio... Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:31 acsl napisał: > Tyle tylko, że nieszczęścia wprowadzają ci, którzy do tej Warszawy ze wsi za > chlebkiem przyszli... więc się nie unoś zbytnio... CZYLI 99% W RZECZYWISTOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:42 ze wsi do wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfeld Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.mofnet.gov.pl 13.03.09, 12:30 wszystkie nieszczęścia może i pochodzą z Warszawy (nazwy własne piszemy dużą literą), ale tylko dlatego, że całe chamstwo Polski do niej zjechało. Potwierdza to Twoja opinia, ze Ci się dopiero teraz podoba...nie słyszałem aby warszawiak wyśmiewał się z symboli innych miast.. To jest po prostu przykre, że nie potrafimy szanować własnośći publicznej, innych... Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 13:21 Gość portalu: rotfeld napisał(a): > wszystkie nieszczęścia może i pochodzą z Warszawy (nazwy własne > piszemy dużą literą), ale tylko dlatego, że całe chamstwo Polski do > niej zjechało. Potwierdza to Twoja opinia, ze Ci się dopiero teraz > podoba...nie słyszałem aby warszawiak wyśmiewał się z symboli innych > miast.. > To jest po prostu przykre, że nie potrafimy szanować własnośći > publicznej, innych... ..proszę mnie nie pouczać, ja wiem jak się pisze warszawa, to wyjątek - bo Kraków obowiązkowo z dużej. No zgodziłbym sie na zapis waRszawa, aby wydobyć rolę pałacu kultury i chodzące wokół kury. Oprócz tego jak mogę się wyśmiewać z symbouy który działa na moje zmysły, to tylko taka gra wstępna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.chello.pl 11.04.09, 13:10 Tak, pochodzą z Warszawy, ponieważ rządzą w niej BURAKI spoza Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus1 A to wsioczkom dowalili hehehe. Ale to fakt IP: 80.50.68.* 13.03.09, 09:12 ze z tym biustem jak facet wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
marconius Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:17 Nie lepiej byloby nasadzic kapelusz na glowe? Nieszkodliwe a smieszne anons towarzyski dla pan po piecdziesiatce www.atlantspace.de/anons/index20.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......KRK..... Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.net.autocom.pl 13.03.09, 09:18 Wars to zrobił bo od dawna mu nie dawała... była jak z kamienia poprostu. Nie no w sumie to symbol Walczacej Warszzawy ... jak zrobil to warszawiak to musial byc niezlym idiotą, ja jako Krakowiak który bądz co bądź nie trawi stolicy w warszawie uważam to pohańbieine symbolu narodowego i profanacje ... nie jest to śmieszne ... deutshland kaputt!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 09:20 Ale wstyd!Tam tyle turystów.....Poprawcie to szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:23 Gość portalu: Andrew napisał(a): > Ale wstyd!Tam tyle turystów.....Poprawcie to szybko! TURYŚCI WRESZCIE MAJĄ W STOLYCY JAKĄŚ ATRAKCYJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralf73 Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: *.chello.pl 13.03.09, 09:25 Kłopoty ta pani chyba mówiła o nadzorujących MONITORING MIEJSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesniak_Killer Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy IP: 81.210.87.* 13.03.09, 09:28 wieśniaki do domu, odbijemy stolicę! Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Warszawskiej Syrence doczepili różowe wąsy 13.03.09, 09:34 Gość portalu: Wiesniak_Killer napisał(a): > wieśniaki do domu, odbijemy stolicę! SAWA BYŁA CHŁOPEM I Z WARSEM UŻYWAŁA, TA PLASTYCZNA ALUZJA ZAPEWNE NAWIĄZUJE DO PRAHOMOSEKSUALNEJ TRADYCJI WARSZAWY Odpowiedz Link Zgłoś
minasz pomysł ciekawy - ale mozna było nie wyginac miecza 13.03.09, 09:36 tylko np przykryc go rozowa rekawiczka hehe Odpowiedz Link Zgłoś