mareczek123456789 19.03.09, 10:37 Witam wszystkich potencjalnych sąsiadów i sympatyków inwestycji SM Mokotów "SADEK". Zapraszam do konstruktywnej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mareczek123456789 Re: WITAM 01.04.09, 09:29 Witam! Cos maly ruch tu na razie, ale mam nadzieje ze sie choc troche rozkreci. Odpowiedz Link Zgłoś
stawer-al Re: WITAM 08.04.09, 12:59 Witam i ja również, Czy coś więcej na temat tej inwestycji można się dowiedzieć ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek123456789 Re: WITAM 08.04.09, 13:41 stawer-al napisał: > Czy coś więcej na temat tej inwestycji można się dowiedzieć ? Inwestycja przy Wilanowskiej/Modzelewskiego realizowana przez SM Mokotów dla członków spółdzielni. Nie była nie jest i raczej nie będzie dostępna na "wolnym rynku". No chyba ze mieszkania z drugiej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.kurzawa Re: WITAM 21.04.09, 14:51 jak można zostać członkiem tej Spółdzielni i czy można starać sie o mieszkanie w tej inwestycji. Jest jakis cennik m2 ? Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek123456789 Re: WITAM 22.04.09, 08:15 Czlonkiem mozna (chyba) zostac na takich samych jak w kazdej spoldzielni. Ale szczerze piszac to nie jestem pewien czy mozna np byc czlonkiem nie majac mieszkania ale to trzeba sie dowiadywac w SM - ul.Niedzwiedzia 14. A co do szans na mieszkanie w tej inwestycji to raczej bym sie nie ludzil. Tzn w tym akurat bloku na 100% nie ma juz zadnych wolnych lokali. Ta spoldzielnia od kilku lat systematycznie buduje kolejne bloki w okolicach Wilanowska/Modzelewskiego (ten bedzie chyba 6-ym od 2002 roku) i z tego co wiem zazwyczaj jest wiecej chetnych wsrod czlonkow spoldzielni niz planowanych mieszkan. Z tego co mi sie obilo o uszy niedlugo ruszy kolejna budowa przy Wilanowskiej blizej Galerii Mokotow. Moze teraz w czasie kryzysu bedzie mniej chetnych. Co do cen - w zeszlym roku jak podpisywalismy umowy cena byla baaardzo atrakcyjna. Patrzac z dzisiejszej perspektywy cena jest calkiem "ok" - mozna by rzecz atrakcyjna ... ale juz bez baaardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.kurzawa Re: WITAM 23.04.09, 13:20 wielkie dzięki za odp. Wybiore sie na Niedziwedzią i dowiem wiecej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś