19.03.09, 10:37
Witam wszystkich potencjalnych sąsiadów i sympatyków inwestycji SM Mokotów
"SADEK". Zapraszam do konstruktywnej dyskusji.
Obserwuj wątek
    • bebe_m3 Re: WITAM 27.03.09, 15:56
      Witam przyszłych sąsiadów
      • mareczek123456789 Re: WITAM 01.04.09, 09:29
        Witam! Cos maly ruch tu na razie, ale mam nadzieje ze sie choc troche rozkreci.
        • stawer-al Re: WITAM 08.04.09, 12:59
          Witam i ja również,

Czy coś więcej na temat tej inwestycji można się dowiedzieć ?
          Pozdrawiam

• mareczek123456789 Re: WITAM 08.04.09, 13:41
            stawer-al napisał:
            > Czy coś więcej na temat tej inwestycji można się dowiedzieć ?

Inwestycja przy Wilanowskiej/Modzelewskiego realizowana przez SM Mokotów dla
            członków spółdzielni.
            Nie była nie jest i raczej nie będzie dostępna na "wolnym rynku". No chyba ze
            mieszkania z drugiej ręki.
            • anna.kurzawa Re: WITAM 21.04.09, 14:51
              jak można zostać członkiem tej Spółdzielni i czy można starać sie o
              mieszkanie w tej inwestycji. Jest jakis cennik m2 ?
              • mareczek123456789 Re: WITAM 22.04.09, 08:15
                Czlonkiem mozna (chyba) zostac na takich samych jak w kazdej spoldzielni. Ale
                szczerze piszac to nie jestem pewien czy mozna np byc czlonkiem nie majac
                mieszkania ale to trzeba sie dowiadywac w SM - ul.Niedzwiedzia 14.
                A co do szans na mieszkanie w tej inwestycji to raczej bym sie nie ludzil. Tzn w
                tym akurat bloku na 100% nie ma juz zadnych wolnych lokali. Ta spoldzielnia od
                kilku lat systematycznie buduje kolejne bloki w okolicach
                Wilanowska/Modzelewskiego (ten bedzie chyba 6-ym od 2002 roku) i z tego co wiem
                zazwyczaj jest wiecej chetnych wsrod czlonkow spoldzielni niz planowanych
                mieszkan. Z tego co mi sie obilo o uszy niedlugo ruszy kolejna budowa przy
                Wilanowskiej blizej Galerii Mokotow. Moze teraz w czasie kryzysu bedzie mniej
                chetnych.
                Co do cen - w zeszlym roku jak podpisywalismy umowy cena byla baaardzo atrakcyjna.
                Patrzac z dzisiejszej perspektywy cena jest calkiem "ok" - mozna by rzecz
                atrakcyjna ... ale juz bez baaardzo.
                • anna.kurzawa Re: WITAM 23.04.09, 13:20
                  wielkie dzięki za odp. Wybiore sie na Niedziwedzią i dowiem wiecej.
                  Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka