Gość: jackass IP: 199.89.212.* 31.03.09, 13:08 alez oni wygladaja: stern!!! stern!!!!! stern.... but fair!!!!!!!!!!! :E Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawymsciciel taliban... 31.03.09, 13:32 "Legalny np. w Hali Mirowskiej i ten nielegalny ze stolików, nazywany w policyjnym slangu talibanem" - niezla ksenofobia w tej naszej warszawskiej policji... Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka Nie ma problemu blokersow???!!! 31.03.09, 19:41 no pewnie,przeciez Pan Policjant nie bedzie ruszal sie zza biurka,zeby jakis blokersow gonic.Zgloszenie od mieszkancow sie wyrzuci do kosza i w statystykach spokoj.Pan POlicjant nie dostanie stówy,to na interwencje nie pojedzie.A mieszkancy widza,ze zglaszanie POlicji czegokolwiek mija sie z celem,bo Panowie POlicjanci bardzo dbają o statystyki i dlatego,wedlug Panow POlicjantow problemu blokersow ni ma!!!Zreszta,same zdjecia Panow POlicjantow pokazują,ze Panowie POlicjanci jedyna aktywnosc ruchowa wykazuja,gdy chodzą po łapowki.A nie jakies tam dbanie o spokoj na dzielnicy.Glowy Panom POlicjantom nie zawracać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Nie ma problemu blokersow???!!! IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 19:47 nie wiem,czy jestem przewrazliwiony,ale wydaje mi sie,ze wpisywanie w slowo policjant skrotu PO(POlicjant) mialo czemus sluzyc. za cholere nie jestem w stanie zrozumiec czemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrzeciono Re: Blokowiska są bezpieczne i bez blokersów IP: 194.181.103.* 01.04.09, 08:25 brak słów ... ale Pan asp. sztab. Artur Kołodziejski zapewne po godzinie 20 nie pracuje na wrzecionie ;) I nie ma pojęcia jakie rzeczy dzieją się pod nowo otwartymi jaskiniami hazardu które rozkwitają i powstają jak grzyby po deszczu ;)... hm i wymieniać tak można do rana ;) a sondaż hm... kogo oni pytali? zapewne tych starszych pań co wiecznie przez okno filują ... Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka kixx,POwolo,POwoli 01.04.09, 10:51 ci wyjasniam.Otoz nawiazujac do postu Wrzeciona uprzejmie informuje,ze autorem ustawy o grach hazardowych,umozliwiajacych otwarcie jaskin z jednorekimi bandytami w kazdym warzywniaku był Pan Poseł PO Chlebowski.Taki z tupecikiem na glowie.Dbał o swoj naturalny elektorat?POparcie dla PO w pierdlach i anclach to 76,2 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielańczyk Re: kixx,POwolo,POwoli IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.04.09, 11:23 Najlepiej z blokersami na Wrzecionie poradziła sobie policja .Zlikwidowała komisarjat na ul. Wrzeciono 38 i wyprowadziła się na osiedle piaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emiegrant Problem mlodzieży w Warszawskich "sypialniach" IP: *.58.222.87.dynamic.jazztel.es 03.04.09, 16:32 Nareszcie podniesiony został ten problem i warto zauważyć że przez policje. Jestem z Gocławia, teraz mieszkam za granicą, alwe wiem dokładnie na czym polega problem że młodzież nie ma się gdzie podziać. Młodzież żeby się napić piwa (nie upić), wyganiana jest na przykład pod Most Siekierkowski. Czy to jest normalne? Na osiedlu gdzie mieszka koło 70 tysięcy ludzi są może 4 bary(!). Nie ma ławek, nie ma wspólnych grilli na osiedlu, no bo gdzie. Dlaczego pomimo tylu jeszcze nie zagospodarowanych działek, nie powstanie ani jedno boisko, placyk, park? przecież to jest uwłaczające żeby ludzie którzy mieszkają w jednym miejscu od założenia osiedla, którzy sadzili drzewka które mają teraz wysokość 5 pięter, nie mogli wyjść przed własny dom, usiąść na ławce i powygrzewać się na słońcu. Nie mówię już o wypiciu piwa, bo rozumiem że polskie społeczeństwo nie dojrzało jeszcze kulturalnego spożywania alkoholu w miejscach publicznych. Wiem że moja wypowiedz nic nie zmieni, a marzenie parku na Gocławiu zostanie pewnie nigdy nie spełnione, ale dobrze że ten problem został podniesiony. Dobrze że są tacy ludzie którzy chcą tworzyć społeczeństwo obywatelskie, jak ten pan z Ursynowa co zaczą sadzić drzewa mimo braku pozwolenia, czy ludzie z "ja, Wisła" którzy widzą coś więcej w mojej ukochanej Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Blokowiska są bezpieczne i bez blokersów IP: *.chello.pl 29.10.09, 21:35 Sratatata problem blokersów zaginął ? Dbają o opinie czy jak . pff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes Re: Blokowiska są bezpieczne i bez blokersów IP: *.acn.waw.pl 23.01.11, 19:40 jak twierdzicie że problem blokersów zaginął to zapraszam do mnie na Natolin. Dresiarzy na m kw. jest tu całe zatrzęsienie, ale panowie policjanci wolą patrzeć w statystyki niż real life. Kiedyś 15 lat temu były przynajmniej jakieś niepisane zasady (nie zaczepiano par, ojców z małymi dziećmi itd, a teraz szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi Wedlug salecesonow wszystko gra - statystyka sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 19:57 zgadza i o to wlasnie chodzi w systemie Bufetu - Bufeciarnia zabezpieczona za wysokimi murami i uzbrojona po zeby ochrona ktora nie waha sie strzelac - na Czerskiej zaden graficiarz nie podniesie reki na siedzibe gazetki bo by go ustrzelili jak w Palestynie a na komendach salcesony przeszkolone za pieniadze Unii jak wypelniac papiery tak zeby w statystkach wszystko sztymowalo - tu sie nie przyjmie zgloszenia, tu kartka wpadnie za szafe, tu sie przyklepie wszystkie kioski i wlamy na dzielni jakiemus frajerowi co dal sie zlapac i juz mozna pierdziec w stolek i drapac sie po jajach - by do konca zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Blokowiska są bezpieczne i bez blokersów IP: *.rybnik.vectranet.pl 14.04.13, 03:47 Nigdzie nie mogę się dowiedzieć jak poradzić sobie z blokersami. Obilem trochę jednego jak byl bez kolegów , bo mnie zaatakował, że głosimy policji ich wyczyny, to i jestem konfidentem itd. to niech sobie kolegów zabierze smark do mieszkania rodziców...p.s. oczywiscie rodzice stanełli w obronie synalka;) 24 lata chłopak a maja dwóch koniobijców w podobnym wieku i tatus broni swoja patologie...Długi temat, ale doradzcie cos, bo mi nerwy puszczaja, a oni tylko prowokuja..... Odpowiedz Link Zgłoś