Dodaj do ulubionych

Blokowiska są bezpieczne i bez blokersów

IP: 199.89.212.* 31.03.09, 13:08
alez oni wygladaja:
stern!!!
stern!!!!!
stern....
but fair!!!!!!!!!!!
:E
Obserwuj wątek
    • krwawymsciciel taliban... 31.03.09, 13:32
      "Legalny np. w Hali Mirowskiej i ten nielegalny ze stolików, nazywany w
      policyjnym slangu talibanem" - niezla ksenofobia w tej naszej warszawskiej
      policji...
      • lidek_syn_ubeka Nie ma problemu blokersow???!!! 31.03.09, 19:41
        no pewnie,przeciez Pan Policjant nie bedzie ruszal sie zza
        biurka,zeby jakis blokersow gonic.Zgloszenie od mieszkancow sie
        wyrzuci do kosza i w statystykach spokoj.Pan POlicjant nie dostanie
        stówy,to na interwencje nie pojedzie.A mieszkancy widza,ze
        zglaszanie POlicji czegokolwiek mija sie z celem,bo Panowie
        POlicjanci bardzo dbają o statystyki i dlatego,wedlug Panow
        POlicjantow problemu blokersow ni ma!!!Zreszta,same zdjecia Panow
        POlicjantow pokazują,ze Panowie POlicjanci jedyna aktywnosc ruchowa
        wykazuja,gdy chodzą po łapowki.A nie jakies tam dbanie o spokoj na
        dzielnicy.Glowy Panom POlicjantom nie zawracać!!!
        • Gość: kixx Re: Nie ma problemu blokersow???!!! IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 19:47
          nie wiem,czy jestem przewrazliwiony,ale wydaje mi sie,ze wpisywanie
          w slowo policjant skrotu PO(POlicjant) mialo czemus sluzyc.
          za cholere nie jestem w stanie zrozumiec czemu
    • Gość: Wrzeciono Re: Blokowiska są bezpieczne i bez blokersów IP: 194.181.103.* 01.04.09, 08:25
      brak słów ... ale Pan asp. sztab. Artur Kołodziejski zapewne po godzinie 20 nie
      pracuje na wrzecionie ;) I nie ma pojęcia jakie rzeczy dzieją się pod nowo
      otwartymi jaskiniami hazardu które rozkwitają i powstają jak grzyby po deszczu
      ;)... hm i wymieniać tak można do rana ;) a sondaż hm... kogo oni pytali?
      zapewne tych starszych pań co wiecznie przez okno filują ...
      • lidek_syn_ubeka kixx,POwolo,POwoli 01.04.09, 10:51
        ci wyjasniam.Otoz nawiazujac do postu Wrzeciona uprzejmie
        informuje,ze autorem ustawy o grach hazardowych,umozliwiajacych
        otwarcie jaskin z jednorekimi bandytami w kazdym warzywniaku był
        Pan Poseł PO Chlebowski.Taki z tupecikiem na glowie.Dbał o swoj
        naturalny elektorat?POparcie dla PO w pierdlach i anclach to 76,2 %
        • Gość: Bielańczyk Re: kixx,POwolo,POwoli IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.04.09, 11:23
          Najlepiej z blokersami na Wrzecionie poradziła sobie
          policja .Zlikwidowała komisarjat na ul. Wrzeciono 38 i wyprowadziła
          się na osiedle piaski.
    • Gość: emiegrant Problem mlodzieży w Warszawskich "sypialniach" IP: *.58.222.87.dynamic.jazztel.es 03.04.09, 16:32
      Nareszcie podniesiony został ten problem i warto zauważyć że przez policje.
      Jestem z Gocławia, teraz mieszkam za granicą, alwe wiem dokładnie na czym
      polega problem że młodzież nie ma się gdzie podziać. Młodzież żeby się napić
      piwa (nie upić), wyganiana jest na przykład pod Most Siekierkowski. Czy to
      jest normalne? Na osiedlu gdzie mieszka koło 70 tysięcy ludzi są może 4
      bary(!). Nie ma ławek, nie ma wspólnych grilli na osiedlu, no bo gdzie.
      Dlaczego pomimo tylu jeszcze nie zagospodarowanych działek, nie powstanie ani
      jedno boisko, placyk, park? przecież to jest uwłaczające żeby ludzie którzy
      mieszkają w jednym miejscu od założenia osiedla, którzy sadzili drzewka które
      mają teraz wysokość 5 pięter, nie mogli wyjść przed własny dom, usiąść na
      ławce i powygrzewać się na słońcu. Nie mówię już o wypiciu piwa, bo rozumiem
      że polskie społeczeństwo nie dojrzało jeszcze kulturalnego spożywania alkoholu
      w miejscach publicznych.
      Wiem że moja wypowiedz nic nie zmieni, a marzenie parku na Gocławiu zostanie
      pewnie nigdy nie spełnione, ale dobrze że ten problem został podniesiony.
      Dobrze że są tacy ludzie którzy chcą tworzyć społeczeństwo obywatelskie, jak
      ten pan z Ursynowa co zaczą sadzić drzewa mimo braku pozwolenia, czy ludzie z
      "ja, Wisła" którzy widzą coś więcej w mojej ukochanej Warszawie.
    • Gość: Kaska Blokowiska są bezpieczne i bez blokersów IP: *.chello.pl 29.10.09, 21:35
      Sratatata problem blokersów zaginął ? Dbają o opinie czy jak . pff
      • Gość: jankes Re: Blokowiska są bezpieczne i bez blokersów IP: *.acn.waw.pl 23.01.11, 19:40
        jak twierdzicie że problem blokersów zaginął to zapraszam do mnie na Natolin. Dresiarzy na m kw. jest tu całe zatrzęsienie, ale panowie policjanci wolą patrzeć w statystyki niż real life. Kiedyś 15 lat temu były przynajmniej jakieś niepisane zasady (nie zaczepiano par, ojców z małymi dziećmi itd, a teraz szkoda gadać...
    • Gość: filut z Pragi Wedlug salecesonow wszystko gra - statystyka sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 19:57
      zgadza

i o to wlasnie chodzi w systemie Bufetu - Bufeciarnia zabezpieczona za wysokimi murami i uzbrojona po zeby ochrona ktora nie waha sie strzelac - na Czerskiej zaden graficiarz nie podniesie reki na siedzibe gazetki bo by go ustrzelili jak w Palestynie

a na komendach salcesony przeszkolone za pieniadze Unii jak wypelniac papiery tak zeby w statystkach wszystko sztymowalo - tu sie nie przyjmie zgloszenia, tu kartka wpadnie za szafe, tu sie przyklepie wszystkie kioski i wlamy na dzielni jakiemus frajerowi co dal sie zlapac

i juz mozna pierdziec w stolek i drapac sie po jajach - by do konca zmiany
    • Gość: me Re: Blokowiska są bezpieczne i bez blokersów IP: *.rybnik.vectranet.pl 14.04.13, 03:47
      Nigdzie nie mogę się dowiedzieć jak poradzić sobie z blokersami. Obilem trochę jednego jak byl bez kolegów , bo mnie zaatakował, że głosimy policji ich wyczyny, to i jestem konfidentem itd. to niech sobie kolegów zabierze smark do mieszkania rodziców...p.s. oczywiscie rodzice stanełli w obronie synalka;) 24 lata chłopak a maja dwóch koniobijców w podobnym wieku i tatus broni swoja patologie...Długi temat, ale doradzcie cos, bo mi nerwy puszczaja, a oni tylko prowokuja.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka