Dodaj do ulubionych

Doda otwiera okna na świat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:35
ww.bowbelt.za.pl/doda
prawdziwe oblicze Dody
Obserwuj wątek
    • Gość: hahhaniezle:D Re: Doda otwiera okna na świat IP: *.chello.pl 02.04.09, 02:29
      :D
    • Gość: Moko Doda otwiera okna na świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 03:47
      "kamienica się sypie" - AKURAT !!!

Dla tych młodych dziennikarzy wszystko, co nie jest ze szkła i aluminium to od
      razu się sypie.
    • Gość: Lokalny polityk Precz z nieuczciwią konkuencją! IP: *.eranet.pl 02.04.09, 08:27
      Gazeto! Odp... od reklam wielkopowierzchniowych. Wara Ci do tego, co ze swoimi kamienicami robią wspólnoty mieszkaniowe. Boli Was, że nie wieszają reklam AMS? To bardzo się cieszę!
      • Gość: Big Star Doda! Doda! Doda! Zrób mi ... IP: 213.77.28.* 02.04.09, 08:53

Kanapkę z szynką na śniadanie.
      • eadingas Re: Precz z nieuczciwią konkuencją! 02.04.09, 09:53
        Jakby te wspolnoty mieszkaniowe mialy domy w srodku lasu to nikogo by nie
        obchodzilo co sobie wieszaja, ale skoro sa w centrum podobno europejskiego
        miasta, to troche inna sprawa.
        • Gość: ja Re: Precz z nieuczciwią konkuencją! IP: *.mobile.playmobile.pl 05.04.09, 11:09
          Czasem juz lepsza jest taka reklama, przynajmniej ukrywa ten obdrapany syf spod
          spodu.
    • Gość: a zwal se IP: *.aster.pl 05.04.09, 09:58
      hehe co za wałkon małolat, doda by nasrala ten by artuluk napisal
      walc konia przy tym
    • piedrole Doda otwiera okna na świat 05.04.09, 10:34
      Big star to jakas pseudo szmatlawa firma, jak mozna placic tyle kasy za
      marnej jakosci ciuchy, na swiecie nikt tej firmy nie zna
      • Gość: gość Re: Doda otwiera okna na świat IP: *.komster.pl 05.04.09, 10:49
        a ciebie ktoś zna na świecie popaprańcu ??
      • Gość: ja Re: Doda otwiera okna na świat IP: *.mobile.playmobile.pl 05.04.09, 11:12
        A jak mają znać, skoro jest to firma z Polski? Podobnie zresztą jak i Tatuum i
        Gino Rossi, i Reserved, itd. Hej!
    • Gość: hiji Doda otwiera okna na świat IP: *.plock.mm.pl 05.04.09, 13:21
      Dosia jako reklama beznadzieja nic nie kupie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka