Gość: fan Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:35 ww.bowbelt.za.pl/doda prawdziwe oblicze Dody Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hahhaniezle:D Re: Doda otwiera okna na świat IP: *.chello.pl 02.04.09, 02:29 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moko Doda otwiera okna na świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 03:47 "kamienica się sypie" - AKURAT !!! Dla tych młodych dziennikarzy wszystko, co nie jest ze szkła i aluminium to od razu się sypie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokalny polityk Precz z nieuczciwią konkuencją! IP: *.eranet.pl 02.04.09, 08:27 Gazeto! Odp... od reklam wielkopowierzchniowych. Wara Ci do tego, co ze swoimi kamienicami robią wspólnoty mieszkaniowe. Boli Was, że nie wieszają reklam AMS? To bardzo się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Star Doda! Doda! Doda! Zrób mi ... IP: 213.77.28.* 02.04.09, 08:53 Kanapkę z szynką na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
eadingas Re: Precz z nieuczciwią konkuencją! 02.04.09, 09:53 Jakby te wspolnoty mieszkaniowe mialy domy w srodku lasu to nikogo by nie obchodzilo co sobie wieszaja, ale skoro sa w centrum podobno europejskiego miasta, to troche inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Precz z nieuczciwią konkuencją! IP: *.mobile.playmobile.pl 05.04.09, 11:09 Czasem juz lepsza jest taka reklama, przynajmniej ukrywa ten obdrapany syf spod spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a zwal se IP: *.aster.pl 05.04.09, 09:58 hehe co za wałkon małolat, doda by nasrala ten by artuluk napisal walc konia przy tym Odpowiedz Link Zgłoś
piedrole Doda otwiera okna na świat 05.04.09, 10:34 Big star to jakas pseudo szmatlawa firma, jak mozna placic tyle kasy za marnej jakosci ciuchy, na swiecie nikt tej firmy nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Doda otwiera okna na świat IP: *.komster.pl 05.04.09, 10:49 a ciebie ktoś zna na świecie popaprańcu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Doda otwiera okna na świat IP: *.mobile.playmobile.pl 05.04.09, 11:12 A jak mają znać, skoro jest to firma z Polski? Podobnie zresztą jak i Tatuum i Gino Rossi, i Reserved, itd. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiji Doda otwiera okna na świat IP: *.plock.mm.pl 05.04.09, 13:21 Dosia jako reklama beznadzieja nic nie kupie Odpowiedz Link Zgłoś