Gość: Rzadki IP: 62.29.248.* 02.12.03, 07:50 Nie zauwazylem wiekszego ruchu jadac do pracy z przedmiescia ani wczoraj ani dzis. Moze to tylko propaganda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Bałagan w pierwszym dniu bez parkomatów IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.12.03, 08:57 Wczoraj parkowałem w okolicach Placu Zawiszy i było luźniej, niż dotychczas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek 100 mandatów IP: *.pekaes.com.pl 02.12.03, 09:05 No, aż 100 mandatów. To dopiero się straż stara. Po ile to wyjdzie? Po pół mandatu na strażnika na służbie? Codziennie na własne oczy widzę wiele samochodów skandalicznie zaparkowanych, które zagrażają bezpieczeństwu. Jest to szczególnie denerwujące, gdy tuż obok jest pustawy parking. A tak właśnie jest u mnie na osiedlu. Niektórym d... nie chce się ruszyć i przejść się kilkudziesięciu metrów do parkingu. No ale tak to jest, gdy czują się zupełnie bezkarni. Codziennie w Warszawie powinno wystawiać się tysiące mandatów za złe parkowanie. A samochody zaparkowne w sposób zagrażający bezpieczeństwu powinny być odholowywane na parking depozytowy. Oczywiście na koszt właściciela. Może to by czegoś ludzi nauczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtle Re: 100 mandatów IP: *.com.pl 02.12.03, 10:17 dzisiaj rano jechałem do pracy przez most łazienkowski. korek zaczynał sie chyba przy płowieckiej i pojazdy poruszały się 10 km/h z przestojami. nie było deszczu, śniegu i wypadku. zwykle takie rzeczy się nie dzieją. może faktycznie wszyscy chcą skorzystać z promocji i wsiedli do aut żeby za darmo zaparkować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertz Re: 100 mandatów IP: 217.8.161.* 03.12.03, 11:20 każdego dnia przez okno mojego domu widzę 100 źle zaparkowanych samochodów... na zakazie, zajmując całą szerokość chodnika, na trawnikach.... dzwonienie po strażników nic nie daje - nie chce im się przyjechać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Bałagan w pierwszym dniu bez parkomatów IP: *.astrouw.edu.pl 02.12.03, 10:46 Nie zauwazyles? To chyba nie jezdzisz od strony Wawra/Rembertowa. Dzisiaj cala Ostrobramska(do Lazienkowskiego) oraz nawet Fieldorfa (do Siekierkowskiego) kompletnie zapchane. Od bardzo dawna az takiego korka nie bylo. Wyjechalem jak zawsze, ale zamiast byc w centrum przed 8:00 przyjechalem po 8:30! Wszyscy wsiedli w samochody i jada. To platne parkowanie moim zdaniem jednak (ile by na nie nie narzekac) zdaje(zdawalo) egzamin - w miescie jest(bylo) duzo wiecej miejsa a i drogi dojazdowe sa(byly) luzniejsze - widocznie ludzie jechali autobusami lub pociagami - a teraz? Masowy powrot do samochodow. Dobrze ze totylko to 11.XII. Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazuro "bez płatne" parkowanie... bez-nadziejny błąd IP: *.k.mcnet.pl 02.12.03, 13:51 Oj panie Bartoszu. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: commuter Przyjechali do miasta samochodem, aby zaoszczędzić IP: *.acn.pl 02.12.03, 17:35 Oj głupi, wy głupi... Odpowiedz Link Zgłoś