Dodaj do ulubionych

Lokal przy pl. Konstytucji

IP: *.gprs.plus.pl 26.04.09, 10:46
Sprawa dość pilna:
szukam jakiegoś lokalu możliwie blisko pl. Konstytucji – restauracji / kawiarni, gdzie można wypić dobrą kawę i spokojnie porozmawiać na neutralnym gruncie.
Nie jestem z Warszawy i nigdy nie byłam w tej okolicy, dlatego proszę o Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: BUC Re: Lokal przy pl. Konstytucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 20:10
      mapa.szukacz.pl/?&nc=52.222417&ec=21.015515&n=52.219913&e=21.017790&z=0.75m&typ=n&poi=gastronomia&t=Kliknięty%20punkt
    • dzola7 Re: Lokal przy pl. Konstytucji 28.04.09, 13:56

Ja polecam Upstairs w Hotelu MDM.

Wchodzi się głównym wejściem do Hotelu MDM i schodami lub windą na
      antresolę (1 piętro)

Przytulny lokal, bardzo dobra kawa

Miła obsługa i atmosfera

Chodzę tam często i polecam

• marta.r.8.5 Re: Lokal przy pl. Konstytucji 28.04.09, 16:10
      Nie wiem czy o taki lokal Ci chodzi ale chyba najbliżej jest restauracja U Szwejka tam możesz wypić kawe i herbate, a
      nawet piwko i nawet cos zjesc, na mapie możesz zobaczyć gdzie to dokładniej się
      znajduje, powodzenia
    • Gość: biss Re: Lokal przy pl. Konstytucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 00:01

Niedaleko przy pl Unii Lubelskiej
      Alternatywa Cafe
      Marszałkowska 2
    • Gość: julka Re: Lokal przy pl. Konstytucji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.09, 13:30
      Byłam w restauracji Lanse - polecam, jedzenie bardzo dobre, jedynie muzyka mnie irytowała.
      • Gość: MM Re: Lokal przy pl. Konstytucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 20:10
        Bardzo blisko Pl. Konstytucji jest restauracja Dekanta
        www.dekanta.pl. Do tej pory nie mogę pojąć dlaczego ta o niebo
        lepsza i tańsza restauracja niż u Szwejka nie ma tylu gości, choć
        jedzenie jest naprawdę bardzo smaczne. Chyba chodzi o to, że Szwejk
        jest w każdym przewodniku i stąd wszyscy tam ciągną. Polecam Dekantę.
        • Gość: gosc Re: Lokal przy pl. Konstytucji IP: *.warszawa.mm.pl 08.05.09, 09:42
          jak tylko ciacho i kawa to moze byc w Batida
      • Gość: odnośnie lanse Re: Lokal przy pl. Konstytucji IP: *.aster.pl 09.05.09, 13:58
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=287&w=66372976&a=66372976
    • corrina_f1 Re: Lokal przy pl. Konstytucji 08.05.09, 19:33
      Na Marszałkowskiej nie dojeżdżając do Pl.Konstytucji w kier. centrum tuż przed MDM (zaraz za pl. Zbawiciela) bardzo sympatyczna W Biegu Cafe. Od jakiegoś czasu sieciówka, ale trzymająca jeszcze poziom i umiarkowane ceny. Ciacha dobre, kawa w porządku. Miły klimat.
    • Gość: Ewa Re: Lokal przy pl. Konstytucji IP: *.stansat.pl 12.05.09, 20:23
      Polecam Kawke na Koszykowej. Tuz przy placu Konstytucji, przytulne miejsce,
      dobre ciastka oraz smaczna kawa. Wiecej na:
      www.poliszcity.pl/warszawa/view.php?what=102

www.poliszcity.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka