Gość: to ja IP: *.pool80117.interbusiness.it 03.12.03, 15:48 ...czy ktos juz wypraktykowal kupno biletu do Londynu?, kiedy sa pierwsze loty? prosze o opinie...z gory dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek kiedy licytacja majatku airpolonia ?? IP: *.u.mcnet.pl 03.12.03, 16:14 z takim pomyslem na biznes to dlugo nie pociagna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: kiedy licytacja majatku airpolonia ?? IP: *.pool80181.interbusiness.it 03.12.03, 19:09 ...a ty znowu tu...a co ma piernik do wiatraka?...znamy juz wszyscy twoje poglady...jestes fanatykiem...a moze nawet kamikadze...a moze sie "rozerwiesz" troszke na lotnisku? ...wkrotce mam zamiar skozystac z lotu do Londynu ale brak mi jeszcze troche zaufania totez czekam na konkretna odpowiedz...a tu nic... Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: kiedy pierwsze loty 03.12.03, 23:59 Nic, bo pierwsze loty chyba dopiero od 15-go... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: kiedy pierwsze loty IP: *.pool80117.interbusiness.it 04.12.03, 13:02 ..a na liniach krajowych tez? Odpowiedz Link Zgłoś
pacio zakład 04.12.03, 12:13 Gość portalu: jacek napisał(a): > z takim pomyslem na biznes to dlugo nie pociagna ... długo "pociągną" ile jesteś w stanie postawić ? Odpowiedz Link Zgłoś
swift.gl linie krajowe 04.12.03, 13:04 WAW - GDN podobno od najbliższego poniedziałku, tj. 8-go grudnia :-) Az sprawdze na stronce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: zakład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 13:06 A ty ile? Odpowiedz Link Zgłoś
swift.gl loty krajowe (i nie tylko) 04.12.03, 13:12 Zgadza sie, krajowe startuja od 8-go, na razie do Gdanska i Wroclawia, ale cena juz wyraznie wzrosla - gdyby dzis kupowac to na obie te trasy tam i z powrotem (wstukalem wylot 8.12 i powrot 9.12) cena wyniesie 230 PLN Do Londynu (Stansted) Jak widze lataja juz od 14-go grudnia (juz sold out) - wstukalem wiec wylot 15.12 i powrot 19.12 no i troche sie zdziwilem, bo cena w obie strony 939 PLN. Tak wiec krajowe jeszcze znosnie, ale Londyn troche mnie zszokowal, bo to nie jest juz zaden low-cost. Ale oczywiscie gra role termin zakupu biletu w stosunku do terminu podrozy - im wczesniej sie kupi, tym taniej. Jak ktos chce sobie posprawdzac dalej to www.airpolonia.com.pl Pozdroovka - SG Odpowiedz Link Zgłoś
higher_eu Re: loty krajowe (i nie tylko) 04.12.03, 16:47 > Do Londynu (Stansted) Jak widze lataja juz od 14-go grudnia (juz sold out) - > wstukalem wiec wylot 15.12 i powrot 19.12 no i troche sie zdziwilem, bo cena w > obie strony 939 PLN. > Dziwisz się??? Jak chcesz lecieć za tydzień??? Całe założenie polega na tym, że: im mniej miejsc w samolocie tym bilet droższy! Ja za swój zapłaciłem 355zł! Odpowiedz Link Zgłoś