Dodaj do ulubionych

airpolonia.com.pl

IP: *.pool80117.interbusiness.it 03.12.03, 15:48
...czy ktos juz wypraktykowal kupno biletu do Londynu?, kiedy sa pierwsze
loty? prosze o opinie...z gory dziekuje...
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek kiedy licytacja majatku airpolonia ?? IP: *.u.mcnet.pl 03.12.03, 16:14
      z takim pomyslem na biznes to dlugo nie pociagna ...

• Gość: to ja Re: kiedy licytacja majatku airpolonia ?? IP: *.pool80181.interbusiness.it 03.12.03, 19:09
        ...a ty znowu tu...a co ma piernik do wiatraka?...znamy juz wszyscy twoje
        poglady...jestes fanatykiem...a moze nawet kamikadze...a moze sie "rozerwiesz"
        troszke na lotnisku?
        ...wkrotce mam zamiar skozystac z lotu do Londynu ale brak mi jeszcze troche
        zaufania totez czekam na konkretna odpowiedz...a tu nic...
        • lol21ndm Re: kiedy pierwsze loty 03.12.03, 23:59
          Nic, bo pierwsze loty chyba dopiero od 15-go...
          • Gość: to ja Re: kiedy pierwsze loty IP: *.pool80117.interbusiness.it 04.12.03, 13:02
            ..a na liniach krajowych tez?
      • pacio zakład 04.12.03, 12:13
        Gość portalu: jacek napisał(a):

> z takim pomyslem na biznes to dlugo nie pociagna ...

długo "pociągną"

ile jesteś w stanie postawić ?

• swift.gl linie krajowe 04.12.03, 13:04
          WAW - GDN podobno od najbliższego poniedziałku, tj. 8-go grudnia :-)

Az sprawdze na stronce.
        • Gość: warszawianka Re: zakład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 13:06
          A ty ile?
          • swift.gl loty krajowe (i nie tylko) 04.12.03, 13:12
            Zgadza sie, krajowe startuja od 8-go, na razie do Gdanska i Wroclawia, ale cena
            juz wyraznie wzrosla - gdyby dzis kupowac to na obie te trasy tam i z powrotem
            (wstukalem wylot 8.12 i powrot 9.12) cena wyniesie 230 PLN

Do Londynu (Stansted) Jak widze lataja juz od 14-go grudnia (juz sold out) -
            wstukalem wiec wylot 15.12 i powrot 19.12 no i troche sie zdziwilem, bo cena w
            obie strony 939 PLN.

Tak wiec krajowe jeszcze znosnie, ale Londyn troche mnie zszokowal, bo to nie
            jest juz zaden low-cost. Ale oczywiscie gra role termin zakupu biletu w
            stosunku do terminu podrozy - im wczesniej sie kupi, tym taniej.

Jak ktos chce sobie posprawdzac dalej to www.airpolonia.com.pl

Pozdroovka - SG
            • higher_eu Re: loty krajowe (i nie tylko) 04.12.03, 16:47
              > Do Londynu (Stansted) Jak widze lataja juz od 14-go grudnia (juz sold out) -
              > wstukalem wiec wylot 15.12 i powrot 19.12 no i troche sie zdziwilem, bo cena
              w
              > obie strony 939 PLN.
              >

Dziwisz się??? Jak chcesz lecieć za tydzień??? Całe założenie polega na tym,
              że: im mniej miejsc w samolocie tym bilet droższy! Ja za swój zapłaciłem 355zł!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka