Gość: Pol-Pot IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.09, 10:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menago1916 Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 13.06.09, 10:23 Smutne to. A gazetka Szechtera jak zwykle pierwsza w wychwalaniu takich "nowości". Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 10:47 smutno mi że polskie społeczeństwo jest takie ograniczone i pełne nienawiści do wszystkiego co mniej im znane, "PolPot", "konserwa" czy ci homoseksualiści coś wam zrobili? Homoseksualizm jest stary jak świat i wy go nie zwalczycie. Przecież te przewodniki nie są dla was to co was tak bulwersuje? nie musicie go czytać. A przy okazji gratuluje "PolPot" rozumiem że PolPot to twój autorytet skoro tak się solidaryzujesz z jednym z największych zbrodniarzy w historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.09, 11:08 co z tego, ze homoseksualizm jest stary jak swiat i nie da sie go zwalczyc? to zaden argument. idac tym tropem mozna stwierdzic, ze morderstwa, zlodziejstwa i handel zywym towarem tez sa stare jak swiat, nikt nie twierdzi, ze da sie je zwalczyc, a mimo to w wielu krajach na serio sie tego probuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yga Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.chello.pl 13.06.09, 23:08 porównujesz homoseksualizm to czynów karalnych: złodziejstwa i mordesrtwa. czy homoseksualizm jest karany w Polsce prawem? na szczęście nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZlyPorucznik Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: 80.177.68.* 13.06.09, 11:10 Czesciowo sie z Toba zgadzam. Chodzi o to ,ze jesli Cie to nie interesuje nie czytaj. Jesli zas o sam homoseksualizm chodzi uwazam, ze jego publiczne okazywanie jest niesmaczne, gwoli scislosci jednak dodam, ze nachalne okazywanie milosci hetero tez jest uciazliwe dla postronnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Gej przeciętnego faceta po prostu brzydzi IP: 217.116.102.* 13.06.09, 11:11 Interpretowanie tego jako "nienawiści" to albo głupota (błąd w poznawaniu rzeczywistości), albo złośliwa manipulacja. A przewodnik, myślę że przejrzy też sporo osób zdrowych - żeby po prostu wiedzieć, których miejsc unikać. Ciekawe, jak na tym wyjdą np. te Złote Tarasy, jeśli zyskają opinię miejsca "gejowskiego"? Odpowiedz Link Zgłoś
palacsinta Re: Gej przeciętnego faceta po prostu brzydzi 15.06.09, 11:06 Gość portalu: m. napisał(a): > A przewodnik, myślę że przejrzy też sporo osób zdrowych - żeby po prostu > wiedzieć, których miejsc unikać. Ciekawe, jak na tym wyjdą np. te Złote Tarasy, > jeśli zyskają opinię miejsca "gejowskiego"? Ja wiem, jak na tym wyjdzie homofob unikający toalet wymienionych w przewodniku: prędzej czy później nabawi się zapalenia pęcherza wywołanego przez wstrzymywanie moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Gej przeciętnego faceta po prostu brzydzi IP: 217.116.104.* 15.06.09, 14:42 Ale po co ten tzw. "homofob" ma w ogóle przychodzić do miejsca, które się kojarzy w sposób wymiotny, skoro są inne centra handlowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol-Pot Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.09, 11:11 Peda1stwo jest stare jak świat, a ludzie na tyle głupi, że nadal popełniają te same błędy i zamiast na samorozwoju skupiaja się na doznaniach odbytniczych, ale to ich sprawa, że utkneli na takim etapie niemowlęctwa osobowościowego. Zgadza się można robić co się chce tylko czy to jakieś usprawiedliwienie? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 menago1916 czas juz opuscic to forum 13.06.09, 13:36 Czy zrozumiałeś polski antysemito? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol-Pot Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.09, 18:10 Szanowna gazeto. A czym to ja złamałem regulamin, że usunęliście moją wypowiedź? Napisałem tylko, że czekam z niecierpliwością na przewodnik dla zoofilii. Trochę tolerancji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: 195.117.99.* 13.06.09, 11:00 Przynajmniej bedzie lista miejsc do odstrzalu przez wladze Warszawy. Jeszcze pare takich miejsc zalatwia jak Le Madame i bedzie coraz lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 13.06.09, 11:18 Na szczęście tamta ekipa nie jest już u władzy :) ale widzę, że w Polsce cały czas powolnie idzie z szeroko rozumianą tolerancją. Sam jestem hetero i kiedyś myślałem, że wszyscy moi znajomi i przyjaciele też. Myślałem, że gej to taki ewenement, o którym się mówi czasami, a nikt nigdy kogoś takiego nie widział. Ale po jakimś czasie znajomi zaczęli się ujawniać. Teraz wiem, że 20% moich znajomych i przyjaciół to geje. I nie ma to dla mnie znaczenia, nic to nie zmieniło w naszych relacjach, oprócz tego, że teraz są bardziej szczere. Ciekawe ile waszych znajomych to geje, którzy boją się ujawnić w obawię o reakcje swych pseudo przyjaciół... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Polowa Pisu to geje, a w LPR nawet wiecej. To nie 13.06.09, 11:20 ich wina. Tylko, ze to kryptogeje zamknieci we wlasnych wizjach i klozetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek666 :) IP: *.stk.vectranet.pl 13.06.09, 11:04 www.demotywatory.pl/komentarze/124#komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymitri cholera nie wiedzialem ze bywam w gejowskich knajp IP: 94.254.148.* 13.06.09, 11:17 ach - cdq, obiekt, chlodna, plan, tomba, caly 11 listopada, moze jeszcze luztra dopiszecie? :-D mysle tez ze juz czas najwyzszy wylistowac gay-friendly linie autobusowe i tramwajowe, moze sie okazac ze nie ja jeden sie zdziwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krrr Manifestowanie seksualności IP: *.acn.waw.pl 13.06.09, 11:35 Zgodnie z postulatami gejów mówiącymi że "hetero" bez przerwy mogą manifestować swoja seksualność a oni biedni nie....może faktycznie powinniśmy się jednoczyć i ją manifestować - każdy mógłby nosić np białą wstążkę na symbol swojej hetero-seksualności...bo wyraźnie jesteśmy przez takie parady spychani do mniejszości - my własnej parady nie mamy...zorganizujmy hetero pride Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krrr Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.acn.waw.pl 13.06.09, 11:20 To rozumiem że "gazeta" jest medialną reprezentacją europejskich wyżyn intelektualnych i stąd zafascynowanie modną "równością"...a może to po prostu się dobrze sprzedaje? Dla mnie takie publikacje są żenujące. Zresztą tak jak poglądy i postulaty wznoszone przez organizacje LGBT... Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Skandal! 13.06.09, 11:22 Nie rozumiem, jak może istnieć klub tylko dla mężczyzn, jak ten opisywany w tekście przy Brackiej. Przecież to jawna dyskryminacja ze względu na płeć - seksizm w najczystszym wydaniu. Równie dobrze moglibyby nie wpuszcza czarnych. Czy to jest w ogóle legalne? I dlaczeo nie protestją feministki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krrr Re: Skandal! IP: *.acn.waw.pl 13.06.09, 11:31 Według mnie to powinno być legalne (nie jestem pewien czy jest...). Klub tylko dla białych też powinien być legalny. Tyle że zasługiwałby na (co najmniej) potępienie społeczne, tak samo jak klub tylko dla mężczyzn. Wydaje mi się że większy obowiązek reakcji powinien tu leżeć po stronie społeczeństwa niż prawa - trudno żeby prawo kierowało policje do kontroli takich klubów ("czy naprawdę nie wpuszczają tam czarnych?") a bardziej kulturalni ludzie powinni się tym zająć: protestować i bojkotować... Odpowiedz Link Zgłoś
strega_aradia Feministki nie protestują. 13.06.09, 11:34 Feministki nie protestują, bo przyznają innym prawo do wybierania sobie własnej klienteli. Tak samo nie protestują, kiedy zobaczą szyld "fryzjer męski". I do męskiej szatni nie wybierają się również, i tych wszystkich przykładów nie uważają za dyskryminację. A lista miejsc homo-friendly będzie przydatna. Jeśli komuś przeszkadza widok dwóch mężczyzn/kobiet trzymających się za ręce, to będzie wiedział gdzie nie chodzić, żeby nie urazić swoich delikatnych, wrażliwych nerwów. Jeśli któryś z was ma aż tak subtelną i podatną na zranienia duszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Skandal! IP: *.e-wro.net.pl 22.06.09, 23:28 A jak to jest możliwe że do niektórych klubów fitnes wpuszczają tylko kobiety? Ja jakoś z tego powodu rabanu nie podnoszę, a przez analogię powinienem. Następnie proponuję oprotestować plaże dla naturystów, na które nie wpuszczają ubranych i sklepy, do których nie można wchodzić z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
t.duszynski Promocja homoseksualizmu? przykre... 13.06.09, 11:34 Rozmiem ludzi, którzy mają problemy z homoseksualizmem. Ale promocja tej dolegliwości wsród młodych, to moim zdaniem polowanie na młodych chłopców... Przykre,że Wyborcza przekracza znowu granice dobrego smaku.... Odpowiedz Link Zgłoś
oranvag Re: Promocja homoseksualizmu? przykre... 13.06.09, 12:08 Rozmiem ludzi, którzy mają problemy z wiarą w bozię i inne bzdury. Ale promocja tej dolegliwości psychicznej wsród młodych, to moim zdaniem polowanie na młodych chłopców, których księża tak lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
magor_ek Re: Promocja homoseksualizmu? przykre... 13.06.09, 12:12 biorąc pod uwagę twoją ksywę, to nie księża ale ty w pierwszej kolejności masz na to ochotę....:/ Masz jakąś obsesję z tymi księżmi.... Odpowiedz Link Zgłoś
oranvag Re: Promocja homoseksualizmu? przykre... 13.06.09, 14:27 W rzeczy samej, tak by było, gdybym miał ksywkę Rydzyk, Karol, Jerzy, Józef, albo bardziej ogólnie - ksiądz rzymskokatolicki. Jednak w mojej ksywce znajduje się tylko or (od orala) an (od anala) i vag (od waginala), czyli spis wszystkiego tego, co lubię w mojej żonie. Odpowiedz Link Zgłoś
magor_ek Re: Promocja homoseksualizmu? przykre... 13.06.09, 16:52 To współczuję twojej żonie, jeśli wszystko co w niej lubisz sprowadza się do jej narządów wydalniczo-płciowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drojb Re: A czy ty masz problemy ze swoim hetero? IP: *.aster.pl 13.06.09, 23:49 Homoseksualistą się po prostu JEST. Nie jest to problem, tak jak nie jest problemem być kobietą, mężczyzną, dzieckiem. Jest się nią/nim - i już. Co więcej, większość heteryków przeżywa epizod homo w okresie dojrzewania. Jeśli go nie przeżyłeś - to jesteś podejrzanym heterykiem. Zajrzyj w głąb swojej duszy! Odpowiedz Link Zgłoś
metalfan_1985 Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 13.06.09, 11:37 Ja pie..., Warszawa rajem dla gejów. Nie dość, że przyjeżdżają tu masy ludzi za pracą i non-stop zrzędzą, że wszędzie syf (który sami robią, bo w Warszawie to teraz z 20% Warszawiaków może jest), tyle kasy idzie na metro (które sami zapychają) i inne inwestycje (z których sami korzystają), to teraz jeszcze stada homosiów będą tu ściągać :P Naprawdę, nie mam nic do ludzi (w tym homo), ale takie inicjatywy to jakaś paranoja. I jeszcze ten tekst o EuroPride na koniec - ręce odpadają. Jak władze stolicy powinny to wykorzystać? Może zrobią homo-kalendarz z radnymi? A może pomalują PKiN w kolory tęczy? No ku.wa wypad na jakąś homo-wyspę :P Albo się jest członkiem społeczeństwa albo chce się być na siłę widocznym i przy okazji pokazać wszystkim dookoła, że nie są tacy fajni, bo nie są rozrywkowymi gejami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.lutn.cable.ntl.com 13.06.09, 20:49 jestes zacofany i pewnie skonczyles podstawowke, przyplyw ludnosci do warszawy jest konieczny zeby miasto moglo sie rozwijac i rozrastac , gdyby nie ludnosc z poza to warszawa byla by wielkosci Wolomina , bo jak sam zauwazyles rodowitych warszawiakow jest 20% a dzieki naplywowi ludzi z poza warszawa jest prawie dwu milionowa metropolia i najwiekszym miastem w tej czesci europy, warszawa musi sie rozwijac ,musi byc nowoczesna musi sie rozwijac,musi przyjmowac ludzi z zewnatrz, a nawet musi byc przyjazna dla ruznych srodowisk spolecznych w tym dla gejow, bo oni zostawiaja najwiecej pieniedzy i kupuja najwiecej, poprstu stac ic na wiecej, czyli te pieniadze mogo trafic do warszawy a nie do berlina paryza czy nawet do pragi,watpie zebys sie na tym znal bo wypisujesz bzdury, wez sie lepiej do nauki, i nie przeklinaj na lamach srodkow publiczneg przekazu, takich jak ty nie interesuje rozwuj naszej stolicy ale jej zapasc, wstyd ze sa tacy ludzie jak ty miedzy nami, lepiej pomysl zanim cos skomenujesz, powinienes sie cieszyc i byc dumny ze do warszawy zciagaja ludzie z calej polski bo to oni nakrecaja gospodarke w wawie, kupuja tu mieszkania , jedzenie ubranie , to najwazniejsze dla ekonomi w warszawie, idz ty w ogole popas krowy pod ostroleka,wstyd , nara ziomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz Żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 11:39 Po prostu wybiórcza.pl nie może odpuścić. Pewnie siedzi cała redakcja warszawskiej gazety i skacze z radości, że wreszcie uprzywilejowana kasta homo, pupil wybiórczej.pl, przyjechała do miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milas Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.09, 11:48 Fajne info. Bądźmy otwarci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 11:49 Bardzo dobrze, że ukazuję się takie publikacje. Miło w końcu nie być w tyle za Zachodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z Wisłą! Blłłeeee, lista miejsc do ominięcia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 11:55 Czy redakja Stołka na tyle zatraciła samokrytycyzm, że nie dostrzega, jakie obrzydzenie budzi ta tematyka? Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Blłłeeee, lista miejsc do ominięcia... 13.06.09, 18:13 A dasz słowo harcerze, że się tam nigdy nie pojawisz? S. Odpowiedz Link Zgłoś
oranvag Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 13.06.09, 12:02 Przewodnik dla księży katolickich: Chłopca do zgwałcenia znajdziesz wszędzie. Władze państwowe i wymiar sprawiedliwości przymykają na to oko. Przyjeżdżaj do Polski! Tylko tu słodkie tyłeczki małych chłopców za dramo i bez konsekwencji prawnych! Odpowiedz Link Zgłoś
magor_ek Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 13.06.09, 12:04 Strasznie, ale to strasznie mi się ten pomysł podoba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.acn.waw.pl 13.06.09, 12:04 O matko! Nie dosc, ze afiszują sie na kazdym kroku z swoja orientacją, to jeszcze jakies przewodniki..beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
magor_ek Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 13.06.09, 12:09 Nikt nie każe Ci ich czytać. Mi tylko szkoda, że publikacja jest ograniczona do Warszawy, bo powinny takie powstać dla kazdego większego miasta.... Odpowiedz Link Zgłoś
metalfan_1985 Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 13.06.09, 12:19 A czemu gej musi mieć swój przewodnik po Polsce? Rozumiem, że homoseksualistom nie wystarcza miasto jako takie? Muszą mieć swoje własne miejsca, przywileje itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelen uznania To jednak nie jest latwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 12:24 Spojrzcie na to wszystko z boku. Tzw. gejom, lesbom i innym zbokom udalo sie zrobic z pier...lenia cos na ksztalt credo politycznego, manifestu o globalnym zasiegu. Wszedzie juz sa, musza miec swoje lokale, propagande w mediach, parady, imprezy, przewodniki... Nie chce mi sie zbyt dlugo zastanawiac, ale watpie czy w historii swiata mielismy do czynienia az z taka gloryfikacja specyficznego uzycia cielesnego i wymuszania na spoleczenstwach tworzenia warunkow, aby tej przyjemnosci mozna bylo doznac jak najwiecej. Zauwazcie, te wszystkie geje nawet sie nie kryja, ze chodzi im caly czas o doznania cielesne. Gej nie moze pojsc do baru na kawe i pogadac z drugim gejem, ale musi pojsc do takiego baru, gdzie bedzie mogl sie obsciskiwac z innym gejem itp itd. Trzeba przyznac, i mowie to calkiem szczerze, ze nadzwyczajnie wprost udalo im sie namieszac w glowach. Pomyslec, gdyby ludzkosc w taki sam sposob walczyla z chorobami czy glodem, jak geje walcza o to, aby moc sie na widoku publicznym sciskac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menx Re: To jednak nie jest latwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 12:41 No cóż, ponieważ jest powszechna tolerancja to rozumiem że wolno mi wyrazić głośno moje zdanie na ten temat? Czy znowu wybiorcza skasuje posta? JESTEM TOLERANCYJNY ale nie akceptuję homoseksualizmu. Rozumiecie różnicę między tolerancją (szczególnie to źle pojmowaną) a akceptacją? Coś mi się nie podoba a tego nie ruszam. Mam swoje zdanie i mam prawo je wyrazić. Nie podoba mi się wszechobecny kult gejostwa w wykonaniu gazety. No, a teraz skasujcie mi posta .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap będzie wiadomo gdzie jest syf IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 12:42 i gdzie zajeżdża ze zbyt szerokich odbytów. Taki przewodnik to dobra wskazówka jakie miejsca omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ococho Re: To jednak nie jest latwo IP: 212.180.165.* 13.06.09, 16:11 też tego nie kumam. załóżmy że jestem wędkarzem (stawiam że jest ich wiecej procentowo niz gejów). piszę "wędkarski przewodnik po Warszawie". albo "przewodnik po Warszawie dla miłośników zardzewiałych bocznic". itd w tym stylu. jest normalne, że informacja taka znajdzie się w różnych czasopismach specjalistycznych, bo większości to nie interesueje. natomiast z jakichś względów redaktorzy wysokonakładowej prasy uważają, że jest to informacja która dotyczy wszystkich. na tej samej zasadzie idiotyczne są sekcje "gay&les" np. w przewodnikach Lonely Planet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yga Re: To jednak nie jest latwo IP: *.chello.pl 13.06.09, 23:15 nie wiem skąd czerpiesz te informacje. przejdź się do takiego miejsca i zobacz! spotykam się z gejami, lesbijkami dość często nie po to, aby się obściskiwać! jeśli na to mam ochotę, robię to z własną żoną. dziś np. z kilkoma gejami spotkaliśmy się, aby ugotować dla wszystkich po Paradzie żur i go smacznie zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: To jednak nie jest latwo 15.06.09, 07:36 O ile zauważyłem, jesteś samicą, zatem kłamiesz, że robisz to z własną żoną. Albo robisz to z cudzą żoną, albo z własną kochanką. Kobiety nie mają żon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yga Re: To jednak nie jest latwo IP: *.acn.waw.pl 15.06.09, 14:37 jeśli ci to przeszkadza, mogę napisać - nieślubną żoną, partnerką, ale nie kochanką, gdyż wspólnie mieszkamy, mamy wspólnotę i ogólnie rzecz biorąc funkcjonujemy jako po prostu para - zawsze i wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: To jednak nie jest latwo 15.06.09, 17:24 Gość portalu: Yga napisał(a): > jeśli ci to przeszkadza, mogę napisać - nieślubną żoną, partnerką Owszem, przeszkadza mi każde oszustwo, językowe także. Nieślubne żony nie istnieją tak samo, jak sucha woda. Żona to kobieta w związku małżeńskim. Możesz więc napisać co najwyżej - partnerką. > ale nie kochanką, gdyż wspólnie mieszkamy, mamy wspólnotę i ogólnie > rzecz biorąc funkcjonujemy jako po prostu para - zawsze i wszędzie. Kochanką jak najbardziej tak. Kochanka to kobieta, z którą utrzymuje się stosunki pozamałżeńskie. Nieważne, czy się z nią mieszka, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: To jednak nie jest latwo IP: *.e-wro.net.pl 22.06.09, 23:35 Cała sprawa się do tego, że w Polsce jest zbyt wielu ludzi myślących tak jak Ty i właśnie dlatego w pierwszym lepszym klubie nie można spokojnie i bez obaw pójść ze swoim facetem, bo zaraz bardziej krewkim adrenalina skacze, gdy widzą, że dwóch mężczyzn się trzyma za rękę. A heteroseksualiści nie mają tego problemu. I to jest powód, dla którego gejowsko-lesbijskie kluby mają klientelę. Bądź bardziej tolerancyjny, a te irytujące Cię miejsca same znikną z powodów ekonomicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
godeep Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 13.06.09, 14:09 Proszę mi wytłumaczyć jedną rzecz. Czy GW stała się jednym z periodyków dla homoseksualistów? Czy lesbijki i geje nie mają swoich czasopism? Dlaczego tyle miejsca poświęca się w GW temu tematowi, jeśli homoseksualizm dotyczy ok. 3 procent społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
politykier Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 13.06.09, 14:55 godeep napisał: > Proszę mi wytłumaczyć jedną rzecz. Czy GW stała się jednym z periodyków dla homoseksualistów? Czy lesbijki i geje nie mają swoich czasopism? Dlaczego tyle miejsca poświęca się w GW temu tematowi, jeśli homoseksualizm dotyczy ok. 3 procent społeczeństwa? > Politycy stanowią też podobny odsetek społeczeństwa, a piszą o nich wszystkie gazety. A tak serio - to może chodzi o promocję tolerancji, wobec gejów, Murzynów, niepełnosprawnych itp. Są inni - ale wam doopki krzywdy nie robią. Więc może warto pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Geje a niepelnosprawni 13.06.09, 15:54 Wymieniajac jednym tchem gejow i niepelnosprawnych chyba zdziebko przesadziles. Mam wrazenie, ze problemy jakie spotykaja te grupy w zyciu roznia sie nieco, zwlaszcza jesli chodzi o ich wage dla egzystencji ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
politykier Re: Geje a niepelnosprawni 13.06.09, 16:18 ritzy napisał: > Wymieniajac jednym tchem gejow i niepelnosprawnych chyba zdziebko > przesadziles. Mam wrazenie, ze problemy jakie spotykaja te grupy w > zyciu roznia sie nieco, zwlaszcza jesli chodzi o ich wage dla > egzystencji ludzkiej. > oczywiście, więc wziąłem jednak głębszy wdech pomiędzy. Reszta bez zmian. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magor_ek Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 13.06.09, 16:49 Tak warto, a nawet trzeba, przynajmniej dopóki będą się tak często przejawiać komentarze jak co poniektórych tu no forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 17:27 Politycznie poprawna moderacja wykasowała mojego posta! Bo dziś nie wstyd byc zboczeńcem, dziś wstyd być normalnym, a o pedalstwie koszerna smaruje dzień w dzień. Co za czasy! Tylko czekać na przewodnik dla pedofili, zoofili i innych zboczeńców!!! TFU!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yga Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.chello.pl 13.06.09, 23:17 zwróć uwagę, iż te zboczenia o których piszesz są karalne, ścigane z urzędu! homoseksualizm dotyczy dwojga dorosyłych ludzi, umiejących podejmować świadome decyzje. i nie jest w Polsce karalny ani zakazany - na szczęście! Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 15.06.09, 07:42 Gość portalu: Yga napisał(a): > zwróć uwagę, iż te zboczenia o których piszesz są karalne, ścigane > z urzędu! Niedługo przestaną być. Zboczenie zwane homoseksualizmem też było karalne, a gdzieniegdzie na świecie nadal jest. Gość portalu: Yga napisał(a): > homoseksualizm dotyczy dwojga dorosyłych ludzi, umiejących > podejmować świadome decyzje. i nie jest w Polsce karalny ani > zakazany - na szczęście! Raczej niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yga Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.acn.waw.pl 15.06.09, 14:35 na szczęście coraz więcej krajów odstępuje od karania homoseksualizmu i tylko w 7 krajach są kary, a w 5 grozi zabójstwo. podoba ci się to? w Polsce NIGDY nie był karany w jakikolwiek sposób. i to jest coś, czym możemy się poszczycić. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 15.06.09, 17:38 Gość portalu: Yga napisał(a): > na szczęście coraz więcej krajów odstępuje od karania > homoseksualizmu i tylko w 7 krajach są kary, a w 5 grozi zabójstwo. Mylisz się. Kontakty homoseksualne są karane w ponad 80 ze 195 krajów świata, z tego w 9 grozi nie zabójstwo, jak piszesz, tylko kara śmierci. > podoba ci się to? w Polsce NIGDY nie był karany w jakikolwiek > sposób. i to jest coś, czym możemy się poszczycić. I znów się mylisz. W Polsce, jak w każdym kraju europejskim, homoseksualizm był karany przed rozbiorami, zabraniały go także kodeksy wszystkich trzech państw zaborczych, karalność zniesiono dopiero w 1932r. Po wojnie karana do 1969 była prostytucja homoseksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 17:36 Nie od dziś wiadomo... że WAWA JEST HOMO :) Odpowiedz Link Zgłoś
politykier Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 13.06.09, 21:05 pedofil ma tyle wspólnego, doopki, z homoseksualistą (czy jak ich wolicie nazywać z chrześcijańska pogardą - pedałami), co kat z katolikiem. No, ale jak wam mózgową puszke zalewa nienawiść, strach, i ciemnogrodztwo, trudno o logiczne myslenie. Więc se dalej podwyższajcie poczucie własnej wartości, poniżając innych. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Przewodnik oferuje spacer po HomoWarszawie 15.06.09, 07:49 politykier napisał: > pedofil ma tyle wspólnego, doopki, z homoseksualistą (czy jak ich > wolicie nazywać z chrześcijańska pogardą - pedałami), co kat z > katolikiem. Pedofil ma tyle wspólnego z homoseksualistą, że i jedno, i drugie było kiedyś uznawane za dewiację seksualną oraz i jedno, i drugie w którymś momencie degeneracji społeczeństwa za dewiację uważane być przestaje. Homoseksualizmu dotyczy to już dziś, a na pedofilię trzeba jeszcze parę lat poczekać. > No, ale jak wam mózgową puszke zalewa nienawiść, strach, i > ciemnogrodztwo, trudno o logiczne myslenie. O logice lepiej się nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drojb Dlaczego hetero-mężczyźni są takimi głąbami? IP: *.aster.pl 13.06.09, 23:51 Zero inteligencji empatycznej! Nie potrafią wzrokiem sięgnąć dalej, niż czubek żołędzi... Odpowiedz Link Zgłoś
zbizar WOW ! ALE CZASY ! 15.06.09, 05:38 MOZE ATMOSFERA W STO;ICY SIE POPRAWI ... PRZYWODNIK TO DOBRA MYSL ...CHODZ DOBRZE BYLOBY ZEBY NIE BYLO W NIM PO PROSTU WULGARYZMOW ! POZDRO. Odpowiedz Link Zgłoś