atka100 17.06.09, 17:47 Gdzie w Warszawie jest bazar albo miejsce z ciuchami fajnymi ale w rozsądnej cenie? Słyszałam tylko o KDT? Czy wszyscy Warszawiacy ubierają się w galeriach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 17.06.09, 17:52 Od kiedy zlikwidowali bazar w Rembertowie, to tak. Wszyscy w galeriach. Tacy z nas galernicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 17.06.09, 17:58 Nie wszyscy. Uzman w KDT ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 17.06.09, 18:42 Okolice Stadionu, tanio, modnie i wygodnie. Tylko podobno od tej farby w tkaninach oczy się robią skośne i nic poza sushi nie smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EUROpejczyk Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? IP: *.acn.waw.pl 17.06.09, 21:34 Jesteś ze świeżego napływu, nie znasz miasta i nie masz kasy na zakupy w galeriach? Kupuj u siebie, na prowincji, w ciuchlandzie z odzieżą na wagę. Odpowiedz Link Zgłoś
atka100 Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 17.06.09, 23:23 hoho znalazł się europejczyk z wrszafki. Po co płacić 500 zł za sukienkę, którą mam zamiar założyć raz, max dwa razy? Myślisz, że jak zapłacisz trzy razy więcej za metkę to już taki miastowy jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 18.06.09, 10:52 Oczywiście nie wszyscy. Niektórzy ubieraja się w miejszych sklepach, inni u siebie, jak pojadą raz na pół roku, a jeszcze inni na bazarach typu stadion. Nie polecam bazarów, wszystko jednakowe i jakościowo kiepskie. Ceny w galeriach są straszne, ale teraz jest dobry okres na zakupy. Rozpoczęły się wyprzedaże. Warto pobuszować po sklepach i znaleźć coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 18.06.09, 11:09 Może maximus w Nadarzynie?Chyba taki sam "styl" jak w kdt. Albo factory outlet w Ursusie-tam są te same firmy co w galeriach ale to końcówki serii albo stare kolekcje więc jest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? IP: *.aster.pl 18.06.09, 20:18 Jeśli chodzi o ostatnie zdanie, to niedługo trzeba będzie założyć forum z głupimi pytaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P~A centrum handlowe maximus IP: *.146.122.195.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.10, 13:45 MAM pytanie !!!! Prosze powiedzcie mi jakie ciekawe marki są w centrum handlowym maximus, jakie ceny ? Poszukuję bardziej ekskluzywnej odzieży na handel typu blumarine, waggon, byblos , zizzi itd Jestem z daleka dlatego proszę o pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: centrum handlowe maximus 31.01.10, 15:25 Google ukradli? Wyguglaj sobie "maximus nadarzyn". Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: centrum handlowe maximus 31.01.10, 17:07 > Prosze powiedzcie mi jakie ciekawe marki są w centrum handlowym maximus, jakie ceny ? > Poszukuję bardziej ekskluzywnej odzieży WTF? Z ekskluzywnych najwięcej jest tam ubrań Ermenegildo Zegna, Burberry, Gucci, Lanvin i Ferre ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: centrum handlowe maximus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 00:36 hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
roberto.dabrowski Re: centrum handlowe maximus 15.11.10, 20:42 Witam, Własnie przeczytałem Pani posta. Jesteśmy z żoną dystrybutorami Waggona i kilku eleganckich marek odzieży damskiej. Mocno postawilismy na Wagggona i posiadamy dość szeroki asortyment tej marki. Prowadzimy sprzedaż hurtową w ŚCH Gwarek w Tarnowskich Górach oraz stałych odbiorców zaopatrujemy przesyłkami kurierskimi. Warszawskie butiki zaopatrujemy co 2 tygodnie autem. Jeżeli jest Pani zainteresowana to prosze o konatkat tel. 666 700 900. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: centrum handlowe maximus IP: *.181.177.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.12, 09:38 Z dużych rozmiarów w hali B box 59a mają turecką markę Kaner, w internecie strona z ich asortymentem www kaner.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 31.01.10, 16:40 Bazar na Szembeka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? IP: *.chello.pl 03.02.10, 21:44 na bazarze na Szembeka to raczej kupisz produkty do jedzenia, fakt jest parę ciuchlandów, ale chyba nie oto chodziło zakładającemu wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 04.02.10, 03:44 We wrzesniu sporo widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12monia34 Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 21:34 polecam niedzielny bazarek olimpijka na woli Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 04.02.10, 08:32 KDT już nie ma:). I chwała za to! W galeriach też są tańsze sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 15.07.11, 22:56 KDT już nie ma:) Przenieśli się po części do CH Wola, po części do Millenium Plaza, a po części do czegoś takiego w Aninie, co teoretycznie jest otwarte do 20., a praktycznie do 18. i jedzie się tam pół dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? IP: 193.106.77.* 28.12.12, 13:39 W CH Maximus w Nadarzynie jest też fajny sklep z dużymi rozmiarami w hali B box 68, jest tam zarówno odzież elegancka jak i codzienna. Można tam dostać naprawdę duże rozmiary jak np 62. Dobre gatunkowo i w normalnych, przystępnych cenach. Poza tym sklep internetowy www.duzejestpiekne.pl też jest godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa-filary Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 29.12.12, 14:10 Jest jeszcze Marywilska Centrum Hal Targowych i Bakalarska przypominająca Stadion Odpowiedz Link Zgłoś