Dodaj do ulubionych

gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami?

17.06.09, 17:47
Gdzie w Warszawie jest bazar albo miejsce z ciuchami fajnymi ale w
rozsądnej cenie? Słyszałam tylko o KDT? Czy wszyscy Warszawiacy
ubierają się w galeriach?
Obserwuj wątek
    • warzaw_bike_killerz Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 17.06.09, 17:52
      Od kiedy zlikwidowali bazar w Rembertowie, to tak. Wszyscy w galeriach. Tacy z
      nas galernicy.
    • jan-w Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 17.06.09, 17:58
      Nie wszyscy. Uzman w KDT ;-)
    • sibeliuss Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 17.06.09, 18:42
      Okolice Stadionu, tanio, modnie i wygodnie. Tylko podobno od tej
      farby w tkaninach oczy się robią skośne i nic poza sushi nie smakuje.
    • Gość: EUROpejczyk Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? IP: *.acn.waw.pl 17.06.09, 21:34
      Jesteś ze świeżego napływu, nie znasz miasta i nie masz kasy na zakupy w galeriach? Kupuj u siebie, na prowincji, w ciuchlandzie z odzieżą na wagę.
      • atka100 Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 17.06.09, 23:23
        hoho znalazł się europejczyk z wrszafki. Po co płacić 500 zł za sukienkę, którą
        mam zamiar założyć raz, max dwa razy? Myślisz, że jak zapłacisz trzy razy więcej
        za metkę to już taki miastowy jesteś?
    • just-for-fun Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 18.06.09, 10:52
      Oczywiście nie wszyscy. Niektórzy ubieraja się w miejszych sklepach,
      inni u siebie, jak pojadą raz na pół roku, a jeszcze inni na
      bazarach typu stadion. Nie polecam bazarów, wszystko jednakowe i
      jakościowo kiepskie.
      Ceny w galeriach są straszne, ale teraz jest dobry okres na zakupy.
      Rozpoczęły się wyprzedaże. Warto pobuszować po sklepach i znaleźć
      coś dla siebie.
    • maggi9 Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 18.06.09, 11:09
      Może maximus w Nadarzynie?Chyba taki sam "styl" jak w kdt.
      Albo factory outlet w Ursusie-tam są te same firmy co w galeriach ale to
      końcówki serii albo stare kolekcje więc jest taniej.
    • Gość: Ania Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? IP: *.aster.pl 18.06.09, 20:18
      Jeśli chodzi o ostatnie zdanie, to niedługo trzeba będzie założyć
      forum z głupimi pytaniami.
      • Gość: P~A centrum handlowe maximus IP: *.146.122.195.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.10, 13:45
        MAM pytanie !!!! Prosze powiedzcie mi jakie ciekawe marki są w centrum handlowym
        maximus, jakie ceny ? Poszukuję bardziej ekskluzywnej odzieży na handel typu
        blumarine, waggon, byblos , zizzi itd
        Jestem z daleka dlatego proszę o pomoc

pozdrawiam
        • horpyna4 Re: centrum handlowe maximus 31.01.10, 15:25

Google ukradli? Wyguglaj sobie "maximus nadarzyn".
        • jan-w Re: centrum handlowe maximus 31.01.10, 17:07
          > Prosze powiedzcie mi jakie ciekawe marki są w centrum handlowym maximus, jakie ceny ?
          > Poszukuję bardziej ekskluzywnej odzieży
          WTF?
          Z ekskluzywnych najwięcej jest tam ubrań Ermenegildo Zegna, Burberry, Gucci, Lanvin i Ferre ;-)
          • Gość: tralala Re: centrum handlowe maximus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 00:36
            hahaha
        • roberto.dabrowski Re: centrum handlowe maximus 15.11.10, 20:42
          Witam,
          Własnie przeczytałem Pani posta.
          Jesteśmy z żoną dystrybutorami Waggona i kilku eleganckich marek odzieży damskiej. Mocno postawilismy na Wagggona i posiadamy dość szeroki asortyment tej marki.
          Prowadzimy sprzedaż hurtową w ŚCH Gwarek w Tarnowskich Górach oraz stałych odbiorców zaopatrujemy przesyłkami kurierskimi. Warszawskie butiki zaopatrujemy co 2 tygodnie autem.
          Jeżeli jest Pani zainteresowana to prosze o konatkat tel. 666 700 900.
        • Gość: gość Re: centrum handlowe maximus IP: *.181.177.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.12, 09:38
          Z dużych rozmiarów w hali B box 59a mają turecką markę Kaner,
          w internecie strona z ich asortymentem www kaner.pl
    • ampolion Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 31.01.10, 16:40
      Bazar na Szembeka...
      • Gość: Marian Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? IP: *.chello.pl 03.02.10, 21:44
        na bazarze na Szembeka to raczej kupisz produkty do jedzenia, fakt jest parę
        ciuchlandów, ale chyba nie oto chodziło zakładającemu wątek.
        • ampolion Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 04.02.10, 03:44
          We wrzesniu sporo widziałem.
          • Gość: 12monia34 Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 21:34
            polecam niedzielny bazarek olimpijka na woli
    • nothing.at.all Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 04.02.10, 08:32
      KDT już nie ma:). I chwała za to!
      W galeriach też są tańsze sklepy.
      • maitresse.d.un.francais Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 15.07.11, 22:56
        KDT już nie ma:)

Przenieśli się po części do CH Wola, po części do Millenium Plaza, a po części do czegoś takiego w Aninie, co teoretycznie jest otwarte do 20., a praktycznie do 18. i jedzie się tam pół dnia.
    • Gość: Marysia Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? IP: 193.106.77.* 28.12.12, 13:39
      W CH Maximus w Nadarzynie jest też fajny sklep z dużymi rozmiarami w hali B box 68, jest tam zarówno odzież elegancka jak i codzienna. Można tam dostać naprawdę duże rozmiary jak np 62. Dobre gatunkowo i w normalnych, przystępnych cenach. Poza tym sklep internetowy www.duzejestpiekne.pl też jest godny polecenia.
    • dwa-filary Re: gdzie w Warszawie jest bazar z ciuchami? 29.12.12, 14:10
      Jest jeszcze Marywilska Centrum Hal Targowych i Bakalarska przypominająca Stadion
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka