fuji_san 30.06.09, 18:52 Witam mogłby ktoś uprzejmy wyjaśnić mi jak mogę dojechać z Warszawy centralnej. Do domu kultury Włochy. (chodzi mi o jakieś linie tramwajowe, itp. ;) Ps. ile czasu mi to zajmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Jak tam dotrzeć ? 01.07.09, 09:15 Wsiadasz w 517 w kierunku Ursus Niedźwiadek i jedziesz do przystanku Ryżowa: www.ztm.waw.pl/baza/20090701/517/700202.HTM Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Jak tam dotrzeć ? 01.07.09, 18:53 Możesz też przejść z Warszawy Centralnej na dworzec podmiejski Warszawa Śródmieście i podjechać SKM lub KM w kierunku zachodnim do stacji Warszawa Włochy. Można jechać z biletem komunikacji miejskiej (trzeba go skasować w kasowniku). We Włochach przejść na lewą stronę torów i dojść kawałek (dość blisko) ulicą Bolesława Chrobrego. Jazda autobusem to jakieś 20 - 30 minut, w zależności od stopnia zatłoczenia ulic. Jazda pociągiem to 11 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Jak tam dotrzeć ? 01.07.09, 18:56 A tak przy okazji, którędy przyjeżdżasz na Dworzec Centralny? Bo jeśli przez Zachodni, to wysiądź na Zachodnim. Odpowiedz Link Zgłoś