IP: *.com 03.07.09, 23:54
slyszalam duzo dobrego o tym miejscu
a co wy sadzicie
warto sie wybrac?
Obserwuj wątek
    • Gość: BUC Re: Boathous IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 11:11
      jesli nawet nazwy nie potrafisz napisac bez bledu - nie, nie warto isc
    • Gość: gestos Re: Boathous IP: *.acn.waw.pl 31.07.09, 21:57
      Szerokim łukiem omijać.
      • Gość: gosc Re: Boathous IP: *.static.qsc.de 01.08.09, 09:03
        BUC to p.edał
        • Gość: BUC Re: Boathous IP: *.centertel.pl 01.08.09, 13:43
          wypowiedz wielce merytoryczna :)
          wyglada na to ze pracujesz fizycznie w niemczech i szukasz sponsora w Polsce. to
          zalosne. Ja pije kawe przy Nowym Swiecie a ty nosisz cegly. Trzeba sie bylo uczyc :)
          • Gość: gosc Re: Boathous IP: *.static.qsc.de 02.08.09, 01:58
            powiedział bym inaczej , ja wypoczywam na wakacjach( w koncu lato mamy) a BUC
            p.edał (każy o tym wie ) to dziecko internetu i pisze tylko jak rodzicow nie ma
            w domciu. stawiam ze masz max 13 lat. ja mam 19 i jeszcze w zyciu nie pracowałem
            fizycznie.
            ps. jak juz jestes taki holms internetu to wiedziałbys ze pisze z uniwerku ;)
            • Gość: BUC Re: Boathous IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 10:15
              na wakacjach na uniwerku.. jak juz posprzatasz, pozamiatasz i umyjesz podlogi to
              pomysl chlopcze, jakie glupoty piszesz :)
              • Gość: gosc Re: Boathous IP: *.static.qsc.de 02.08.09, 10:35
                co ty tak sie uparłes tego sprzatania, ze tobie mama pokoj sprzata to nie znaczy
                ze wszyscy tak maja. ale co tam w zawodowce nie wiedza co to sa wakacyjne
                kursy.pozdrowki pe.d@łku
                • Gość: Mala mi Re: Boathous IP: *.centertel.pl 02.08.09, 11:15
                  czytam goscia i sie zastanawiam, czy on jest tylko zakompleksiony czy lekuchno
                  niedorozwiniety?
                  ma 19 lat i pisze, ze ktos jest p... To wynik traumy? a moze rzeczywiscie
                  ppswiadome oszukiwwnie starszego partnera z 2 powodow:
                  1. nastolatek boi sie kobiet
                  2. ojciec a raczej kolejni "wujkowie" byli nadopiekunczy?
                  Uwazasz chlopcze, ze jesli probujesz kogos obrazic to stajesz sie mezczyzna? Ty
                  nigdy mezczyzna nie bedziesz z tego co widac :)
                  • Gość: Kozak Re: Boathous IP: 167.202.221.* 04.08.09, 08:43
                    eee, tam. Kto czyta od dawna to forum ten wie, ze Buc to gościu,
                    który zaśmieca to forum od dawna. Nie obchodzi mnie ile ma lat.
                    Ciekawe za to jest to, że gdy jedna z internautek obnażyła jego brak
                    wiedzy kulinarnej (vide dyskusja o tatarze) to ucichł i nie potrafił
                    się przyznać do błędu. I tyle o Bucu.
                    • very.martini Re: Boathous 04.08.09, 12:10
                      Pewnie akurat na urlopie był i nie miał dostępu do netu.

16%VOL
                      22%VAT

--
                      takie tam... forum homeopatia
                      • Gość: gosc Re: Boathous IP: *.warszawa.mm.pl 04.08.09, 13:03
                        buc to pijak,
                        pijak i złodziej,
                        każdy buc to pijak i złodziej
                        • Gość: klient Re: Boathous IP: *.chello.pl 09.09.09, 11:09
                          to super drogie miejsce,wynajmowane przez bogatsze korporacje na różne spędy

za dwie sałatki i parę lampek wina zapłaciłem tam kilkaset złotych!!!

polecam BUC-om i snobom, normalnym ludziom zdecydowanie nie
                          • radiomis Re: BoathousE 09.09.09, 11:16
                            bardzo drogie miejsce... suma summarum - jak widac, wiekszosc wypowiadajacych
                            sie skupila sie na obrazaniu BUCA :)) bo pluc potrafia ale w Boathousie nie byli.
                            Jak wszystko na swiecie tak i restauracje sa drogie i tanie. Przyzwyczajeni do
                            McDonaldsa 25 latkowie nie powinni pisac ani slowa o restauracjach, w ktorych
                            najtansze wino jest po 120 zl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka