combo1978 07.07.09, 11:00 prosze o 3 kluczowe slowa, ktore Wam przychodza na mysl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo IP: *.chello.pl 07.07.09, 11:08 Stal (klub piłkarski czyli), zadupie, PKP (czyli powolne i syfiaste pociągi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo IP: *.aster.pl 07.07.09, 11:08 Fabryka samochodów Piłkarze - Stal Mielec Podkarpacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.T.A.L.K.E.R Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 11:30 Raczej samolotów. Odpowiedz Link Zgłoś
awprawo Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 07.07.09, 12:12 Gość portalu: S.T.A.L.K.E.R napisał(a): > Raczej samolotów. Samochodów również - Leopard - skonstruowany przez Zbysława Szwaja jest produkowany własnie w Mielcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.T.A.L.K.E.R Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 13:11 A to co innego,fajny ten Leopard. Odpowiedz Link Zgłoś
awprawo Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 07.07.09, 13:47 Gość portalu: S.T.A.L.K.E.R napisał(a): > A to co innego,fajny ten Leopard. I do tego gorący polski patriota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo IP: *.aster.pl 07.07.09, 16:52 Muszę się przyznać, że myślałam, że ten Leopard to jest czołg dla wojska. Dopiero teraz sobie obejrzałam fotografię i żadną miarą czołgu nie przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo IP: *.aster.pl 07.07.09, 16:40 Właśnie zastanawiałam się, czy jest to fabryka samochodów czy samolotów, ale ponieważ nie byłam pewna, to napisałam samochodów. Chciałam podejść uczciwie i nie "ściągać". Tylko wtedy ma sens pisanie "z czym nam się kojarzy" dana miejscowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awprawo Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo IP: 212.38.200.* 08.07.09, 11:56 I samolotów i samochodów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo IP: *.aster.pl 08.07.09, 18:52 No nie, ja się pomyliłam, bo zasadniczo to chodziło o fabrykę samolotów. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 07.07.09, 11:18 Jeżeli ktoś zadaje takie pytanie na forum Warszawa, to tylko z przemielonym mózgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
combo1978 Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 07.07.09, 11:23 jan-w napisał: > Jeżeli ktoś zadaje takie pytanie na forum Warszawa, to tylko z przemielonym móz > giem. Dlaczego ? Po Prostu chce wiedziec co ludzie w Polsce mysla o Mielcu i tyle. Tak trudno to zrozumiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 07.07.09, 14:32 combo1978 napisał: > jan-w napisał: > > > Jeżeli ktoś zadaje takie pytanie na forum Warszawa, to tylko z > przemielonym mózgiem. > > Dlaczego ? Po Prostu chce wiedziec co ludzie w Polsce mysla o Mielcu > i tyle. Tak trudno to zrozumiec ? > A gdybym ja chciał wiedzieć dlaczego niektórzy nie potrafią zrozumieć celu istnienia forów tematycznych powinienem o to pytać na forum "Szczecin"? Spójrz w nagłówek. Tylko gazeta.pl dysponuje 8800 forami. Jak myślisz, po co jest ich aż tyle? Dla ułatwienia załączam cenny dla ciebie link: forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 07.07.09, 11:33 Silniki do autobusów i ciężarówek. Mam nadzieję że z czymś nie pomyliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 07.07.09, 11:41 WSK Stal i chyba Grzesiu Lato. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 07.07.09, 11:49 kasa, biznes, seks Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 07.07.09, 12:00 Aha, i jeszcze "mikrusy" :) www.mikrus.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
awprawo Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 07.07.09, 12:14 Samoloty, samochody (Leopard), COP I pewnie wiekszość z Was nie wie o czym pisze - pora troszke pouczyc się o Kraju w którym się mieszka.... Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 07.07.09, 12:58 awprawo napisał: > I pewnie wiekszość z Was nie wie o czym pisze - pora > troszke pouczyc > się o Kraju w którym się mieszka... Skoro tyle wiesz, to podziel się z innymi swoją wiedzą. Owa większość będzie Ci zapewne wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:32 Z mielonką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Mnie,jako najwiekszemu intelektualiscie tego forum IP: *.acn.waw.pl 07.07.09, 13:56 Mielec kojarzy sie tylko z WSK,Stala i Grzesiem Dla tych,co nie wiedza:Grzes Mielec byl gwiazda Big Brothera i stacji wszystkich intelektualistow ,czyli TVN-u Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 07.07.09, 14:44 Stal Atmosferyczny Stadion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: Z jęzorem (Stonsów) IP: 188.33.78.* 07.07.09, 22:58 to mi sie wszystko kojarzy... ;) mikrus samoloty (antki) Grzesiu Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Trzy kluczowe 07.07.09, 23:59 Samanta, Andżela i kasa. No bo w sumie troche mnie te znajomosci kosztowaly. Ale, nie powiem, Mielec wspominam raczej sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
combo1978 Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo 08.07.09, 09:34 Dzieki za wypowiedzi ;) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Mielec - z czym kojarzycie ta nazwe miejscowo IP: *.chello.pl 08.07.09, 13:35 Kiedys najladniejszy stadion pilkarski w Polsce - dwupoziomowe trybuny. Teraz zdaje sie kompletna ruina a Stal blaka sie po 4 czy 5 lidze. Odpowiedz Link Zgłoś