Gość: World IP: 195.117.230.* 17.07.09, 07:34 Niech przeżyją jak najlepiej ostatni dzień końca Świata :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: Myślą jak przeżyć koniec świata 17.07.09, 08:04 Hmm, myslałem że koniec świata polega na tym że nikt nie przeżyje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 Przechlapane 17.07.09, 08:57 Przepowiadacze konca śWIATA MAJĄ PRZECHLAPANE BO ALBO KOŃCA ŚWIATA NIE MA -I WYCHODZĄ NA OSZUSTÓ, ALBO KONIEC śWIATA JEST - TO I NIE MA NIKOGO KTO BY ZA UDANĄ PRZEPOWIEDNIĘ POCHWALIL.!!!! tAK CZY INACZEJ PRZJ......NE!!! a CI OSZUŚCI DO śWIADKOWANIA jEHOWIE NA TYM PRZEKRĘCIE JUŻ 150 LAT JADĄ , KONIEC ŚWIATA CO 20 LAT WYZNACZAJĄĆ - JAK KTO DURNY TA WIERZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portaslu. Przechlapane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 09:55 panie szanowny nic nie jest przechlapane koniec nie ziemi tzlko zla i ludzkiej podlosci jaka my sie odznaczamy a jak bylo na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Myślą jak przeżyć koniec świata 17.07.09, 10:26 przeżyją tylko ci co nie wierzą w koniec świata :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necrohronos Re: Myślą jak przeżyć koniec świata IP: *.chello.pl 17.07.09, 11:11 A ja się zastanawiałem co to za ludzie chodzą całymi rodzinami na rondzie Wiatraczna z plakietkami "Czuwajcie" Sami wciskają jakieś ulotki o fałszywej religii, prawdziwym imieniu Boga (założyciel po jakimś czasie stwierdził że się pomylił, ale reszta na to nie zwróciła uwagi), a sami nie chcieli brać darmowej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokko Myślą jak przeżyć koniec świata IP: 193.46.186.* 17.07.09, 11:11 szkoda mi tych ludzi - sami, z własnej woli zmierzają w przepaść, dla nich to jest koniec świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Myślą jak przeżyć koniec świata IP: 193.46.186.* 17.07.09, 11:18 jest napisane: "wystrzegajcie się fałszywych proroków", bo ONI nawet przekręcają imię Boga, podając go w rodzaju żeńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Myślą jak przeżyć koniec świata IP: *.aster.pl 22.07.09, 07:38 to poczytaj sobie: www.jehowa-biblioteka.com Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Myślą jak przeżyć koniec świata 22.07.09, 08:00 chyba lepiej z jechowym ZGUBIC niż z jakimś KArTOfLEM znaleźc. a jak się jaki ksiądz trafi to i warto palce policzyc bo może zap...c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Myślą jak przeżyć koniec świata IP: *.gorzow.mm.pl 23.07.09, 21:32 Czyli Barnaba i Kuba to imiona żeńskie, pogratulowac wiedzy ;) Nie wiem jak wy, ale nawet Satanisci wiedza ktora religia jest prawdziwa, wy po prostu na co dzien nie interesujecie sie religia. To tak wyglada jak by uczen z zerowki tlumaczyl prfesorowi ze jak do 9 doda sie 1 to nie bedzie 10 tylko 9 i coś. Pogratulować wiedzy i śmierci w nieldugim czasie bo zostalo naprawde pare godzin, jesli by sie odniesc do tych 6tys lat gdzie czlowiek zyje na ziemi. Bless sry za orty Odpowiedz Link Zgłoś