Dodaj do ulubionych

Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar

IP: *.acn.waw.pl 22.07.09, 17:51
no,ciekawe ile towaru zniklo w tzw miedzyczasie
Obserwuj wątek
    • Gość: XFile Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar IP: *.aster.pl 22.07.09, 18:02
      Jasne. Towar ten byl tak cholernie atrakcyjny, ze komornik z kumplami oblowili
      sie po uszy. Buahahahaha.
      • Gość: g Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar IP: *.chello.pl 22.07.09, 18:05
        A koszty egzekucji komorniczej?!
        • Gość: ja Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar IP: 195.90.102.* 22.07.09, 19:48
          Gość portalu: g napisał(a):

> A koszty egzekucji komorniczej?!

Nie widzę innego sposobu jak obciążenie zarządu KDT tymi kosztami!!! Na pewno
          podatnicy nie mogę ponieść kosztów takich prostackich handlarzyków...
      • Gość: kixx Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar IP: *.acn.waw.pl 22.07.09, 20:12
        Gość portalu: XFile napisał(a):

> Jasne. Towar ten byl tak cholernie atrakcyjny, ze komornik z
        kumplami oblowili
        > sie po uszy, Buahahahaha

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

ktos jednak tam robil zakupy i placil za nie pieniedzmi.
        czy sa ludzie dla ktorych ten towar byl atrakcyjny nawet wtedy ,gdy
        jego nabycie wiazalo sie z koniecznoscia zakupu.
        glupi smiech nie jest argumentem,on swiadczy tylko o mialkosci
        argumentu
        • Gość: ja Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar IP: 195.90.102.* 22.07.09, 21:38
          Gość portalu: kixx napisał(a):

> ktos jednak tam robil zakupy i placil za nie pieniedzmi.
          > czy sa ludzie dla ktorych ten towar byl atrakcyjny nawet wtedy
          > ,gdy jego nabycie wiazalo sie z koniecznoscia zakupu.
          > glupi smiech nie jest argumentem,on swiadczy tylko o mialkosci
          > argumentu

Dla kogo głupi, temu głupi... Póki co, to ty na głupka wpisujesz się na
          tutejszych forach :)
          • Gość: kixx Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar IP: *.acn.waw.pl 23.07.09, 14:14
            a na temat cos moze?
            rzuc troche tej swojej madrosci przede mnie,medrcze
        • ronin-teraz-zarejestrowany 7 miesięcy mieli na zatroszczenie się o swój 22.07.09, 23:00
          towar! Mało ? a może to też miałki argument?
    • Gość: pytek Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar IP: *.acn.waw.pl 22.07.09, 18:23
      Prawo zostało wyegzekwowane, recydywa stłamszona. Teraz można zacząć o
      przyszłości "kupców".
      Popieram
      • scibor3 Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar 22.07.09, 21:05
        Wykupić im bilety powrotne na PKS?
    • pavelekss Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar 22.07.09, 18:26
      www.youtube.com/watch?v=4wa91S7XyB0 - Wielcy Kupcy Bohaterowie Narodu Czy
      Zwykła Hołota oceń sam ^^
      • wujotte Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar 22.07.09, 20:45
        pavelekss napisał:

> www.youtube.com/watch?v=4wa91S7XyB0 - Wielcy Kupcy
        Bohaterowie Narodu Czy
        > Zwykła Hołota oceń sam ^^

co tu komentowac... kazdy z tych sqrwysynów powinien dostac wpier..l od Policji
        taki zeby przez miesiac nie mogl sie ruszyc z połamanymi zebrami,nogami i
        rekoma...tłuc na granicy zdechu to bydło.
        • ronin-teraz-zarejestrowany Policja sama sobie winna 22.07.09, 23:33
          Już po dwóch zdaniach powinni tego przygłupa w niebieskiej koszulce zawinąć na dołek, podobnie jak tego w czapeczce! Brak reakcji z ich strony tylko dodaje odwagi takiemu bydłu i chcą wypróbować na ile dalej mogą się bez konsekwencji posunąć! A potem płacz że gnoje policji nie szanują i plują na mundur! Niech wreszcie zaczną się sami szanować, a nie plują im w twarz a oni że ciepły deszcz pada!
      • Gość: wilqu69 Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:12
        Trzeba być debilem żeby nie dostrzec że facet ubliżający policji to nie człowiek
        z kdt . Może to prowokator skoro za takie wyzwiska go nie aresztowano, a może
        tam nie było policji w pobliżu buahahahahaha.....
      • ronin-teraz-zarejestrowany Gotowiec dla prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 22.07.09, 23:26
        świetny filmik! pokazuje prawniwą twarz tych buraków! Trochę mi ich było żal, ale teraz widzę że trzeba to przpędzić, a część odizolować od społeczeństwa w zakładach penitencjarnych! Hanka żadnych rozmów z tym bydłem!
      • Gość: bez cenzury bez cenzury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 00:38
        www.youtube.com/watch?v=Kp46dFuIPfo
        • wujotte Re: bez cenzury 23.07.09, 01:29
          Gość portalu: bez cenzury napisał(a):

> www.youtube.com/watch?v=Kp46dFuIPfo

wyjatkowe dziadostwo i ch...nia!!!! film robiony przez kretyna syficznym sprzetem
          i wyjatkowa proba manipulacji na niskim poziomie.
        • ronin-teraz-zarejestrowany To wszystko będzie w telewizji hahahaha 23.07.09, 01:32
          Chyba na telewiz(orze) u tego frajera co to kamerował. I on zarzuca komuś manipulację i brak profesjonalizmu? Zenada. Już tvn24 (O ZGROZO) jest bardziej obiektywne!
          • wujotte Re: To wszystko będzie w telewizji hahahaha 23.07.09, 01:48
            ronin-teraz-zarejestrowany napisał:

> Chyba na telewiz(orze) u tego frajera co to kamerował. I on zarzuca komuś manip
            > ulację i brak profesjonalizmu? Zenada. Już tvn24 (O ZGROZO) jest bardziej obiek
            > tywne!

film (link) tego matoła "bez cenzury" to ewidentna pisowska ch...nia ,facio sie
            sili na zdjecia jak z bombardowanego Bejrutu a syf mu wychodzi.
      • Gość: freeman Ale bydło !!! IP: *.chello.pl 23.07.09, 08:26
        Obejżałem filmik. Nie mam słów co to za ludzie to poprzychodzili na
        zadymę. Ten gość w okularkach to chyba jakiś przyćpany jest. A
        reszta gnojów jak widać również w kamizelkach kdt powinna odpowiadać
        za obrazę funkcjonariuszy.
    • Gość: kiwak Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar IP: *.acn.waw.pl 22.07.09, 18:27
      Ciekawe ile zniszczyli (poświęcili?!? ;) ) sami, aby mieć pretekst do
      kolejnych bezpodstawnych roszczeń i oskarżeń wobec ratusza?
    • synus2 Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar 22.07.09, 18:56
      Rzeczywiscie holota,wszystkich "bohaterow' tego filmiku powinni
      odnalezc i przykladnie ukarac.
    • Gość: x Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar IP: *.acn.waw.pl 22.07.09, 19:57
      a kogo to obchodzi, byli tam nie legalnie, mogli zabrać swój towar
      wczesniej i nie byloby problemu
    • Gość: Misiek Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar IP: *.chello.pl 22.07.09, 20:44
      Ten towar miał być zajęty w rozliczeniu kosztów egzekucji. Czyżby
      miasto kolejny raz zmiękło. Wstyd Pani prezydent.
    • wujotte Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar 22.07.09, 21:23

> no,ciekawe ile towaru zniklo w tzw miedzyczasie

sugerujesz ze handlarzyki po kryjomu wyniesli i teraz beda drzec swoje zaplute
      ryje ze ich okradziono?? mozliwe. po tym bydle wszystkiego sie mozna spodziewac.
    • nessie-jp Re: Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar 22.07.09, 22:06

> no,ciekawe ile towaru zniklo w tzw miedzyczasie

O nie, dużo ciekawsze, ilu "kupców" ma faktury VAT dowodzące, że są
      właścicielami tego towaru...
    • Gość: były górnik Tak jak w "Wujku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:23
      Pamiętam że kopalnię Wujek też pacyfikowano w imię'' wyższej racji'' , tylko
      że niewielu z Was było wtedy na świecie. Jeśli tak wygląda demokracja w Polsce
      to powinniśmy się nią pochwalić w Brukseli i pokazać im filmy z akcji na jaka
      dała zgodę p.HGW .
      • Gość: ja Re: Tak jak w "Wujku" IP: 195.90.102.* 22.07.09, 22:50
        Gość portalu: były górnik napisał(a):

> Pamiętam że kopalnię Wujek też pacyfikowano w imię'' wyższej
        > racji'' , tylko że niewielu z Was było wtedy na świecie. Jeśli tak
        > wygląda demokracja w Polsce to powinniśmy się nią pochwalić w
        > Brukseli i pokazać im filmy z akcji na jaka dała zgodę p.HGW .

Mam lepszą propozycję! Pokażmy to w USA - wzorcowi demokracji i kapitalistycznej
        gospodarce wolnorynkowej. A co tam, zróbmy sobie jeszcze większy wstyd, że nie
        potrafimy sobie radzić z grupką żyjącą ciągle w komunie, wychylających
        bezwstydnie łapska do władz po wszystko co możliwe...
        • Gość: ten zły Re: Tak jak w "Wujku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 23:12
          Po wszystko co możliwe ? To znaczy po co ? Nie bardzo wiem co takiego dostaliśmy
          po za możliwością działania na własną rękę. Czy jakaś złotówka z publicznych
          pieniędzy została dołożona do naszej działalności? Ile kasy wyciągneli
          członkowie rady nadzorczej i zarządu narzuceni spółce przez Miasto i pobierający
          pensje nawet w okresie kiedy spółka działała nielegalnie jak to twierdzi HGW .
          Jeśli tak ma wyglądać polityka miłości w państwie prawa to gratuluję . Ja
          przestałem wierzyć w Polskę .
    • ergo12 Pani Haniu!!!!! 22.07.09, 23:18
      Tą niezlomną decyzją Pani przełamała dyktat motłochu który
      terroryzuje Polskę od 20 lat!!A jest to sytuacja absolutnie
      precedensowa nie tylko w Warszawie, kiedy wszyscy poprzednicy Pani
      omijali z daleka to ,,smierdzace jajo,,to Pani starczylo odwagi
      determinacji aby powiedziec dość!!!!!!Dosc lamania prawa w Polsce!
      Stala sie w naszej polskiej swiadomości rzecz niezwykla, a
      mianowicie, powrócila wiara pozytywistyczna, interes
      zbiorowosci,budowa Panstwa prawa zaczyna absorbowac umysły
      Polakow,widze to, i slyszę na ulicach Warszawy,niech Pani starczy
      derminacji w budowaniu tego państwa ,a wrota do pałacu
      prezydenckiego otworzą się przed Panią na oścież!! Wyrazy szacunku
      A.Gerlicz
      • Gość: wilqu69 Re: Pani Haniu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 23:50
        A JA PANI ŻYCZĘ ŻEBY PANI STANĘŁA PRZED TRYBUNAŁEM W HADZE ZA TO JAK PANI
        POTRAKTOWAŁA LUDZI. BEZ WZGLĘDU NA TO KTO MA RACJĘ W TYM SPORZE TO DOŚĆ ŁAMANIA
        PRAWA W POLSCE , JAK TO PIĘKNIE UJĄŁ P.A.GERLICZ. To niesłychane żeby urzędnik
        państwowy jakim jest p.HGW posługiwał się ubecką firmą ochroniarską w celu
        spacyfikowania obywateli własnego kraju. Napaść jaka została dokonana na kdt
        przez bandytów pod okiem straży miejskiej to według pana rzecz normalna. Życzę
        żeby to pan był następny , dni p. HGW są policzone a nie wiadomo kto przyjdzie
        po niej , może ktoś komu to właśnie pan będzie przeszkadzał w niejasnych
        interesach. Nikt nie chciał tego blaszaka , nawet osoby tam pracujące .
        • Gość: den Re: Pani Haniu!!!!! IP: 213.77.56.* 23.07.09, 00:44
          wilqu69 - zdziwisz sie...
          • ronin-teraz-zarejestrowany Jakich obywateli? 23.07.09, 08:00
            To bydło rzucające kamieniami i wyzywające policję nazywasz obywatelami? Obywatele oprócz praw mają również obowiązki, choćby przestrzegania prawa! Ja mam nadzieję że wszyscy dostaną zarzuty, a sąd oprócz zawiasów pozbawi ich praw publicznych na conajmniej kilka lat!
    • Gość: freeman Dobra okazja do identyfikacji. IP: *.chello.pl 23.07.09, 08:10
      Wszyscy handlarze odbierający towar powinni być weryfikowanu z taśm
      video i jeśli uczestniczyli w zadymie jego towar zabezpieczony na
      poczet strat i odszkodowań dla miasta.
    • Gość: Traszka Jutro pierwszych 10 kupców może odebrać towar IP: 217.153.180.* 23.07.09, 08:37
      polowe pewnie zniszczyli sami kupcy podczas bezsensownego oblezenia,
      a teraz beda biadolic, ze ich porozkradali... Zenada... holota ktora
      inwektywami chciala osiagnac swoj cel, a nie tedy droga...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka