Gość: andrzej IP: *.aster.pl 25.07.09, 21:05 Nie znam Ochoty, więc proszę o podpowiedź, gdzie w okolicach Placu Zbawiciela można zjeść dobry i w miarę niedrogi obiad? Wiem: Kredens, Hotel Sobieski, ale gdzie jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cherry Re: Restauracja na Ochocie IP: *.ntlworld.ie 25.07.09, 22:02 Z calym szacunkiem, masz chyba na mysli Plac Zawiszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Restauracja na Ochocie IP: *.aster.pl 27.07.09, 16:45 Gość portalu: cherry napisał(a): > Z calym szacunkiem, masz chyba na mysli Plac Zawiszy? OCZYWIŚCIE! Chodziło mi o Plac Zawiszy. Przepraszam:) Ponawiam pytanie: gdzie w okolicy, w promieniu 500m można wybrać się z kim na przyzwoity obiad (oprócz w/w przeze mnie w poprzednim poście)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Re: Restauracja na Ochocie IP: *.ntlworld.ie 27.07.09, 19:27 Jest tam w okolicy fajna restauracja indyjska - nazywa sie bodajze Arti - nie wiem, jak odpowiadalaby ci cenowo, ale przy stole zastawionym kociolkami jest wesolo :) Odpowiedz Link Zgłoś
anetax222 Re: Restauracja na Ochocie 29.07.09, 18:12 moze ta restauracja przypadnie Ci do gustu: www.pstro.pl/b/mala-gruzja-warszawa Odpowiedz Link Zgłoś