Dodaj do ulubionych

Pub "Pod Kryta"

28.12.03, 02:09
Moze zdaze go odwiedzic w tym roku :)
Byl ktos juz moze? Narazie wiem ze piwo 6pln a frytki 4pln Ale ktoby tam jadl frytki ? Oczywiscie oprocz K.K ;D Moze juz go stac na nie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Tuzin Re: Pub "Pod Kryta" IP: 62.29.129.* 28.12.03, 03:37
      Ja ogladalem tam mecz z Widzewem i bylo nawet sympatycznie. Frytek nie
      probowalem bo jeszcze wtedy nie serwowali :]
      • Gość: mike_ Re: Pub "Pod Kryta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 11:43
        ja jeszcze nie byłem, ale mam w planach no i podtrzymuje to co powiedziałem
        wcześniej - że moznaby obadać bo sezon ogórkowy niby jest, ale browarka można
        strzelić....
        • Gość: dino Re: Pub "Pod Kryta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 19:22
          Hmmm frytki to brzmi kusząco:)
          Szczęśliwego Nowego Roku Legioniści i Poloniści i żeby było jak najmniej kłótni
          między nami(nie mylić z tokszołem;)
        • atob Re: Pub "Pod Kryta" 29.12.03, 01:44
          Co do browarka to czemu nie ..:)
          • Gość: mike_ Re: Pub "Pod Kryta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 09:50
            to może w nowym roku znajdzie sie czas na......frytki.
            i byłoby milo jakby ktoś jeszcze stąd do nas dołączył...??..
            • atob Re: Pub "Pod Kryta" 29.12.03, 12:17
              Gość portalu: mike_ napisał(a):

> to może w nowym roku znajdzie sie czas na......frytki.

O to napewno ...:) Ale poniewaz bede dzis przejezdzal w okolicy to kto wie moze zrobie male rozpoznanie :)

> i byłoby milo jakby ktoś jeszcze stąd do nas dołączył...??..

Zgadzam sie ...szkoda ze nie ma tu zadnej kobiety Legionistki :)
              • mike_ Re: Pub "Pod Kryta" 05.01.04, 11:39
                ano nie ma legionistki tutaj:(
                zrobiłeś już rozeznanie??
                za jakies 2 tygodnie można się spotkać (będzie okazja)....
                • atob Re: Pub "Pod Kryta" 06.01.04, 08:30
                  mike_ napisał:

> ano nie ma legionistki tutaj:(

Niech zywi nie traca nadzieji :)

> zrobiłeś już rozeznanie??

Jakos nie wyszlo ...

> za jakies 2 tygodnie można się spotkać (będzie okazja)....

Oki ...a co to za okazja :)?
                  • mike_ Re: Pub "Pod Kryta" 06.01.04, 09:29
                    atob napisał:

> mike_ napisał:
                    > > ano nie ma legionistki tutaj:(
                    > Niech zywi nie traca nadzieji :)

Jacy żywi?? po prawie 2 tygodniach musiałem wrócić do roboty.....i ledwo żyję...

> > za jakies 2 tygodnie można się spotkać (będzie okazja)....
                    > Oki ...a co to za okazja :)?

ohhhh, okazji jest sporo, hihihi. a jaka wtedy wypadnie to sie okaże dopiero na
                    browarq:))))
                    • atob Re: Pub "Pod Kryta" bylem :) 06.01.04, 13:31
                      Miejsc w srodku w\g barmana 48 :) Malo szalikow i gadzetow . Pub znajduje sie tam gdzie kupowalo sie bilety w budynku klubowym . Glowne wejscie po prawej stronie .Bardzo mily barman ...moze dlatego ze bylem prawie po otwarciu i bylem jedynym gosciem:)Ale spoko ...zanudzany moimi pytanami odpowiadal na wszystkie :)Sciany w barwach :) wykladzina na podlodze ...lawy drewniane jakie sa w wiekszosci lokali .Sa mocniejsze alkohole :) jak i wino dla kobiet:) I NIE ZAMAWIAJCIE TAM FRYTEK :)...porcja za 4 pln jest GIGANTYCZNA !!!:) Wiec jezeli juz zamowicie to na dwie osoby conajmniej :) Bedzie mozliwosc rezerwacji miejsc ...choc zapewnial mnie ze zawsze miejsce sie znajdzie :) .Ogolnie pozytywne wrazenie ...a krol pyszny i swiezy jak niegdzie inndziej :)W lato bedzie ogrogek na zewnatrz :) Aha i zapisujcie sie do SSLW ...podobno bedzie warto ;)
                      • atob Ps 06.01.04, 13:55
                        Niestety ceny mocnych alkoholi jak i przekasek [jezeli takowe sa:)] umknely mi :)

Aha i bardzo wazna informacja szczegolnie dla pan ...toalety sa ok :) Bylem co prawda tylko w meskiej :D ...Ale wierze barmanowi na slowo ze damskie tez sa ok . Ciekawe skad wie ?:)

I to na tyle ...ale naprawde warto !!! Hmmm choc piwo o 1 pln drozsze niz w "zrodelku"to roznica ogromna na "+" dla "Pod kryta" A jedynym minusem jest to ze w dniu meczu pub jest nieczynny :(:(:(
                        • j_karolak Re: Ps 06.01.04, 15:32
                          Okej. No to się wybiorę. :)
                          • mike_ Re: Ps 06.01.04, 16:34
                            j_karolak napisał:

> Okej. No to się wybiorę. :)

moze z nami?? ustali sie datę i siup na piwko.....:)
                      • mike_ Re: Pub "Pod Kryta" bylem :) 06.01.04, 16:32
                        Czyli wszystko wiemy....pozostaje tylko ustalić datę.....
                        duuuuużeeee frytki czyli to co tygrysy lubią najbardziej:))))
                        • atob Re: Pub "Pod Kryta" bylem :) 15.01.04, 12:36
                          Podbijam temacik bo ciekawy :)
                          Czas chyba o dacie pomyslec :)
                          www2.legialive.pl/photos4/pub.jpg
                          • Gość: mike_ Re: Pub "Pod Kryta" bylem :) IP: *.warszawa.eska.pl 15.01.04, 13:04
                            No to precyzujmy: next week może??
                            Jeśli tak to pozostaje dzień do ustalenia....
                            • atob Re: Pub "Pod Kryta" bylem :) 15.01.04, 13:23
                              Ok to posprawdzajcie swoje kalendarze...i za kilka dni dajmy znac .
                              Rozumiem ze skoro to spotkanie towarzyskie a nie alkoholowe :D to mozemy sie spotkac w zwykly dzien ?
                              A dalsze ustalenia to juz moze bardziej prywatnie proponuje
                              • Gość: mike_ Re: Pub "Pod Kryta" bylem :) IP: *.warszawa.eska.pl 15.01.04, 13:53
                                alkoholowo-towarzyskie..... ale można się w zwykły dzień spotkać, pourqoui-pas..
                                po paru browarkach sen spokojniejszy....i red bull rano+kefirek i można uciekać
                                do roboty..:)))
    • atob Pub "Pod Kryta"sroda 21 01 o godz 17 30 n\txt 17.01.04, 12:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka