turtle3 09.08.09, 10:53 czy w naszym pięknym mieście jest jakiś specjalistyczny sklep z serami tudzież miejsce, gdzie jest większy wybór niż w typowym supermarkecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: sklep z serami? 09.08.09, 10:57 owszem; np delikatysy Alma. Albo delikatesy Bliklego. Albo sklep z serami na Ursynowie przy metro Kabaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sklep z serami? IP: *.aster.pl 09.08.09, 11:58 Dobrze zaopatrzone sklepy z serami, które znam to: sklep z serami przy Dobrej, "Bomi" przy Okopowej, "Merkury" przy Słowackiego, "Sezam" przy Marszałkowskiej, "Piotr i Paweł" przy Al.Jerozolimskich, "Piotr i Paweł" przy Malborskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: sklep z serami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 00:01 Witam :) Mam zamiar i duże chęci otworzyć sklep specjalistyczny z serami w Warszawie , znam sie na tym pracuje przy serach juz osiem lat , to moja pasja ,jak myślicie byli by chętni? Dla Mnie ich krojenie to sztuka, którą mam we krwi:) Proszę o podpowiedzi, na forum lub maila ostaj@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: sklep z serami? IP: *.chello.pl 11.02.10, 00:06 do sklepu nie jest potrzebny znawca produkcji serów lecz znawca handlu.Narazie w Warszawie nie ma dobrego sklepu z serami. Próbuj pod warunkiem ,że masz pieniądze na rozkręcenie interesu. Bo trzeba będzie liczyć conajmniej pół roku bez dochodów i spore wydatki reklamowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: sklep z serami? 10.02.10, 00:18 Moim zdaniem największy wybór serów jest w MCC. Też mnie to dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś