Dodaj do ulubionych

klęska koncertu Pani Madonny

16.08.09, 00:41
z planowanych 100 000 biletów, sprzedano niecałe 80 000,
bilety można było kupować w kasach przed koncertem, nie było chętnych...

koncert był tak drętwy, że nawet nie było "bisów"...,

gdyby nie zakrojona propaganda niektórych mediów,
pewnie, wielu w ogóle nie wiedziałoby o tym koncercie,
i kiboli może byłoby 40 000 - 50 000

pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: klęska koncertu Pani Madonny IP: *.aster.pl 16.08.09, 01:20
      Od jutra wszystkim nam będzie smutno.
    • 0ffka Zakonnice mają internet? 16.08.09, 01:51
      Pewnie śmigają po redtube...
      • burak.stan Re: Zakonnice mają internet? 25.08.09, 12:19
        0ffka napisała:

> Pewnie śmigają po redtube...

A co? Martwisz się o ich cnotę czy o swoją twarz?
    • allija Re: klęska koncertu Pani Madonny 16.08.09, 01:53
      rozumiem oczywiście że ty byłaś wśród tych 80000 skoro rzucasz
      takimi stwierdzeniami.
    • warzaw_bike_killerz Re: klęska koncertu Pani Madonny 16.08.09, 01:54
      Tez mnie interesowalo mnie co "koniki" zrobia z biletami.
      Niemniej bylas na koncercie? Dla mnie to byl... cud nad Wisla :)
      Kobieta trzyma sie swietnie. Kondycje ma nie gorsza od Borubarow i inszych. Glos
      moze juz sie postarzal, ale caly koncert to kalejdoskop zaskoczen, to byl show w
      pelnym tego slowa znaczeniu.
      Faktycznie bisu nie bylo. Fajerwerkow tez. Ale tez nie bylo zwykle odspiewanie
      znanych kawalkow. W jej piosenkach znalazlo sie nawet miejsce na Sex Pistols, co
      potwierdza teze o zydowskich powiazaniach - wszak McLaren byl Zydem. Calosc byla
      opleciona sekciarskim przekazem podporogowym z dzwiekow, ktoremu uleglem -
      jestem zadowolony!
    • Gość: corgan klęska komunikacji miejskiej po koncercie IP: *.chello.pl 16.08.09, 01:59
      Klęskę to poniosło raczej miasto i dość kiepsko zorganizowana komunikacja która
      po koncercie nie mieściła ludzi. Tramwajów na pętli nie było a sam musiałem
      drałować na piechotę do metra Wawrzyszew.

Swoją drogą rozwaliła mnie jedna dziewuszka pod samą stacja metra pytaniem czy
      którym wejściem na wejść aby dojechać do centrum i czy to drugie wejście
      prowadzi do innej linii...

• warzaw_bike_killerz Re: klęska komunikacji miejskiej po koncercie 16.08.09, 02:02
        Sciezki rowerowej nie wylaczyli z ruchu :) Trzeba bylo sie ze mna zabrac z
        parkingu w Carrefourze.
        • Gość: corgan czyli ten 10 kołowy hummer to był Twój? :) IP: *.chello.pl 16.08.09, 02:57
          Dasz się kiedyś podwieźć? :))))

Nie byłem rowerem (a jednak szkoda) tylko dojechałem na Bemowo 171 z centrum.
        • Gość: ferment Re: klęska komunikacji miejskiej po koncercie IP: *.chello.pl 16.08.09, 11:58
          >warzaw_bike_killerz napisał:

> Sciezki rowerowej nie wylaczyli z ruchu :)<

Wyłączyli, tzw. fani. Miałem problem z przejazdem. Fani szli po ścieżkach z
          takim wyrazem twarzy, jakby szykowali się na wojnę. nie ustępowali rowerzystom.
      • Gość: Gatsby Re: klęska komunikacji miejskiej po koncercie IP: *.ghnet.pl 16.08.09, 09:26
        co odnotowujesz z politowaniem, jako wyniosły mieszkaniec miasta, które metro ma
        "od zawsze"?...
      • winniepooh Re: klęska komunikacji miejskiej po koncercie 16.08.09, 10:51
        > Swoją drogą rozwaliła mnie jedna dziewuszka pod samą stacja metra
        pytaniem czy
        > którym wejściem na wejść aby dojechać do centrum i czy to drugie
        wejście
        > prowadzi do innej linii.

mieszkańcy Gorzowa Wlkp. będąc w Zielonej Górze lubią pytać
        miejscowych którym tramwajem dojadą do centrum i obserwować ich miny.

dla niewtajemniczonych: w ZG nie ma tramwajów

myślę, że to pytanie mogło paść z podobnych pobudek ;)
      • Gość: Prahnitz Komunikacja była dobrze zorganizowana IP: 212.244.73.* 17.08.09, 10:09
        > Klęskę to poniosło raczej miasto i dość kiepsko zorganizowana
        > komunikacja która po koncercie nie mieściła ludzi.

Powinien to zapewnić organizator koncertu.

> Tramwajów na pętli nie było a sam musiałem
        > drałować na piechotę do metra Wawrzyszew.

Tramwajów było sporo (ponad 40 składów), ze nie było co z nimi robić. Opóźnienia
        były przez kretynów, którzy próbowali wdzierać się do tramwajów dojeżdżających z
        zajezdni do pętli Nowe Bemowo, które miały zabrać ludzi z koncertu. Skończyło
        się na wyłamanych drzwiach kilku składach i trzeba było je wycofać.
      • kitty4 Re: klęska komunikacji miejskiej po koncercie 19.08.09, 08:23
        A co , taksówek też zabrakło ? Jakoś wierzyć mi się nie chce.
    • sibeliuss Re: klęska koncertu Pani Madonny 16.08.09, 02:09
      Sabbino, a Ty nie w Częstochowie? Jakże to tak?
      • Gość: fanstonsów Re: klęska koncertu Pani Madonny IP: 94.254.194.* 16.08.09, 02:33
        ja tam jestem fanem stonsów. jak najśw... eee to znaczy Madonna w wieku lat 65
        będzie biegać po scenie jak Sir Mick Jagger i nie będzie wyglądać jak
        kolo, który się nazywa Keith Richards... to szacun. ;)
        Na razie, to małolata musi jeszcze troszkie popracować, żeby zasłużyć na na moją
        uwagie.
        • Gość: F. [...] IP: *.dsl.bell.ca 16.08.09, 07:05
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Prahnitz Jezus był Żeydem, Maryja była Żydówką..... IP: 212.244.73.* 17.08.09, 10:12
            ... wyliczać dalej?
    • jan-w Litości dla staruszki.... 16.08.09, 08:49
      Muzycznie - pospolity pop dla niewyrobionych mas.
      Wygląd - dowód na to że nawet najdroższe operacje nie zmienią babci w młodą dziewczynę. Starsza pani nie powinna się już tak ubierać i raczej starać zasłaniać ciało, niż demonstrować swoje niedoskonałości. Ale czego wymagać od oszołomionej sukcesem prostej dziewczyny.
      Natomiast "świętsi od papieża" tylko się ośmieszają i robią przechodzonej gwiazdce wielką reklamę. Kościół raz się zachował rozsądnie odcinając się zdecydowanie od akcji oszołomów.
      • Gość: jacek co prostaczek jasis-wiu wie o Madonnie IP: 119.63.64.* 16.08.09, 09:35
        jego macierzysta gazeta prezentuje obraz "prostej dziewczyny"
        niesamowicie pracowitej i zdeterminowanej - i pelnej wyrzeczen i
        upokorzen drogi do sukcesu

oczywiscie siedzacy kacie w wygodnych kapciach jasiu-wu przed
        monitorem sluzbowego latopa posiada wiedze i doswiadczenie o niebo
        przerastajace Madonne - szkoda tylko, ze jak dotad jasia-wu nikt nie
        docenit ...

• jan-w Re: co prostaczek jasis-wiu wie o Madonnie 16.08.09, 09:57
          Jak to nie? Jacek-oszołom zniszczony przez rój samolotów i autostrad, jest moim
          wiernym wielbicielem ;-) Jestem jego idee fixe ;-)
          Jak madona, dla innych podobnych oszołomów.
          • Gość: jacek co prostaczek jasis-wiu wie o Madonnie IP: 119.63.64.* 16.08.09, 11:48
            bilety na koncert Madonny kosztowaly powyzej 200 PLN

twoje wystepy mozna podziwiac za darmo

szkoda, ze nie bardzo jest sie z czego posmiac i wieje straszna
            nuda ...
        • jan-w Re: co prostaczek jasis-wiu wie o Madonnie 16.08.09, 09:58
          BTW: Zobacz ile robisz błędów kiedy ogarnia cię amok.
          • Gość: jacek co prostaczek jasiu-wiu wie o Madonnie IP: 119.63.64.* 16.08.09, 11:50
            > BTW: Zobacz ile robisz błędów kiedy ogarnia cię amok.

fakt, brakuje dwoch przecinkow, poza tym jezyk polski nie zna
            skrotu "BTW" ...

• jan-w Ślepy jacek. 16.08.09, 17:37
              Gość portalu: jacek napisał(a):

> > BTW: Zobacz ile robisz błędów kiedy ogarnia cię amok.
              >
              > fakt, brakuje dwoch przecinkow,

Nawet po zwróceniu ci uwagi nie zauważasz naprawdę rażących błędów w twoim
              poście? No cóż... Twoja ślepota na własne błędy to nic nowego.
              • Gość: jacek oooo niewidomych obraza - co za za prymityw !!! IP: 119.63.64.* 17.08.09, 14:31
                szkola rydzykowa
      • sibeliuss Re: Litości dla staruszki.... 16.08.09, 11:44
        Jasiu, nie jestem fanem Madonny, ale życzę Ci takiej sprawności, naprawdę.
        • Gość: jacek fakt - jakby jasiu-wu mial taki umysl sprawny IP: 119.63.64.* 16.08.09, 11:53
          jak ona cialo to, by sie lepiej dyskutowalo

bo o tym, zeby jej dorownal intelektualnie - to mowy raczej byc nie
          moze

ale niech sobie chlopina pomarzy
        • 0ffka Re: Litości dla staruszki.... 16.08.09, 20:11
          sibeliuss napisał:

> Jasiu, nie jestem fanem Madonny, ale życzę Ci takiej sprawności, naprawdę.

Dokładanie :)
          Tina Turner też ma swoje lata i wygląda całkiem, całkiem.
          • warzaw_bike_killerz Re: Litości dla staruszki.... 16.08.09, 20:35
            Poza tym, niewazne co wypada kobiecie w wieku 51 lat. Idac do cyrku
            zastanawiacie sie ile lat ma i jak wyglada clown czy tancerka na linie?
            Ma robic z siebie blazna, ma robic z siebie dive operowa, ma z siebie robic
            zjawisko. Tego oczekiwalem, i to zobaczylem. Zjawisko. Nie wnikalem czy ma
            zmarszczki i celulit na udzie. Z mojej odleglosci nie miala. Bylo tam jeszcze 20
            tancerzy, spiewakow, nawet romska kapela sie znalazla. Potrafila jednoczesnie
            robic z wyskoku przysiady i spiewac. Nie zdyszala sie przy tym znaczaco. Orgia
            barw, feria swiatel, muzyka - calosc komponowala mi sie w pozytywne odczucie.
            Czy to robilaby Madonna, czy to robilaby Mirelle Mathieu nie mialoby moze
            znaczenia, gdyby nie to, ze akurat byla to Madonna. Wystarczajaco dobrze. Bardzo
            dobrze.
            Cala otoczka czy spiewala Pope don't preach, czy Naczelana Rada Zydow zakazala
            jej umieszania piosenki Izaak, jest dla mnie kompletnie nieistotna, tak jak
            nieostotne jest dla mnie czy clown, ktory mnie rozbawil do lez w cyrku, byl
            skazany za nieplacenie podatkow i oszustwa. Gdybym w to szczegolowo wnikal,
            pewnie zamkneliby mnie w zakladzie zamknietym z wiecznie zawiazanym kaftanem.
            Nie bylem tam dla idei. Gdybym nie byl tam, tez nie byloby mnie dla idei.

Bylem tez na koncercie Tiny na Gwardii. Gdybym mial porownac obie diwy pop
            sieczki muzycznej, Tina odtwarzala nagrania z plyty. Byla charyzmatyczna, ale
            nie miala takiej z rozmachem choreografii, takiej scenografii tylu gadgetow i
            nie traktowala tak niekonwencjonalnie swojej tworczosci. Czego innego
            oczekiwalem od Tiny i wtedy tez (z 10 lat temu chyba) bylem zadowolony. Madonna
            bardziej usatysfakcjonowala. Nie swoim cellulitem, nie swoimi rozlozonymi nogami
            w zbyt skapym dla niektorych body. Gdybym chcial ogladac panienki z rozlozonymi
            nogami, pewnie wybralbym inny show. Peep show. I moglbym skupic sie na aspektach
            czy niektorym tancerkom jeszcze wypada...
            • 0ffka Re: Litości dla staruszki.... 16.08.09, 20:40
              Poza tym koncert był w plenerze, etc.
              Nie rozumiem takich maruderów, jak Jan. Facet chyba faktycznie jest
              "wyposzczony" i uderza mu na umysł.
              Rozumiem że Ritzy, jak zwykle prowokuję tylko.
              • jan-w Re: Litości dla staruszki.... 16.08.09, 20:56
                Jak już pisałem, są ludzie obdarzeni smakiem i tipsiary którym imponuje to co
                jest dla nich "wielkim światem".
                BTW: Jeżeli komuś ustawicznie, wszystko się kojarzy z brakiem seksu, powinien
                skorzystać z pomocy specjalisty.
                • warzaw_bike_killerz Re: Litości dla staruszki.... 16.08.09, 21:01
                  Dla kazdego cos jest wielkim swiatem.
                  Dla jednych Watykan, dla innych Hurghada, dla trzecich L.A. Wszyscy maja racje.
                  Taki jest wielki swiat. Roznorodny!
                • Gość: jacek jasiu - wiu - specjalista od braku seksu ... IP: 119.63.64.* 17.08.09, 14:33
                  normalnie sex instructor !!!

co za wszechstronnosc !!!
                  • Gość: sie wie [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 08:07
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: jacek jasiu - wiu - specjalista od braku seksu ... IP: 111.84.111.* 19.08.09, 09:03
                      do czego jeszcze posunie sie jasiu-wju ???

rasizm, seksizm, dyskryminacja wiekowa, wysmiewanie sie z
                      niewidomych - czego to oni ucza w tym radyju ?
                      • jan-w Do schadenfreude 19.08.09, 09:49
                        Do schadenfreude kiedy czytam o kolejnych niepowodzeniach twoich i twojej bandy, które są równocześnie milowymi krokami w rozwoju Warszawy i cywilizacji w Polsce. :-)
                        • Gość: jacek iile to stracil w 2008 roku PLL LOT ? co sie stalo IP: 119.63.64.* 19.08.09, 14:46
                          z LGS ?

a co z Centralwings ?

ile osob zatrzymano za lapowki z ULC ?

gdzie jest Fisher, airpolonia, SELO i inne przekrety ?

to jest miara powodzenia twojej bandy - utrzymywanej z moich podatkow

dlaczego rozwoj Warszawy i rozwoj lotnictwa w Polsce blokuja
                          interesy kilku osob zwiazanych z PPL - lobbujacych za utrzymaniem
                          skansenu na Okeciu - trwa obecnie przetarg na dokonczenie budowy -
                          na ktora poszlo ponad cwierc miliona USD i do skonczenia brakuje
                          jeszcze drugie tyle

a nadal nie ma dojazdu - a jesli bedzie - to kosztem codziennych
                          korkow dla dojezdzajacych z Piaseczna i okolic - bo setki hektarow 8
                          km od PKIN leza odlogiem

to jest cywilizacja ??? nawet w Azji juz takich glupot nie robia

• jan-w Re: iile to stracil w 2008 roku PLL LOT ? co sie 19.08.09, 16:25
                            Nie rozumiem... Twierdzisz że jesteś uwikłany w jakieś afery i łapówki związane
                            z lotnictwem?
                            • Gość: jacek ile to stracil w 2008 roku PLL LOT ? co sie IP: 115.67.106.* 20.08.09, 06:40
                              tak, jestem uwiklany - jak kazdy uczciwy czlowiek, ktory glosno mowi
                              o przekretach i marnotrawstwie - ktore ty nazywasz "cywilizacja i
                              rozwojem"

tak, jestem uwiklany - bo nie potrafie pozostac obojetnym ani tym
                              bardziej zadwolonym, jak jasiu-wju

wole tego typu uwiklanie - niz twoje

• ritzy Wies spiewa i tanczy 16.08.09, 11:48
      Ale wpierw trzeba zajac dobre miejsce. Pod czujnym okiem ochrony.
      Lysej, oczywiscie. Drogowskazem jest promocja w Auchan.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80291,6929737,Madonna_w_Warszawie___galeria_zdjec.html?i=51

Nasi znajomi z Forum, z Jagoda i Gosia

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80291,6929737,Madonna_w_Warszawie___galeria_zdjec.html?i=22

Koncert jest zajebisty. Ale komorka i tak swoje miejsce w hierarchii
      wartosci ma.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80291,6929737,Madonna_w_Warszawie___galeria_zdjec.html?i=12

No i najwazniejsze, te przepiekne przeboje

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80291,6929737,Madonna_w_Warszawie___galeria_zdjec.html?i=1
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80291,6929737,Madonna_w_Warszawie___galeria_zdjec.html?i=19

W sumie, noc niezapomnianych przezyc muzycznych.
      • dzik0 Re: Wies spiewa i tanczy 16.08.09, 12:58
        Chciałbym widzieć"piękne"ciała waszych 50letnich żon.
        Wasze panienki nawet młodsze o 25 lat wygladają jak dorsze.
        • jan-w Starsza pani powinna się ubierać stosownie do wiek 16.08.09, 17:32
          Oczywiście że żadna kobieta ponad pięćdziesięcioletnia, nie ma ciała osiemnastoletniej dziewczyny. Ale jeżeli posiada trochę gustu i wyczucia, nie eksponuje swoich dawno przebrzmiałych wdzięków i nie siada rozkraczona na widoku publicznym. Ani to ładne, ani eleganckie.
          Zachwycać może tylko zakompleksionych prostaczków łaknących tego co im się wydaje "wielkim światem".
          Czy to jest ładne? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80291,6929737,Madonna_w_Warszawie___galeria_zdjec.html?i=1 ?
          Nawet znacznie starsza kobieta może wyglądać wspaniale, jeżeli potrafi dobrać swój ubiór i zachowanie, tak aby maskowały jej niedoskonałości, a podkreślały cechy pozytywne.
          Argumenty w stylu: "a jak ty będziesz wyglądał w tym wieku", albo "jak wygląda twoja żona?" są zupełnie bez sensu. Żaden z nas nie jest Einsteinem. Czy to oznacza że wszyscy jesteśmy idiotami i nie powinniśmy się na żaden temat wypowiadać?
          • 0ffka Re: Starsza pani powinna się ubierać stosownie do 16.08.09, 20:15
            Janie, za mało sexu! :( Rzuca Ci się na umysł!
            • jan-w Re: Starsza pani powinna się ubierać stosownie do 16.08.09, 20:18
              Jeżeli cię osobiście uraziłem uwagą na temat przebrzmiałych wdzięków
              pięćdziesięciokilkuletnich pań, to bardzo mi przykro. Ale musisz się z tym
              pogodzić... Możesz mieć inne zalety, ale czasu nie cofniesz.
              • 0ffka Zakochana w Janie W 16.08.09, 20:27
                Mam 50 lat i jestem uroczą, ochoczą panią.
                Tutaj moja fotka speszal dla Jan!
                Czekam na ofertę, może reflektujesz?
                www.bluesalley.net/Fans/old_lady.jpg
          • Gość: Ania Re: Starsza pani powinna się ubierać stosownie do IP: *.aster.pl 16.08.09, 20:27
            Jedna z Twoich mądrzejszych wypowiedzi, aż miło przeczytać.
            Zwłaszcza jeśli chodzi o trzy ostatnie linijki.
            • Gość: jacek to niestety nie byly trzy ostatnie linijki jasia-w IP: 119.63.64.* 17.08.09, 17:59
              jeszcze tych linijek naprodukuje

szkoda, ze nie wypada sie smiac - w koncu to rodzaj ulomnosci

• Gość: Ania Re: to niestety nie byly trzy ostatnie linijki ja IP: *.aster.pl 17.08.09, 20:57
                To niech naprodukuje. W końcu od tego jest forum.
                • Gość: jacek to niestety nie byly trzy ostatnie linijki jasia-w IP: 119.63.64.* 18.08.09, 02:13
                  biorac pod uwage ile to set razy juz udowodnil, ze nie jest i nigdy
                  nie bedzie nawet Halbesteinem - i nawet trudno liczyc na jakis
                  Mikrostein w przyplywie jasiu-wu-geniuszu
                  • jan-w Re: to niestety nie byly trzy ostatnie linijki ja 18.08.09, 09:26
                    Dopiero po przeczytaniu dzisiejszej Gazety Stołecznej dowiedziałem się skąd ta nagła furia :-)
                    • Gość: jacek to niestety nie byly trzy ostatnie linijki jasia-w IP: 119.63.64.* 18.08.09, 19:04
                      sam przeczytales ??? no to gratulacje

z wrazenia tylko jedna linijke popelniles a nie trzy

a moze z wyczerpania ?
                  • Gość: Ania Re: to niestety nie byly trzy ostatnie linijki ja IP: *.aster.pl 18.08.09, 21:09
                    "Geniusz to talent użytkowany z odwagą."
                    A skoro Jan dużo pisze, to w powyższym musi coś być.
          • allija Re: Starsza pani powinna się ubierać stosownie do 17.08.09, 02:12
            No tak... 51-letniej kobiecie to już tylko w trumnie do twarzy.
            Ciekawe dlaczego tylko w Polsce niczego nie wypada, jakos w innych
            krajach wypada żyć, u nas "wypada" to tylko umrzeć.
            • jan-w Re: Starsza pani powinna się ubierać stosownie do 17.08.09, 06:20
              Wiele jest polskich (ale wbrew rozpowszechnionemu mniemaniu, wcale nie
              specyficznych dla tego kraju) wad. Np. uogólnianie i zaperzanie się osób
              broniących wcale nie atakowanej twierdzy ;-)
        • 0ffka Re: Wies spiewa i tanczy 16.08.09, 20:13
          dzik0 napisał:

> Chciałbym widzieć"piękne"ciała waszych 50letnich żon.
          > Wasze panienki nawet młodsze o 25 lat wyglądają jak dorsze.

Święte słowa :) Panowie widać poważnie cierpią z tego powodu...
      • sibeliuss Re: Wies spiewa i tanczy 16.08.09, 14:46
        A z Ciebie krytyk muzyczny jak z koziej dupy waltornia.
        • Gość: Bartosz Re: Wies spiewa i tanczy IP: *.centertel.pl 16.08.09, 14:58
          Ja wrocilem autobusem do metra- ktore byly- tylko trzeba bylo je zanlezc. To
          ciezka sprawa byla- bo straz miejska i policja nie wiedziala gdzie sa autobusy(
          jak rozbrajajaco stwierdzil jeden straznik -" nic nie wiem bo nie pracuje w
          ztm"). Jak sie znalazlo- to szybko robily sie pelne i nie stawaly na tych
          przystankach co mialy stawac (nie bylo po co). Tramwaj- to zadnej szansy wsiasc
          nie bylo -bo chyba nie bylo dodatkowych kursow. Za to parkingi P&R dzialaly ok.
          Generalnie - informacji zadnej- czyli jak zwykle w Polsce.
        • ritzy Muzyka? 16.08.09, 15:30
          A ja myslalem, ze to szol byl. Taniec na rurze, skakanka, rozroki
          etc.

Ale zaraz, zaraz. Czytalem wpisy z sasiadujacych dzielnic, ze jakis
          lomot napierdzielal caly wieczor w ich mieszkaniach. To mogla byc ta
          muzyka, o ktorej piszesz? Jesli tak, to OK. Jak jest duzy halas, to
          znaczy ze dobrze, na swiatowym poziomie.
          • Gość: kixx Re: Muzyka? IP: *.acn.waw.pl 16.08.09, 17:43
            juz ci chyba napisalem kiedys,ze poza przypadkami,kiedy wypowiadasz
            sie o Legii ,to zawsze musze ci przyznac racje.
            Co prawda teraz doszedl drugi przypadek,ale on jest nieuleczalny i
            ma monopol na racje
      • 0ffka Ritzy potestuje :) 16.08.09, 20:21
        KONKURS
        Który to pan na fotkach jest naszym forumowiczem Ritzy`m
        bi.gazeta.pl/im/0/6930/z6930020X.jpg
        bi.gazeta.pl/im/7/6930/z6930067X.jpg
        bi.gazeta.pl/im/2/6930/z6930232X.jpg
        bi.gazeta.pl/im/4/6929/z6929974X.jpg
        • ritzy Oj Offka, Offka 17.08.09, 00:56
          Mialkosc Ci sie spodobala. I to taka na maksa w stylu konsumo-pop.
          Gdziez sie podzial Twoj spirytualizm? Co na to Jah?
        • Gość: fanstonsów Re: Ritzy potestuje :) IP: 94.254.169.* 17.08.09, 01:42
          ten z bannera???

bi.gazeta.pl/im/2/6930/z6930232X.jpg
    • Gość: filut z Pragi co w tym roku Tusek z Bufetem robia na 1/08 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.13, 22:59
      w tamtym wylozyli przez ministre Muche 6 mln z naszych podatkow na babcie Ciccione zeby odciagnac Polakow od obchodow rocznicy Powstania warszawskiego.

ciekawe na jakim guanie usiadzie w tym roku Mucha ?

bo o Bufecie chodza sluchy ze dla utrzymania ryja w korycie (a dupy z dala od ZK Wronki) bedzie tatuowac sobie kotwice na posladach zeby wslizgac sie w laski warszawiakow jako nawrocona "patryjotka"
    • kiemlicz88 Re: klęska koncertu Pani Madonny 29.07.13, 18:29
      Ministerka Mucha kupiła dla swoich pracowników bilety za 1 mln. złotych i nie opłacało się?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka