Gość: klient IP: *.aster.pl 03.09.09, 02:46 Zgadzam się z tą opinią. Jedzenie zimne i paskudne, obsługa kelnerek fatalna! Tą restaurację należałoby skasować! To kpina w centrum Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: głodomory Sephia IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.10, 10:35 hmmmm.... dziwne, jedliśmy tam kilka razy i mamy totalnie odmienne zdanie, dla mnie i moich znajomych jedzenie w sephi jest smaczne, może fartnęło nam się i trafiliśmy akurat na to dobre, ale wątpię żeby mieć aż takiego farta na tyle razy ile tam jedliśmy. Fakt, że minęło już trochę czasu od tych wypowiedzi, które tu przeczytałam i może zmienił się właściciel lub manager lub kucharz, nie wiem, ale jedzenie które jedliśmy było naprawdę dobre! Krewetki pyszne - pyszne, zapiekaneczki z pomidorem i serem pleśniowym pyszne, rozpływały się w ustach, sałatki super, łosoś super, penne z kurczakiem też smaczne, jedynie co mi nie smakowała to jakaś biała ryba, nie pamiętam nazwy, była dla mnie za delikatna, bez szału, ale może ktoś właśnie lubi takie smaki, ja wolę wyraźne smaki, mocne. Jeden z moich znajomych jadł rosół i jakoś go nie urzekł, dlatego ja rosół jem tylko w domu, nigdy nigdzie nie jadłam takiego jak w domu, więc z zasady nie zamawiam nigdzie. Na weselach i przejęciach tez rosołu nie jem, ostatecznie flaki. Oj ciężko jest dogodzić wszystkim :-) Pozdrawiamy wszystkich, którzy lubią rozpieszczać podniebienie ... swoje i innych ;p Aż jeść się zachciało! Odpowiedz Link Zgłoś