radomir73 04.01.04, 21:35 Czy jesteście zadowoleni z jakości sprzątania na terenie budynków? Mam wrażenie, że podłogi są jedynie odkurzane. Natomiast ani wody ani szmaty, moim zdaniem, jeszcze nie widziały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzrobert Re: Sprzątanie 05.01.04, 15:10 Jako bardzo niezadowolony zgłosiłem raz ten fakt i czekałem prawie miesiąc przypominając się co tydzień ale potem widziałem oboje naszych pracowników z olbrzymią "froterką" jeżdzących tym potworem po "naszym" korytarzu. To było pierwszy i ostatni raz. Odtąd widuję obsługę osiedla ale tego potwora już nie widziałem ani nie słyszałem nigdy. Stan od tamtej pory wg obserwacji: jest zmiatane, na płytkach rośnie wartwa twardego brudu - doskonale widać po nim jak nierówno położone są płytki. Odpowiedz Link Zgłoś
radomir73 Re: Sprzątanie 06.01.04, 16:35 Ja również zwróciłem raz uwagę administratorowi na szczególnie brudne plamy na podłodze. Plamy zniknęly, podłoga jest zapewne szczotkowana, ale tak jak wspomniałem, nie widać aby była solidnie zmywana. Uważam, że to powinna być jedna z kwestii poruszonych przez nas na pierwszym zebraniu wspólnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: Sprzątanie 05.04.04, 10:29 Z cala pewnościa nie widziały syf ze chej. Niestety spotkałem osobiście raz sprzataczke z ktora jechałem rano winda. Kobita wsiadła na 7 i na stojaco usnela po czym sie ledwo ocknela na 0. Raz ja moj przyjaciel przyuwazył w wozkarni ale tylko zajrzała machneła ręką i powiedziała : "e tam jutro posprzatam" Niestety wspomniałem o tym Panu B. ale nic to nie dało Odpowiedz Link Zgłoś