niezapominajka-ma 26.09.02, 22:10 wiecie moze skąd sie wzileło określenie NASPIDOWAĆ SIĘ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hakjer Re: naspidowany... IP: *.pl 27.09.02, 14:55 a wiesz może co znaczy słowo speed??? I NIE CHODZI MI TUTAJ BYNAJMNIEJ O "PRĘDKOŚĆ" (sorry za capsa) speed to inaczej feta (amfetamina). naspidować się to.....hmmmmmm nie wiem jak ot napisać.......brać fetę. to tak samo jak jarać zioło czyli być najaranym, pić wódę czyli być pijanym....itd. itp. Odpowiedz Link
kalor_god Re: naspidowany... 29.09.02, 23:18 moim skromnym zdaniem tez wzielo sie od amfetaminy co nie zakloca znaczenia dla niezdajacych sobie z tego sprawy. wszak kazdy moze miec lepszy lub gorszy dzien albo spidowac sie atmosfera.. mnie tam na przyklad stres spiduje. mozna wtedy powiedzic ze na egzaminie czy w innej stresogennej czy oficjalnej sytuacji bylem 'niezle naspidowany' Odpowiedz Link
Gość: hakjer Re: naspidowany... IP: *.pl 30.09.02, 10:13 no nie takiego okreśłenia nie słyszałem. kojażę totylko i wyłącznie z fetą...no ale cóż- 18 lat robi swoje, i w moim towarzystwie tylko w takim kontekscie się tego używa. Odpowiedz Link