zawszekacperek 13.11.09, 22:29 powiedz kochanieńki gdzie one są tera pl.wikipedia.org/wiki/Dziesi%C4%99%C4%87_Zaginionych_Plemion_Izraela#Japo.C5.84czycy i co robią raportnowaka.pl/news.php?typ=news&id=320 Your poor kacperle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: możesz kochaniutki do rana poczekać? 14.11.09, 08:01 Guten Morgen. Die Spannung steigt Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: tertio non datur 14.11.09, 09:25 Hey lepian4, Scheisse. Ich befürchte das Schlimmste. Entweder hat er etwas Unangenehmes in der türkischen Teestube erlebt.(Jetzt bedaure ich diesen blöden Vorschlag)oder: www.youtube.com/watch?v=RPCMNMVmD-Q&feature=rec-LGOUT-real_rn-HM Wie ist denn sonst seine Abwesenheit zu erklären? Your poor kacperle Odpowiedz Link
donnerbalken Nu, to Ty czytać nie umiesz? Stoi ja wół! 14.11.09, 09:56 zawszekacperek cytuje z wiki jak następuje: Cytat Wiele grup Żydów twierdziło, iż członkowie Dziesięciu Zaginionych Plemion prowadzą ukrytą egzystencję i w przyszłości powrócą do reszty swego narodu. Nu, to Ty czytać nie umiesz? Stoi ja wół! Temporalnie ukrywają się na polskich forach... Bardzo chytrze wymyślony schowek... Między Niemiaszkami... Kto by na to wpadł? A wiedziałeś, że w Starym Testamencie przed 6000 lat wkradł się mały błądzik? Jahve obiecał Ziemię Obiecaną, ale nie chodziło o Judeą, ale o połacie między Odrą a Renem. Nareszcie się błąd znalazł i wspólnymi siłami przeprowadzamy korekcję... W Judei mieszkała ludność autochtoniczna i między Odrą a Renem też mieszka i żyje ludność autochtoniczna, ale , no cóż słowo Jahve ma oczywiście większą wagę... Jahve jest potężniejszy od wszystkich Odin/Wodan/Wotan Frigg/Frija Thor/Donar Tyr/Ziu Loki Baldur Iduna razem wziętych! Niemiaszki nolens volens, będą się musieli z tym pogodzić... Allah ist groß... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nu, to Ty czytać nie umiesz? Stoi ja wół! 14.11.09, 10:38 Ale bzdury wygadujesz. W Jerozolimie miala byc jedynie centrala. Wyxbrani rycerze uzbrojeni w trabki rychlo ruszyli na podbijanie swiata. Dzis uznali, ze bron ta jest przestarzala. Zainwestowali w bron atomowa, ale w szczegolach tkwi diabel. Bez trabek Renu nigdy nie zdobeda. Odpowiedz Link