ja.nusz 03.02.10, 12:45 Pojemność serwera nieograniczona. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 [...] 03.02.10, 13:12 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
lepian4 [...] 03.02.10, 13:18 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
lepian4 [...] 03.02.10, 16:03 To juz nawet nie mozna wkleic oficjalnych filmow reklamowych dziarskich zolnierzy? Odpowiedz Link
koelscher Re: Latryna 03.02.10, 13:16 Wieso dziewczyny ? Zasie nie jest donnerbalken czescia takowej ? k-r Odpowiedz Link
jessi_a Re: Latryna 03.02.10, 21:45 Q.M. Asiek jeszcze raz wkleisz tw wiadomosc, to dostaniesz urlopik na wyspach bananowych. paniatno Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Na uspokojenie 03.02.10, 23:42 Imię: Beata Płeć: kobieta O mnie: "Kto żyje bez szaleństwa, mniej jest rozsądny, niż mniema." Francois de La Rochefoucauld kacperek jessi_a napisała: > Q.M. Asiek jeszcze raz wkleisz tw wiadomosc, to dostaniesz urlopik na wyspach > bananowych. > paniatno Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: jecki plumps! 04.02.10, 20:44 forum.gazeta.pl/forum/w,516,106771866,106781487,Re_prosze_o_sprawdzenie_poprawnosci_tlumaczenia_.html No i widzisz sq...synie. Twoje miejsce jest w LATRYNIE. Wybacz ja.nusz. Twa sławojka super locum jest dla gnojka. kacperek Odpowiedz Link
koelscher Re: jecki plumps! 04.02.10, 21:48 moj ty cwiercbolkowy kasperku, jeli juz jecki.p cytujesz, dlaczegoz sygnaturki zalujesz?! "Wenn DER Junge DEM Mädchen DIE Blumen gibt, bedeutet das"... K a c p e r d e u t s c h "Wenn DER Junge DEM Mädchen DIE Blumen gibt, bedeutet das"... K a c p e r d e u t s c h "Wenn DER Junge DEM Mädchen DIE Blumen gibt, bedeutet das"... K a c p e r d e u t s c h )) k-r zawszekacperek napisał: > forum.gazeta.pl/forum/w,516,106771866,106781487,Re_prosze_o_sprawdzenie_poprawnosci_tlumaczenia_.html > No i widzisz sq...synie. > Twoje miejsce jest w LATRYNIE. > > Wybacz ja.nusz. Twa sławojka > super locum jest dla gnojka. > > kacperek Odpowiedz Link
donnerbalken Niemiaszki mówią: Vorauseilender Gehorsam.... 04.02.10, 21:17 jessi_a napisała: Cytat > Q.M. Asiek jeszcze raz wkleisz tw wiadomosc, to dostaniesz urlopik na wyspach > bananowych. > paniatno Pani Czosnekowa w Bawarkiej Telewizji: Cytat Jetzt kommen wir noch auf den Kindern zu sprechen.... Die deutsche Internet haben wir ja im Griffffffffff! Januszek i jego Pan Mecenas na Diasporze Polskiej w Niemczech: Cytat Die jessi_a haben wir ja im Griffffffffffffffffff.... Niemiaszki mówią: Vorauseilender Gehorsam.... Ot co! PS Tym Panom szanownym Dziennik Łódzki nie odpowiada, jessi_a natychmiast kasuje linki do Dziennika Łódzkiego... Z MOSSADEM i Centralratem lepiej nie zadzierać... Odpowiedz Link
donnerbalken Prawdziwe dzieło sztuki... 07.02.10, 08:45 zbyfauch napisał: Cytat > Prawdziwe, autentyczne dzieło sztuki... Mógłbym godzinami tu stać i podziwiać. Powinni to w Kanzleramt wystawić. Dla pospólstwa oczywiście za szkoda. Pospólstwo nie ma rozeznania w prawdziwej sztuce. Na Szoteby albo jakiejś innej aukcji zyskałoby z pewnością kilka miliardów. Najlepiej by to jakiś znawca z East Coast kupił dla swej prywatnej kolekcji... Ot co... To tylko taka moja prywatna opinia... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Prawdziwe dzieło sztuki... 07.02.10, 09:24 W Bundestagu sa juz takie dziela sztuki- po rusku. Moze zrobmy sciepe januszkowi, to zlozy nam relacje z wycieczki do miejsca wyzwolonego przez jego rodakow, a jeszcze wczesniej spalonego przez ideologicznych towarzyszy. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Prawdziwe dzieło sztuki... 07.02.10, 09:52 lepian4 napisał: Cytat > W Bundestagu sa juz takie dziela sztuki- po rusku. Moze zrobmy > sciepe januszkowi, to zlozy nam relacje z wycieczki do miejsca > wyzwolonego przez jego rodakow, a jeszcze wczesniej spalonego przez ideologicznych towarzyszy. Popieram! unconditionally! Odpowiedz Link