Dodaj do ulubionych

pan Piotruś w Osace..

07.10.15, 20:31
frustracja musi sięgać zenitu skoro pan P. leżąc musi wylewać pomyje na nieszczęsne władze raszyńskiej gminy.. Żeby się sam przy okazji nie ...opryskał, małe gówno czy gówienko, kiedy się przyklei też śmierdzi..
A i myśl mu się dziwnie plącze - za dużo sake ?
"Moralne szmaty" z oddali są mniej szmatami a potem znowu są szmatami...niegodnymi latryn oczyszczać...albo odwrotnie. Trudno za pana Piotrusiowymi enuncjacjami nadążyć.. Latryn w Polsce coraz mniej. Moralne ekstrementy..czy eksperymenty, a może ekskrementy ..? Ale jeśli te ostatnie, to po co - moralne ?
Gówno nie ma moralności, jak się wydaje... ma na przykład - zapach ..specyficzny
Mnie się tak wydaje, no...ale mnie sake w Osace nie osaczyła...
pana Piotrusia może też nie, tylko co w takim razie, jeśli nie sake ?

Obserwuj wątek
    • nowynaforum_raszyn Re: pan Piotruś w Osace.. 07.10.15, 22:11
      Ja się zgadzam z Iwanem w 100% smile Znów prawdę napisał i dobrze, że tak dosadniesmile A stoper nawet po dłużej nieobecności nic nie przemyślałsmile "nieszczęsna" władza powiadasz... dobre..hehehe! Chyba nieszczęsna gmina wykorzystywana przez tą władzę.... A każdy w Raszynie wie co kandydat na pOSŁA o kościele opowiadałsmile Dalej pan stoper będzie nam udowadniał, że władza w Raszynie cacy... Prawda jest taka, że nie ma w najbliższym sąsiedztwie takiej drugiej gminy, gminy, w której władza jest tak patologiczna, tak zepsuta, że uczciwym ludziom się to nie mieści w głowach...
      • stoper57 Re: pan Piotruś w Osace.. 07.10.15, 22:44
        popisał się chamstwem i brakiem kultury, takiej zwykłej kultury małą literą pisanej...
        jaka tam prawda w tym bełkocie...?
        "..dalej pan stoper będzie nam udowadniał...że władza cacy.."
        jakie - "dalej" ?
        Pokaż jeden mój wpis w którym pisałem pochlebstwa czy chwaliłem tylko władze raszyńskie, którekolwiek..
        głupiśnaforum_raszyn, nie nowy..
        • nowynaforum_raszyn Re: pan Piotruś w Osace.. 07.10.15, 23:07
          Stwierdzenie "nieszczęsna władza" mówi wszystko o twoich przekonaniachsmile Nikt kto wie jak się zachowują, jak wykorzystują władzę do swoich własnych celów ich nie żałuje... Tylko ty stopr.... Piszesz, że ja głupi... A ja powiem, że ty naiwny jesteśsmile Sami sobie zapracowali na to co o nich ludzi piszą na forum, blogach, ale i co na ulicach, w sklepach czy w bankach gadająsmile
    • stoper57 Re: pan Piotruś w Osace.. 21.10.15, 13:25
      cytat za panem Piotrusiem, z przywołaniem Romana Polańskiego..."? ?ludzie, którzy idą do polityki to dość głupie, pozbawione natchnienia osoby. Podejrzewam, że polityka jest dość prostą sprawą, a fakt, że rezultaty są takie marne, wynika przede wszystkim stąd, że zajmują się nią osoby drugiego sortu ??"
      I niech to będzie najlepszy komentarz do raszyńskiej kandydatury "na posła" osoby nielubianej (a miejscami wręcz znienawidzonej)."
      Tyle, że to również komentarz do pana piotrusiowej przygody z kandydowaniem...... sprzed lat kilku...
      I na Cezara czy Temistoklesa, nie awansował...
    • starix62 Re: pan Piotruś w Osace.. 21.10.15, 14:06
      Miałem już nic nie pisać na forum. Ale jak czytam wypociny stoperana, to normalnie, dostaje obstrukcji ! Ten pacjent jest niereformowalny, to on, do niedawna wychwalal iwana ! Dziś go opluwa. stoperanku, co się dzieje ? Wybory, czy jak ? A może chodzi " tylko " o naszą kase ? Nara.
    • stoper57 Re: pan Piotruś w Osace.. 21.10.15, 17:13
      Tak - wychwalałem pana Piotra, naprzemiennie z raszyńską obstrukcją - to znaczy raz raszyńską obstrukcję , raz pana Piotra... Nie opluwam raszyńskiej opoz.., przepraszam obstrukcji ani Pana Piotra...
      Nie opluwam nikogo, przyłączam się do opozycji... wobec tych,... a w zasadzie do tych, co to ich jest jeden. Albo dwóch. Będzie nas trzech... To już siła. I pana Piotra wystawimy do wiatru, a może do sejmu albo senatu...
      Senator brzmi dumniej...
      I polityczniej, takie duże P.... jak Piotr albo Polityka ...
      • nowynaforum_raszyn Re: pan Piotruś w Osace.. 21.10.15, 22:35
        A co na to twój lekarz?
        • stoper57 Re: pan Piotruś w Osace.. 22.10.15, 10:50
          też się dziwi, jak Churchill, że tak niewielu, robi tak wiele....hałasu
          • nowynaforum_raszyn Re: pan Piotruś w Osace.. 22.10.15, 11:31
            hehe, czyli lekarz też twój kumpel, z tej samej klikismile dlatego nieobiektywny... Albo gada to co chcesz usłyszeć, bo pieniądze za wizyty dostajesmile
    • starix62 Re: pan Piotruś w Osace.. 22.10.15, 05:22
      Pis pokazał swoją twarz na Woronicza, te hordy zła, widziała cała polska ! Nara.
      • tuurodzony Re: pan Piotruś w Osace.. 22.10.15, 11:07
        Przez lata Polacy musieli wysłuchiwać i oglądać bezczelne i chamskie wypowiedzi POpapranego idola Niesiołowskiego - to wystarczy. Zbierajcie się jako odpady do śmietnika
        • nowynaforum_raszyn Re: pan Piotruś w Osace.. 22.10.15, 11:29
          Niesiołowski przy Krystynie Pawłowicz i Macierewiczu to anioł, szczyt ogłady i kulturysmile Brawo za fragment o śmietniku i odpadach... Kultur(w)a pełną gębąsmile Widać że się uczyłeś od najlepszych, których wymieniłem wcześniej... Ja przy całej niechęci do PiSu ( m.in przez Wieśka, Kucharskiego itd...) nikogo bym na śmietnik nie wysyłał. Ty kolejny raz używasz PiSowskiej retoryki... Kto nie z nami to na śmietnik, albo jak mawiał klasyk, że wszyscy którzy nie są z wami stoją tam "gdzie stało ZOMO", albo tu wklejam wypowiedź kandydata PiSu na posła www.dziennikzachodni.pl/artykul/947034,posel-pisu-stanislaw-pieta-kto-nas-nie-popiera-to-zdrajca-i-kretyn,id,t.html?cookie=1 . Tuurodzony powtarzam raz jeszcze, że tu nie Białoruś czy Rosja. W wolnym kraju żyjemy, a przeciwników politycznych się nie zamyka, nie wyrzuca na śmietnik w plastikowych workach, tylko się z nimi rozmawia... Tu każdy może mieć swoje poglądy i opinie i nie znaczy to że jest gorszy od ciebie. Szkoda że nadużywanie władzy przez Wieśka, ustawianie konkursów, zwalnianie ludzi z pracy bez powodu, kolesiostwo w naszej gminie tak Cię nie rażą jak słowa Niesiołowskiegosmile Twoja obłuda i hipokryzja są niesmaczne... Ale wy tak wszyscy.. Wiesiek, baba jaga, POn Michoł, Kasanowa, Pawłowicz, Błaszczak, Macierewicz... Ten sam sposób myślenia, te same kłamstwa, jedna klika, jedna prawda, jedna patologia..... Bleee......
          • tuurodzony Re: pan Piotruś w Osace.. 22.10.15, 18:59
            Aleś się wysilił, jak zwykle w stylu POpapranej frazeologii
            • nowynaforum_raszyn Re: pan Piotruś w Osace.. 22.10.15, 20:10
              hehe... Pewnie nawet nie zrozumiałeś co napisałemsmile Zaćmiony umysł słowami Prezesa... i jemu podobnych nawiedzonych starszych kawalerówsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka