28.12.10, 19:50
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8878011,Byly_rosyjski_senator_zlecil_12_zabojstw__Wyrok__dozywocie.html
A ile nasz najmilszy Wladajswiatem P. ?
k-r
Obserwuj wątek
    • jessi_a Re: On 12 28.12.10, 20:39
      Wiadomo, u Wladimira konkurencji niet.
      • ja.nusz Re: On 12 28.12.10, 21:04
        Chwilowo mogą mu skoczyć, ale i na niego przyjdzie kolej - prędzej czy później zasiądzie na ławie albo zatruje się ołowiem.
        • koelscher Re: On 12 28.12.10, 21:11
          Wunschdenken... Aber: Dein Wort in Gottes Ohr!
          k-r
    • zbyfauch Re: On 12 28.12.10, 21:14
      Tak swoją drogą, w końcu czasy się zmieniają, jak postrzegacie ludzi, których spełnia posiadana władza?

Może obciach to nie najelegantsze słowo, niemniej adekwatne, przynajmniej w moim rozumieniu.

Nietrudno zgadnąć, że jestem kompletnie wyprany z potrzeby przywództwa, pierwszeństwa, tym samym rywalizacji. W każdym razie tak siebie widzę, chciałbym... powiedzmy. wink
      • koelscher Re: On 12 28.12.10, 21:25
        Wladza korumpuje (prawie)kazdego w kazdym systemie.
        W samodzierzawiu jest to - zwykle - straszne, w demokracji - czasem - smieszne.

k-r
        • zbyfauch Re: On 12 28.12.10, 21:56
          koelscher napisał:
          > (...)czasem - smieszne.

Nie chodzi mi o praktyczny wymiar.
          Chodzi mi o żałosną śmieszność, ewentualnie śmieszną żałosność, zadowolenia z władzy, nawet nie żądzy tejże, samej przyjemności z dominacji.

Przecież Putin, niejako osobiście, uwalił Chodorkowskiego i zupełnie świadomie dał to do zrozumienia wszem i wobec, żeby wszyscy wiedzieli, kto tu rządzi...i na pewno doznał przy tym ze trzydzieści siedem orgazmów.
          • koelscher Re: On 12 28.12.10, 22:19
            Sadze, ze ani strasznosc ani smiesznosc nie naleza do wymiarow filozoficznych badz transcendentalnych, podobnie, jak i Twoj "obciach". Coz wiec to innego, niz "praktyczny" wymiar?
            k-r
            • zbyfauch Re: On 12 28.12.10, 22:27
              koelscher napisał: (...)

"Pytanie" brzmiało; "jaki jest Wasz stosunek do sprawowania władzy i jaki do ludzi tą władzą żyjących".
              Czyżbym wyraził się niejasno?
              • koelscher Re: On 12 28.12.10, 22:47
                Dlaczego niejasno? Odpowiedziales sobie tak samo jasno, jak sie wyraziles: obciach.
                Ja odpowiadam: od strasznosci do smiesznosci.
                W czym problem?
                k-r
          • folksdojczer4kategorji Dalsza tragedia rodzinna... 29.12.10, 08:39
            Dalsza tragedia rodzinna

Bez względu na etnię!

zbyfauch napisał:
            >
            > Przecież Putin, niejako osobiście, uwalił Chodorkowskiego i zupełnie świadomie
            > dał to do zrozumienia wszem i wobec, żeby wszyscy wiedzieli, kto tu rządzi...i
            > na pewno doznał przy tym ze trzydzieści siedem orgazmów.
            >

Nu,

Putin, znany antysemita...

Niema co gadać...

Biedny Chodorkowski tylko i wyłącznie z tego powodu siedzi...

Przecież każdy tu forum wie, że Chodorkowski swój majątek ciężką pracą własnych rąk i własnym potem wypracował...

Uczciwy Busssinesssmaannn...
            • ja.nusz Re: Dalsza tragedia rodzinna... 29.12.10, 09:50
              No paczpan - 150 lat pudła. I jak to się ma do twojej chorej teorii, że Zydzi są nietykalni stary idioto? Pierdolisz o tym samym codziennie od lat i chyba sam do końca nie wiesz o co ci biega.
              Daj się w końcu wypchać starcze.
              • folksdojczer4kategorji Re: Dalsza tragedia rodzinna... 29.12.10, 10:08
                ja.nusz napisał:

> No paczpan - 150 lat pudła. I jak to się ma do twojej chorej teorii, że Zydzi s
                > ą nietykalni stary idioto? Pierdolisz o tym samym codziennie od lat i chyba sam
                > do końca nie wiesz o co ci biega.
                > Daj się w końcu wypchać starcze.

A znasz jakiegoś, który by siedział w niemieckim pierdlu?

Znasz powód dlaczego Twój koleś, Zbycho, rozlewa tu krokodyle łzy?

Co porabia członek zarządu Monachijskiej Hypo Real Estate Bank?

żyje z Hartz IV?

Albo o co Ci biega?
                • ja.nusz Re: Dalsza tragedia rodzinna... 29.12.10, 10:25
                  No i zgodnie z oczekiwaniami pierdoli dalej jak zwykle.

Wszyscy wiemy, że jeżeli obywatel niemiecki żydowskiego pochodzenia popełni przestępstwo, to dostaje za to nagrodę.
                  Obywatel niemiecki żydowskiego pochodzenia zwany w prasie "der Holzklotzwerfer" miał pecha, bo właśnie nagrody się skończyły i dali mu dożywocie.
                  Wiem stary osiołku, że ty masz na myśli tych wieeeeeeelkich nietykalnych, tych których nikt i nigdy nie pociągnie do odpowiedzialności, bo to oni decydują, kto i jak długo ma siedzieć - twoja choroba jest nieuleczalna - ale to już wiemy.
                  A co z ta nietykalnością Zydów w USA pierdolnięty staruszku?

> Znasz powód dlaczego Twój koleś, Zbycho, rozlewa tu krokodyle łzy?

Nie wiem, ale z pewnością ty wiesz, więc słucham.

• folksdojczer4kategorji Re: Dalsza tragedia rodzinna... 29.12.10, 10:50
                    ja.nusz napisał:

Obywatel niemiecki żydowskiego pochodzenia zwany w prasie "der Holzklotzwerfer" miał pecha, bo właśnie nagrody się skończyły i dali mu dożywocie.

Nu, patrz Pan Panie!

To dla mnie nowość...

Ja nie wiedział, że on także z rodu Dawida...

Serdeczne dzięki za tę nowość...

A mogę na Tobie polegać, że ta wiadomość solidna jest?
                    • ja.nusz Re: Dalsza tragedia rodzinna... 29.12.10, 14:07
                      Możesz go odwiedzić w pudle i zrobić mu loda - przy tej okazji dowiesz się całej prawdy pierdolnięty matole.
                      • folksdojczer4kategorji Re: Dalsza tragedia rodzinna... 29.12.10, 16:35
                        ja.nusz napisał:

> Możesz go odwiedzić w pudle i zrobić mu loda - przy tej okazji dowiesz się całe
                        > j prawdy pierdolnięty matole.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

And why should I make him an ice cream?

I suppose,

You are kidding, right?
                        • gadupa Re: Dalsza tragedia rodzinna... 29.12.10, 17:12
                          buahahaha
    • folksdojczer4kategorji Szczęka mi wypadła... 29.12.10, 17:33
      https://www.haaretz.com/polopoly_fs/7.123.1288802025!/image/2358286532.gif_gen/derivatives/default/2358286532.gif

Pisze co następuje:

In its attempt to appeal to Jewish women, the letter states that they descend from a noble race of kings, and that dating a non-Jew would thereby cut her off from her Jewish family.

Bez komentarza!

Szczęka mi wypadła..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka