20.07.11, 10:08
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9975243,Jaroslaw_Kaczynski_nie_przeprosil_Agory__Mimo_nakazu.html
- Oto, czym jest prawo dla zlodziejaszka ksiezyca, dowodzacego dzis PiS...

k-r
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: PRAWO 20.07.11, 10:25
      Taki sam efekt byłby, gdyby asiekowi sądownie zabronili pierdolić od rzeczy na polskich forach.
      Betonowy (pusty) łeb pozostanie betonowym (pustym) łbem.
      • pierwszy-donosiciel Wolność słowa / freedom of speech 20.07.11, 10:34
        ja.nusz napisał:

> Taki sam efekt byłby, gdyby asiekowi sądownie zabronili pierdolić od rzeczy na
        > polskich forach.
        > Betonowy (pusty) łeb pozostanie betonowym (pustym) łbem.
        ==========================

Wolność słowa jest dla was wyrazem obcym...

freedom of speech jest po naszemu...

Ot co...
    • zbyfauch Re: PRAWO 20.07.11, 10:42
      Jarosław ma w "cherbie" Sprawiedliwość, pojęcie sentymentalne, często niekompatybilne z pragmatycznym Prawem. Wyrok był niesprawiedliwy, sąd POlszewicki, "nieniezależny", takoż nieważny. Jarosław przyczepił sobie obok znaczka "Sprawiedliwy" odznakę "Nieugięty".
    • lunatix buuuuuuuuu 20.07.11, 11:30
      Gastarbeiterski temat. buuuuuuuuuuu!!!!
      • zbyfauch Re: buuuuuuuuu 20.07.11, 12:28
        lunatix napisał:
        > Gastarbeiterski temat. buuuuuuuuuuu!!!!

Wracaj lepiej do swoich spamerskich wklejek, dwujęzyczny półanalfabeto.
        • lunatix Re: buuuuuuuuu 20.07.11, 12:37
          Masz jakies kompleksy.
          Ja nie musze sie dowartosciowywac tutaj w przeciwienstwie do reszty na tym forum.

• zbyfauch Re: buuuuuuuuu 20.07.11, 12:45
            lunatix napisał:
            > Ja nie musze sie dowartosciowywac tutaj w przeciwienstwie do reszty na tym forum

Masz za to parcie na dość ubogą w repertuarze kombinację przycisków komputerowej klawiatury.
            Można to nazwać wklejaniem na puszczy bo wątpię, by ktokolwiek otwierał publikowane przez Ciebie z uporem maniaka linki.
            • lunatix Re: buuuuuuuuu 20.07.11, 12:52
              To twoj problem.
              Znam wyjscie ktorzy moze ci sie przydac zebys byl bardziej szczesliwy.

Nie czytaj i nie przyciskaj zalaczanych linkow.

• jureek Re: buuuuuuuuu 20.07.11, 13:18
            lunatix napisał:

> Ja nie musze sie dowartosciowywac tutaj w przeciwienstwie do reszty na tym forum

Czyżby? To czemu cały czas podkreślasz, że nie jesteś Gastarbeiterem?
            Czemu podkreślasz, że jesteś zintegrowany, bo polskie sprawy Cię nie interesują?
            To nie jest forma dowartościowania się?
            Jura
            • zbyfauch Re: buuuuuuuuu 20.07.11, 13:26
              www.gmx.net/themen/oesterreich/nachrichten/007ukdk-kurz-anleitung-fuer-integration
            • lunatix Re: buuuuuuuuu 20.07.11, 13:27
              Po pierwsze polinteligencie: nie mowi sie czemu.

Po drugie polglowku: ja pisze ze to forum dla Gastarbeiterow, bo takie z niego robicie.

Po trzecie: czy musze takiemu doopkowi wogole cos odpisywac?
              • jureek Re: buuuuuuuuu 20.07.11, 14:56
                lunatix napisał:

> Po pierwsze polinteligencie: nie mowi sie czemu.

"Jestem stałą czytelniczką Pana artykułów zza zachodniej granicy. Mam pytanie. Które ze słówek jest poprawne: "czemu" czy "dlaczego"?
                Możemy mówić i pisać: Czemu to zrobiłaś? albo Dlaczego to zrobiłaś? Czemu i dlaczego to synonimy. Czemu jest formą celownika zaimka "co", dlaczego - zrostem powstałym z przyimka "dla" i dopełniacza zaimka "co"."
                obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=55
                > Po drugie polglowku: ja pisze ze to forum dla Gastarbeiterow, bo takie z niego
                > robicie.

I podkreślasz w ten sposób, że Ty jesteś coś lepszego, bo nie jesteś Gastarbeiterem. Z jednej strony Ty - "nie-gastarbeiter", a z drugiej inni tu piszący, którzy robią z tego forum forum dla Gastarbeiterów. Innymi słowy - dowartościowujesz się.

> Po trzecie: czy musze takiemu doopkowi wogole cos odpisywac?

No popatrz. A ja nie mam takich dylematów. Nawet Tobie odpisuję. Pewnie dlatego, że nie potrzebuję się dowartościowywać big_grin
                Jura
                • gadupa Re: buuuuuuuuu 20.07.11, 15:53
                  No popatrz jak to obecny plebs z polski chcialby aby mowa prowicjomalnego malorolnego przesiaknela do mowy inteligencji.

I jeszcze bydlo to probuje wytlumaczyc.

Czemu ty jests taki durny, temu ze ciem twoje prymitywne otoczenie obcionzylo dziedzicznie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka