koelscher 31.07.11, 19:50 Herrliches Wetter, 29°C, vom Castillo de Santa Bárbara beobachtet ist der Sonnenuntergang einmalig... k-r Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieux Re: Grüße aus Alicante 31.07.11, 22:09 I w takich warunkach bez neta nie czujesz blusa? Musisz mieć takie hiper-super-dublowane w n-wymiarze doznania, bo inaczej nic nie czujesz? A biedronka po Tobie chodziła, albo mrówka, a źdźbła są pachnące? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Kelsier, ty stary alikanciarzu... 01.08.11, 08:10 Masz na myśli jego co niedzielne stołowanie się na Petersbergu koło Bonn? Przy nieczynnej kuchni? Tam, całkiem po prawej stronie, stoi jecki w oknie i robi nam winke, winke... Niestety, reklamy w GW mają pierwszeństwo i program wyciął Jeckiego... A przysięgam, że go widziałem... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Kelsier, ty stary alikanciarzu... 01.08.11, 08:20 Jecki! Ta blondynka czeka na Twoje historyjki, ona wierzy tobie... Ona także jest z Kurlandii, skąd Twój ród się wywodzi, zanim się osiadł niedaleko Torunia... Ot co Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Kelsier, ty stary alikanciarzu... 01.08.11, 09:42 A nieco powyżej zabudowanego terenu, na poprzednim obrazku, widać historyczny parking na którym Breżniew rozbił małego Merca... (Tu widać Breżniewa w towarzystwie znanego antysemity) Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel błąkacie się po całym świecie... 03.08.11, 08:02 gadupa napisała: > Ale nudzisz stary osle. buaha ============================= Owsiki mają tę zaletę, że wiedzą, gdzie jest ich Heimat (Odbyt) A wy, niestety błąkacie się po całym świecie... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Grüße from Iguazu Falls... 01.08.11, 10:07 Serdeczne pozdrowienia z Iguazu Falls z Argentina... Zawsze wasz P.D. PS The seven wonders of the world are some of the most visited sites on the planet, and with good cause. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Grüße aus Alicante 01.08.11, 11:59 koelscher napisał: > Herrliches Wetter, 29°C, vom Castillo de Santa Bárbara beobachtet ist der Sonne > nuntergang einmalig... > > k-r Problem ino w tym, że o 19:50 w Alicante, to jeszcze daleko do zachodu słońca - no ale można oczywiście poczekać aż nadejdzie. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Grüße aus Alicante 01.08.11, 12:29 ja.nusz napisał: > Problem ino w tym, że o 19:50 w Alicante, to jeszcze daleko do zachodu słońca - > no ale można oczywiście poczekać aż nadejdzie. Czepiasz się. Miał za ciemne okulary albo myślał o emeryturze. Też bym chętnie dużą część jesieni życia spędził na południu Hiszpanii, w domu nad klifem, z kawałkiem plaży i przycumowanym do pomostu jachtem. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Grüße aus Alicante 01.08.11, 12:41 zbyfauch napisał: Też bym chętnie dużą część jesieni życia spędził na południu Hiszpanii, w domu > nad klifem, z kawałkiem plaży i przycumowanym do pomostu jachtem. -------------------------------- Odpowiedz Link
artur666 Gdzie problem? 02.08.11, 10:36 ...ano tylko w tym, ze tylko nie wiesz o czym mowisz.....to wszystko. Odpowiedz Link
koelscher Re: Grüße aus Alicante 02.08.11, 22:17 Zrobiles sie Wasc klugscheißerisch, jak nie przymierzajac... Jesli sa, qrwa, niespelna dwie godziny do kapieli sloneczka w morzu, nazywasz to "poludnie"?! Na marginesie: Pozdrowienia z Port d'Alcudia (po zachodzíe slonca). k-r ja.nusz napisał: > koelscher napisał: > > > Herrliches Wetter, 29°C, vom Castillo de Santa Bárbara beobachtet ist der > Sonne > > nuntergang einmalig... > > > > k-r > > Problem ino w tym, że o 19:50 w Alicante, to jeszcze daleko do zachodu słońca - > no ale można oczywiście poczekać aż nadejdzie. Odpowiedz Link
fan.club Kielsier, rozejrzyj się dokładnie... 03.08.11, 08:17 czy na pewno jest w Alicante w którym słońce zachodzi w morzu. Tak jak powiedziałem: stary alikanciarz! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Kielsier, rozejrzyj się dokładnie... 03.08.11, 09:34 fan.club napisał: > czy na pewno jest w Alicante w którym słońce zachodzi w morzu. > Tak jak powiedziałem: stary alikanciarz! =================================== Ja strasznie nienawidzę takiego czepianie się! (W genetivie! Aby Jureek się nie czepiał...) Nu, nie można pomylić wschód słońca, z zachodem słońca? Mnie osobiście Aurora bardziej się podoba. Z mojego okna ma kolor magenty i budzi mnie każdego poranka swoimi igraszkami i łaskocze mój nosek, tak, że jestem zmuszony wstać z łoża... PS A o Fatamorgana Ty już cosik słyszał? Nu, pomalutku zaczynasz rozumieć... Identycznie jak z obiadami na Petersbergu koło Bonn... Ot co... Odpowiedz Link
gadupa Musisz byc strasznym biedakiem. hehe 03.08.11, 10:26 Na nic nie stac. buahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Musisz byc strasznym biedakiem. hehe 03.08.11, 10:45 gadupa napisała: > Na nic nie stac. buahahahahahahahahahahahahahahahahaha ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Kielsier, rozejrzyj się dokładnie... 03.08.11, 10:57 Powód wizyty na Malle jest poważniejszy niż by się wydawało - pogrzeb artysty. Jakoś bez echa przeszedł tu śmiertelny upadek ze schodów w Palmie niejakiego Bernda Clüvera. To ten od przeboju "Der Junge mit dem Hund von Monika"..... www.youtube.com/watch?v=i5FuQWm970U Odpowiedz Link
lepian4 Re: Grüße aus Alicante 01.08.11, 13:52 Forowe wczasy.... Poogladamy sobie obrazki Odpowiedz Link
artur666 I co dalej? 02.08.11, 10:17 W Alicante jest lotnisko i turystyczny babilon...... Hiszpania zaczyna sie dalej. Zwiedz w okolicy miejscowowsc .... ja nazywalem ja Willa Chooyoza. ale naprawde Villajoyosa, zejdz na plaze.....zwatpisz jaka optyka i malownicze domki. Odpowiedz Link
artur666 Re: I co dalej? 02.08.11, 11:11 ...a domach...w pierwszym szeregu przy plazy....kupa galerii...i sa dwie sympatyczne knapki...jedna prowadzona przez panienki ze Skadynawiii....mozna tam elegancko zjesc przy widoku na morze...eeeech I druga knajpa, czysto...lecz nie tak eksluzywnie jak u panieniek.... i chodza tam raczej miejscowi...wydaje mnie sie, ze chyba maja lepsza rybke. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Kordialne dzięki... 02.08.11, 11:57 Kordialnie dziękujemy za prezentację resortów urlopowych w Hiszpanii. Widać, że artur to światowy człowiek, przypomina mi nieco Amandeep Bhangu... Niezwykle uzdolniona prezenterka ... Ot co Odpowiedz Link
gadupa Uwaga owsik dziekuje. hehe 02.08.11, 22:21 Te owsik, za co dziekujesz? Psychiczne golasy jak ty nigdzie nie jezdza. Wiec jemu nie dziekuj i nie klaniaj sie nisko. buahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Uwaga owsik dziekuje. hehe 03.08.11, 10:48 gadupa napisała: > Te owsik, za co dziekujesz? > Psychiczne golasy jak ty nigdzie nie jezdza. Wiec jemu nie dziekuj i nie klania > j sie nisko. > buahaha ------------------------------------------------- Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Grimaldi & Jecki 03.08.11, 13:57 Orientuje się może kto, czy dojdzie do spotkania obu rodów Grimaldich i Jeckich ? Spokrewnieni to oni są... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Nikogo to nie interesuje! Z wyjątkiem gadupy.. 03.08.11, 19:29 gadupa napisała: > Doopku poyebany. Fajnie między gojami... Ot co... Odpowiedz Link
koelscher Serdecznosci z Fréjus 03.08.11, 22:56 - wlasciwie nieplanowany przystanek... k-r Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Serdecznosci z Fréjus 03.08.11, 23:34 Ja w zwykły sposób zazdroszczę, ale zawistni zara wyliczą, że z Alkudii do Fréjus nie da się tak szybko dopłynąć - chyba że Cesną. Odpowiedz Link
jureek Re: Serdecznosci z Fréjus 03.08.11, 23:42 ja.nusz napisał: > > Ja w zwykły sposób zazdroszczę, ale zawistni zara wyliczą, że z Alkudii do Fréj > us nie da się tak szybko dopłynąć - chyba że Cesną. Tatusiu, a ja już nie chcę do tej Ameryki. Nie pierd...l synu, tylko wiosłuj! Odpowiedz Link
artur666 Dajecie tylko plame...obezyswiaty. 04.08.11, 01:37 Jeszcze jednego do menazerii obstukanych brakuje. Drogie teroretyzujace misie. Ano....jakby wam powiedziec drogie robaczki...w popierdoleniu palcem w bucie jestescie jak zwykle rodaczki mistrzami. Zycze wam zrobienia na tym kasy. A teraz do tematu. Alicante...Costa Bianca...lezy na wschodnim wybrzezu Polwyspu Iberyjskiego. To tak jakbys stanal na plazy i patrzyl na wschod... ...doplynac wtedy mozesz najwyzej do Italien ....ale do Hameryki to troche nie po drodze.... ....no ale widac co tu komu po glowie chodzi....misiu daj se spokoj z ta Hameryka....ona nie dla ciebie. Milego wioslowania zycze. Odpowiedz Link
fan.club Nopaczpan, pierdziel salonowy i geograf tyż! 04.08.11, 07:07 A różnicę pomiędzy Słowacją a Słowenią już obstukałeś? Odpowiedz Link
artur666 No i juz przytuptal.... 04.08.11, 10:29 ....ciagle bez zaproszen na wystawy? Progi za wysokie? Odpowiedz Link
fan.club Zamiast gadać o progach... 04.08.11, 13:06 podaj adres wystawy. Ja zapłacę gutachtera na te twoje progi. Odpowiedz Link
gadupa Fanklop krzywy ryju 04.08.11, 15:35 Gdzie z tom mordom miedzy ludzi. buahahaha Godzina siodmia minut siedem. buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link
koelscher Re: Serdecznosci z Fréjus 04.08.11, 13:53 CZYM sie nie da, zacny Januszu? To niecale 300 mil; nie poruszam sie nadmuchanym materacem... k-r ja.nusz napisał: > > Ja w zwykły sposób zazdroszczę, ale zawistni zara wyliczą, że z Alkudii do Fréj > us nie da się tak szybko dopłynąć - chyba że Cesną. Odpowiedz Link
gadupa A czym sie poruszasz? 04.08.11, 14:09 Fajny strus pedziwiatr. hehehe Rozlatujacym sie Fordem napakowanym rodzinom i z dmuchanym materacem na dachu. buahahahahahahahahahah Szybka wycieczka po Rivierze bo koncerwy sie koncza. hehehe Odpowiedz Link
gadupa Godzina 07.07 twoj pierwszy wpis na forum. buahaha 04.08.11, 15:32 Babcia podtarta i przewinieta? hehe Odpowiedz Link
jureek Re: gadupa, jesteś gnojem jakich mało 04.08.11, 15:53 gadupa napisała: > Babcia podtarta i przewinieta? hehe Kawał ch..ja z gadupy. O ile miałem jeszcze jakieś złudzenia, to teraz nie mam już żadnych. Jura Odpowiedz Link
koelscher Odpoczynek 04.08.11, 19:02 Poniewaz dzis odpoczywam po tym -wg. ja.nusza- morderczym wyscigu, "przelatuje" internetowa gazete i czytam m.in.: "Tomasz Knapik to jeden z najbardziej znanych polskich głosów. W latach 90. był głównym lektorem Polsatu, a obecnie można go usłyszeć m.in. warszawskiej komunikacji publicznej, gdzie czyta nazwy przystanków". Mysle sobie: To sie nazywa kariera!" k-r Odpowiedz Link
gadupa Te, turystyka palcem po mapie 04.08.11, 19:21 W Cannes jest chyba wiecej do zwiedzania niz to forum. hehe Rozumiem, Kafejka internetowa jest tansza dla polaczka niz Bar z zimnym piwem i dobrej Pizzy przy promenadzie portowej. buahahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: gadupa, jesteś gnojem jakich mało 04.08.11, 21:30 jureek napisał: > gadupa napisała: > > > Babcia podtarta i przewinieta? hehe > > Kawał ch..ja z gadupy. O ile miałem jeszcze jakieś złudzenia, to teraz nie mam > już żadnych. > Jura ============================ Gadupa pozostawił swoją babcię jako zastaw władzom PRL... Ci państwo to tak mają... Ot co... PS Mam dobrego znajomego w Hamburgu o nazwisku Herr Veilchenduft, pozostawił władzom w PRL swą świeżo poślubioną... Odpowiedz Link
gadupa Re: gadupa, jesteś gnojem jakich mało 05.08.11, 00:25 Ciebie tez pozostawiono w Polsce. Wpierw podrzucono pod drzwi a pozniej wogole olano. buahahahahaha Odpowiedz Link
jureek Re: gadupa, jesteś gnojem jakich mało 05.08.11, 08:07 pierwszy-donosiciel napisała: > Gadupa pozostawił swoją babcię jako zastaw władzom PRL... > > Ci państwo to tak mają... Następny ch...j się odezwał, żeby pokazać, że nie jest gorszym chu...em. Jura Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: gadupa, jesteś gnojem jakich mało 05.08.11, 08:38 jureek napisał: > pierwszy-donosiciel napisała: > > Gadupa pozostawił swoją babcię jako zastaw władzom PRL... > > Ci państwo to tak mają... > Następny ch...j się odezwał, żeby pokazać, że nie jest gorszym chu...em. > Jura -------------------------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: gadupa, jesteś gnojem jakich mało 05.08.11, 09:11 To forum od razu znormalnieje, jeżeli ty je opuścisz. Kiedy dotrze to w końcu do twojego pustego łba stary ośle. Jesteś zbędnym śmieciem nie tylko na tym forum. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: gadupa, jesteś gnojem jakich mało 05.08.11, 09:21 ja.nusz napisał: > To forum od razu znormalnieje, jeżeli ty je opuścisz. > Kiedy dotrze to w końcu do twojego pustego łba stary ośle. > Jesteś zbędnym śmieciem nie tylko na tym forum. > Rzekł Herrenmensch z Hamburga, Herr Veilchenduft, polska krzywka ja.nusz.... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Owsik do budy! 05.08.11, 17:18 -gadupa napisała: > Owsik powieka ci juz lata? > buahaha -------------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: gadupa, jesteś gnojem jakich mało 05.08.11, 09:46 Jaki chuj? Mnie bardo ciekawi, czy wladze PRL wypierdzielily babciny zastaw do Izraela podczas czystek etnicznych na szczytach wladzy komunistycznej Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: gadupa, jesteś gnojem jakich mało 05.08.11, 10:05 lepian4 napisał: > Jaki chuj? Mnie bardo ciekawi, czy wladze PRL wypierdzielily babciny zastaw do > Izraela podczas czystek etnicznych na szczytach wladzy komunistycznej ---------------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Czemu publikujesz siebie? hehehe 05.08.11, 17:37 Podejzewalem zes nieciekawy element. buahahahahahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Jestem poważnie zaniepokojony... 06.08.11, 09:45 żadnych nowych komunikatów z expedycji Jeckiego? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Jestem poważnie zaniepokojony... 06.08.11, 10:21 Może Lewiatan go pożarł był? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re:Saluto Akwenauto 08.08.11, 20:00 Wszechczasów. Saluto! Kacperek koelscher napisał: > Herrliches Wetter, 29°C, vom Castillo de Santa Bárbara beobachtet ist der Sonne > nuntergang einmalig... > > k-r Odpowiedz Link
koelscher u celu :-) 11.08.11, 22:23 lh5.ggpht.com/-0OFk8d7wj7o/SJSX1S8TtTI/AAAAAAAAAiQ/MTB9NK3pZGM/IMG_5149.JPG k-r Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: u celu :-) 11.08.11, 22:37 Wracaj na Ojczyzny łono Akwenauto! Tęsknimy za Tobą! Kacperek koelscher napisał: > lh5.ggpht.com/-0OFk8d7wj7o/SJSX1S8TtTI/AAAAAAAAAiQ/MTB9NK3pZGM/IMG_5149.JPG > k-r Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Powiedz Sigiemu, żeby spuścił wodę z wanny. 12.08.11, 08:05 I nie zapomniał użyć ESSIG-REINIGER...Für Küche und Bad, phosphatfrei... Kalklösend, parfumfrei... Odpowiedz Link