zbyfauch 04.10.11, 20:41 Spartinte.tv, gorąco polecam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierwszy-donosiciel Brakuje specjalistów... 04.10.11, 21:23 Brakuje specjalistów, a zwykły urzędnik nie może się tym zająć, bo nie ma do tego ani kwalifikacji ani koniecznych uprawnień. Specjaliści przenieśli się do Stuttgartu... Specjalistom to zwisa i powiewa... A tak ogólnie mówiąc, gdzie byłyby Niemce bez Polaków... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Brakuje specjalistów... 04.10.11, 22:34 Kresy Wschodnie Unii Europejskiej... Sziroka strana maja radnaja, mnoga w niej polej, lasow i rek.. Rodaków z tych okolic Januszek woli nie oglądać... Ot co... Odpowiedz Link
koelscher Re: Nowa stacja! 04.10.11, 23:08 Ach zyniu, dlaczego brudzic sobie paluchy... k-r zbyfauch napisał: > Spartinte.tv, gorąco polecam! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nowa stacja! 05.10.11, 09:13 koelscher napisał: > Ach zyniu, dlaczego brudzic sobie paluchy... Ja nie polecam praktycznego wstrzykiwania atramentu do pojemników drukarek zwanych wdzięcznie "Tintenpisser". To fascynująca dramaturgia audycji, feeria dowcipu artystów, niebanalna oprawa scenograficzna czynią nową stację gwiazdą na firmamencie nadawców prywatnych. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Panem et circenses. 05.10.11, 09:56 zbyfauch napisał: > To fascynująca dramaturgia audycji, feeria dowcipu artystów, niebanalna oprawa > scenograficzna czynią nową stację gwiazdą na firmamencie nadawców prywatnych. ----------------------------------------------------------> W starożytnim Rzymie ludność trzymano w ryzach za pomocą: Panem et circenses. Obecnie za pomocą konsumpcji i soap operas Z tego powodu polscy patrioci opuścili ukochaną ojczyznę... Ot co... Odpowiedz Link
koelscher Re: Nowa stacja! 05.10.11, 12:06 zbyfauch napisał: > Ja nie polecam praktycznego wstrzykiwania atramentu do pojemników drukarek zwan > ych wdzięcznie "Tintenpisser". Ach sooooo... Ktozby pomyslal? k-r Odpowiedz Link
koelscher Re: Nowa stacja! 05.10.11, 12:09 PS Ja, zadnej, qrwa, stacji nie WIDZEM! Moze cus z tym linkiem? k-r Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Nowa stacja! 05.10.11, 12:18 koelscher napisał: > PS > Ja, zadnej, qrwa, stacji nie WIDZEM! Moze cus z tym linkiem? > > k-r ---------------------------------------- Odpowiedz Link
koelscher Re: Nowa stacja! 05.10.11, 12:41 Kiedy panowie rozmawiaja, gowno powinno przynajmniej starac sie nie smierdziec. k-r Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Nowa stacja! 05.10.11, 12:58 ----koelscher napisał: > Kiedy panowie rozmawiaja, gowno powinno przynajmniej starac sie nie smierdziec. > > k-r ------------------------------------ Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nowa stacja! 05.10.11, 12:55 koelscher napisał: > PS > Ja, zadnej, qrwa, stacji nie WIDZEM! Moze cus z tym linkiem? Poleć, żeby w czworakach włączyli telewizor na "Das Vierte". W przerwach na reklamy pojawia się tzw. "Teleshopping", w ramach którego działa owa wspaniała stacja. Możesz raz osobiście odebrać wyczyszczone oficerki i przy okazji zobaczyć, co bawi gmin. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Nowa stacja! 05.10.11, 13:05 A to się Jeckowiak ucieszy! Obok 200 TV kanałów, zdradziłeś mu 201 kanał... Jecki będzie się rozkoszował Twą przyjacielską radą.. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Nowa stacja! 05.10.11, 16:28 U mnie sexkanaly zaczynaja sie dopiero po 1000. miejscu Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Nowa stacja! 05.10.11, 17:11 lepian4 napisał: > U mnie sexkanaly zaczynaja sie dopiero po 1000. miejscu ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
koelscher Re: Nowa stacja! 05.10.11, 13:26 Ach soooo! Spartinte.tv to jest STACJA, a nie link do strony internetowej stacji.... Nun, man lernt nie aus. W dodatku dziala owa wspaniala stacja w ramach "Teleshopping"! I imie Ojca Zalozyciela: dziekuje, pojade rowerem. k-r zbyfauch napisał: > koelscher napisał: > > PS > > Ja, zadnej, qrwa, stacji nie WIDZEM! Moze cus z tym linkiem? > > Poleć, żeby w czworakach włączyli telewizor na "Das Vierte". W przerwach na rek > lamy pojawia się tzw. "Teleshopping", w ramach którego działa owa wspaniała sta > cja. > Możesz raz osobiście odebrać wyczyszczone oficerki i przy okazji zobaczyć, co b > awi gmin. > Odpowiedz Link
gadupa A moze tak pelnym zdaniem 06.10.11, 10:12 Jaka stacja, benzynowa a moze kolejowa buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link