pierwszy-donosiciel 13.04.12, 10:14 Nu, Pierwszy Donosiciel jest absolutnie pewny, że sabotaż będzie właściwie ukarany... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadupa Re: Sabotaż! 13.04.12, 10:17 Ciota daj spokoj. hehe Wiemy, ze jak sie nie dostajesz okresu to mocniej wali na leb, ale daj spokoj. hehehe Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Nie do wiary, a jednak... 16.04.12, 08:54 Żyją w Polsce osoby rozpatrujące możliwość emigracji do Niemiec, z powodów estetycznych, niemieckich ogródków przydomowych i niemieckich Gartenzwergów. Ja osobiście spotkałem wśród Polonii w Niemczech dużo polskich patriotów, którzy tylko i wyłącznie ze względów estetycznych osiedlili się w Niemczech... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Proces bestii (donos z Jerozolimskiego Forum) 17.04.12, 09:03 Stalin miał zwyczaj rozstrzeliwania bestii. Poniżej szczegóły: After Stalin no longer viewed him favorably, Yagoda was demoted and executed, Nie wszystko, co Stalin robił, było złe... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Proces bestii (donos z Jerozolimskiego Forum) 17.04.12, 09:27 Orientuje się może kto, czy to fałszywka? Bo ja z zasady fałszywek nie czytam... Więc chciałem się upewnić, czy to legalne, czy nie legalne... Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Proces bestii (donos z Jerozolimskiego Forum) 17.04.12, 11:09 "Susłow mówi do Vidro: „Chcę ci opowiedzieć o moim życiu. Tylko tobie, ponieważ jesteś Żydem, czy możemy mówić o wszystkim? To nie robi żadnej różnicy dla nas… Mordowałem polaczków własnymi rękami! I do nich sam strzelałem.” Powyzszy fragment nieziemsko zalatuje gadupszczyzna. Dlatego optuje, ze calosc jest koszerna i wiarygodna. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Ja szanuję uczciwych ludzi... 17.04.12, 12:00 lepian4 napisał: Powyzszy fragment nieziemsko zalatuje gadupszczyzna. Dlatego optuje, ze calosc jest koszerna i wiarygodna. ------------------------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Proces bestii (donos z Jerozolimskiego Forum) 17.04.12, 11:13 Zacytowales januszka, ktory powoluje sie na jego ulubiony Bild. Hmm, Wstrzymam sie od komentarza Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Proces bestii (donos z Jerozolimskiego Forum) 17.04.12, 11:31 lepian4 napisał: > Zacytowales januszka, ktory powoluje sie na jego ulubiony Bild. Hmm, Wstrzymam > sie od komentarza ----------------------------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Gdy Kacperek wroci juz z urlopu... 17.04.12, 11:49 Przypomnij mu prosze, ze jego przyjaciel wyglupia sie na forum maryjnym cytatami z Alternatyw 4, Kiepskiego etc, zamiast poprawnie wymianiac jak nastepuje: primo, secundo, tertio ... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Proces bestii (donos z Jerozolimskiego Forum) 17.04.12, 12:25 I jeszcze w dużej mierze zapomniany epizod: mała grupa z Brygady Żydowskiej spędziła większość lata poprzedniego roku na polowaniu na nazistów w Austrii, wchodzili do ich domów w brytyjskich mundurach, wygłaszali wyroki śmierci >>w imieniu narodu żydowskiego<< i strzelali im w głowy. Gdyby taki tekst znalazł by się w jakimkolwiek innym medium na świecie, zakrzyczano by je natychmiast jako "antysemickie".... Ale czasami zapomniane epizody docierają do opinii publicznej z samego Izraela... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Proces bestii (donos z Jerozolimskiego Forum) 17.04.12, 12:43 The Times of Izrael donosi co następuje: And in a largely forgotten episode, a small group from the Jewish Brigade had spent much of the previous summer hunting down Nazis in Austria, appearing at their homes in British uniforms, pronouncing a death sentence >>in the name of the Jewish people,<< and shooting them in the head. To samo co w poprzednim poście, tylko z innego źródła... Taka mała rozprawa norymberska na własny użytek... Jestem pewien, że skazani mieli adwokatów z urzędu... I świadkowie także byli obecni... Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Proces bestii (donos z Jerozolimskiego Forum) 17.04.12, 12:59 Maryja napisała: To nie adwokaci sie lansuja, tylko media zadne sensacji za nimi gonia. Wczoraj w TV slyszalam ze niemiecka rada adwokatow skrytykowala upublicznienie procesu Breivika poprzez transmisje z sadu i wyrazila poparcie dla niemieckiego prawa ktore na takie upublicznianie nie zezwala. Zgadzam sie z nimi, bo uwazam ze nie powinno sie Breivikowi dawac medialnej trybuny. A najlepiej podoba mi się sądownictwo na Białorusi ... Byli zamachowcy na Metro... Nie ma zamachowców na Metro... Bardzo efektywne sądownictwo... Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Proces bestii (donos z Jerozolimskiego Forum) 17.04.12, 12:53 Bardzo trudny tekst historyczny: "W czasie świąt w 1946 roku, naziści już byli pokonani, żołnierze zajmowali się wypompowywaniem brytyjskich dostaw wojskowych i wypożyczaniem ciężarówek - wszystko by pomóc żydowskim uchodźcom, którzy od czasu niemieckiej kapitulacji docierali do brygady w coraz większej liczbie. Ci złamani ludzie, według relacji im współczesnych, najczęściej płakali na widok uzbrojonych Żydów i oznaki rozpoznawczej brygady - złotej gwiazdy Dawida. Czy istnieja dowody na to, ze wypozyczone ciezarowki faktycznie oddano?. Po kiego czorta odpompywali benzyne, skoro wypozyczali cala ciezarowke? I dlaczego ci zalamni ludzie plakali na widok uzbrojonych Zydow? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Proces bestii (donos z Jerozolimskiego Forum) 17.04.12, 13:15 Lepian się głupio pyta: I dlaczego ci zalamni ludzie plakali na widok uzbrojonych Zydow? Ja także płakałem, gdy ten artykuł czytałem... Po 2000 lat powstaje znowu państwo dla wszystkich Żydów/żydów, bez żadnego wyjątku... Ojczyzna (Heimat) dla wszystkich Żydów/żydów, niezależnie czy po kądzieli, czy po mieczu... Prawdziwy demokratyczny, współczesny Izrael... Dla Januszka, dla Zbycha, dla Gadupy, dla Ojca Lunatyka, dla Ewy z sąsiedniego forum... i wszystkich innych poniewieranych na obczyźnie Także dla Żydów katolickich... Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Proces bestii (donos z Jerozolimskiego Forum) 18.04.12, 11:34 Nie zrozumiales pytania. Polscy oficerowie, polskie elity i nawet najzwyklejsi cywile na widok zydowskich bojowkarzy z gwiazda na mundurze, tez plakali, ale ze strachu i zgryzoty. Byl to w ich zyciu zwykle ostatni widok. Dlatego sie pytam, grzecznie i uprzejmie, czy zydzi na widok zydowskich bojowkarzy, plakali ze strachu, czy tez ze wzruszenia? Jesli ze wzruszenia, dlaczego nie calowali im butow, jak czynili to chocby swoloczy, ktora wkroczyla na polskie Kresy? Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Proces bestii (donos z Jerozolimskiego Forum) 18.04.12, 10:37 pierwszy-donosiciel napisała: > Gdyby taki tekst znalazł by się w jakimkolwiek innym medium na świecie, zakrzyc > zano by je natychmiast jako "antysemickie".... Orientuje się może kto, czy po II Wojnie Światowej istniały podobne Brygady Eskimosów, polujące na faszystów w Austri? A jeśli nie, to dlaczego nie? A może Eskimosi to zakapturzeni antysemici? Są jakieś prace naukowe na temat ich poglądów? Są przyjaźnie nastawieni do Syjonizmu? Są wrogo nastawieni do Syjonizmu. Koniec z ukrywaniem prawdziwych przekonań Eskimosów! Ot, co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Jestem oburzony i ... 17.04.12, 13:32 I brak mi słów... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ More than 30 percent of Poles strongly agree and 42 somewhat agree with the statement that “Jews try to take advantage of having been victims during the Nazi era,” the survey showed. In Hungary, 39% of responders agreed strongly and 29% somewhat agreed with that assertion. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Polacy mnie osobiście bardzo, bardzo zawiedli... Pod względem charakteru... Itd... Ot, co... Odpowiedz Link