zawszekacperek Re: Olimoiada 2012 30.07.12, 20:35 Moim zdaniem tata tej zawodniczki ma rację. Wolałbym, żeby obie walczyły z zakrytymi buziami. Kacperek lepian4 napisał: > [url=http://www.express.de/olympia-2012/streit-um-kopfbedeckung-vater-will-saud > ischer-judoka-den-start-verbieten-,16596630,16752930.html]Oto moja faworytka[/u > rl] Odpowiedz Link
lepian4 Kiedy biega Michelle? 30.07.12, 21:54 Michelle Jenneke Dancing Sexy as Hell at Junior World Championships in Barcelona 2012 Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Kiedy biega Michelle? 31.07.12, 08:47 Nu, nie mogę powiedzieć... Także ciekawa dyscyplina sportu... Dawniej oglądałem: (1) taniec na lodzie, pań, solo. (2) piłkę nożną pań... Teraz mój repertuar zainteresowań się poszerzył... Z internetem mój IQ rośnie i rośnie... Niedługo mnie przerośnie... Ot, co... PS Kiedy podyskutujemy znowu monotematycznie o hitlerowcach? Niezwykle ciekawy temat.... Przejdę na stronę Pani Czosnekowej i zobaczę co tam nowego o hitlerowcach ... Gdy coś znajdę, dam niezwłocznie znać... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Kiedy biega Michelle? 31.07.12, 09:31 chief-denunciator napisała: Przejdę na stronę Pani Czosnekowej i zobaczę co tam nowego o hitlerowcach ... > Gdy coś znajdę, dam niezwłocznie znać... -------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kiedy biega Michelle? 31.07.12, 09:40 Twoj link niczego nowe go nie wniosl do dyskusji. Nawet jednego slowa nie wspomnieli o policjancie, ktory czestowal plackiem przechodniow Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Kiedy biega Michelle? 31.07.12, 10:10 lepian4 napisał: > Twoj link niczego nowe go nie wniosl do dyskusji. Nawet jednego slowa nie wspom > nieli o policjancie, ktory czestowal plackiem przechodniow ---------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Kiedy biega Michelle? 01.08.12, 08:27 lepian4 napisał: > Twoj link niczego nowe go nie wniosl do dyskusji. Nawet jednego slowa nie wspom > nieli o policjancie, ktory czestowal plackiem przechodniow ================================================= Temat monotematyczny: O Hitlerowcach ciąg dalszy.... Ot, co... PS Dla osób dla których w zapodanym linku jest za dużo do czytania, tu krótkie streszczenie: Napadniętemu policjantowi powodzi się dobrze. Dostał awans służbowy. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Kiedy biega Michelle? 01.08.12, 08:59 Żaden Hitlerowiec, tylko normalny pracownik Miejskiego Przedsiębiorstwa Kanalizacji w Berlinie... Nie warto czytać! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Odkryli Hitlercynkę w Londynie... 03.08.12, 10:16 Nareszcie coś nowego o Faszystach... Odkryli Hitlercynkę w Londynie... No passaran! Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Odkryli Hitlercynkę w Londynie... 03.08.12, 10:32 chief-denunciator napisała: > Nareszcie coś nowego o Faszystach... > > > Odkryli Hitlercynkę w Londynie... > > No passaran! > > Ot, co... ======================================= Nu, typowe blond włosy! Nic ująć, nic dodać! Trza jeszcze więcej dowodów? Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Odkryli Hitlercynkę w Londynie... 03.08.12, 10:52 chief-denunciator napisała: > chief-denunciator napisała: > > > Nareszcie coś nowego o Faszystach... > > > > > > Odkryli Hitlercynkę w Londynie... > > > > No passaran! > > > > Ot, co... > ======================================= > > Nu, typowe blond włosy! > > Nic ująć, nic dodać! > > Trza jeszcze więcej dowodów? > > Ot, co... ------------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link
jureek Re: Odkryli Hitlercynkę w Londynie... 03.08.12, 14:00 chief-denunciator napisała: > Nareszcie coś nowego o Faszystach... > > > Odkryli Hitlercynkę w Londynie... Co za durnie z tych funkcjonariuszy sportowych! Co ich obchodzi, z kim sypia zawodniczka. To jej prywatne życie i tyle. Takim wpieprzaniem się w prywatne sprawy ludzi sami zachowują się jak faszyści. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Odkryli Hitlercynkę w Londynie... 03.08.12, 15:43 I pomyslec, ze jeszcze niedawno zajmowales sie wzorkiem tapety tobie zupelnie nieznanych ludzi Odpowiedz Link
jureek Re: Odkryli Hitlercynkę w Londynie... 03.08.12, 15:45 lepian4 napisał: > I pomyslec, ze jeszcze niedawno zajmowales sie wzorkiem tapety tobie zupelnie n > ieznanych ludzi Wzorkiem tapety? Przypomnij. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Odkryli Hitlercynkę w Londynie... 04.08.12, 15:18 A jak to jest roznica? Wiedziales, ze juz prawie od dwoch tysiecy lat sa takie same wzorki pod Kolonska Katedra? Przez takich mieczakow, jak ty, nie mozna tam dzis wejsc Odpowiedz Link
jureek Re: Odkryli Hitlercynkę w Londynie... 07.08.12, 10:43 lepian4 napisał: > A jak to jest roznica? > > Wiedziales, ze juz prawie od dwoch tysiecy lat sa takie same wzorki pod Kolonsk > a Katedra? Jakie wzorki, jakie tapety, jacy nieznani ludzie, których tapetami niby miałem się zajmować? Napisałeś, że zajmowałem się wzorkiem tapety nieznanych mi ludzi. Więc pytam jeszcze raz, o co Ci chodzi. Jakie wzorki? Jakie tapety? Jacy ludzie? Gdzie i kiedy się tym zajmowałem? Jura Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Odkryli Hitlercynkę w Londynie... 03.08.12, 21:12 jureek napisał: > chief-denunciator napisała: > > > Nareszcie coś nowego o Faszystach... > > > > > > > Odkryli Hitlercynkę w Londynie... > > Co za durnie z tych funkcjonariuszy sportowych! > Co ich obchodzi, z kim sypia zawodniczka. To jej prywatne życie i tyle. > Takim wpieprzaniem się w prywatne sprawy ludzi sami zachowują się jak faszyści. > Jura =========================================== East Coast czuwa! Ot, co.... Odpowiedz Link
jureek Re: Odkryli Hitlercynkę w Londynie... 04.08.12, 00:23 chief-denunciator napisała: > East Coast czuwa! Byś się lepiej nie odzywał, bo jesteś taki sam z tym wpychaniem swojego nochala w prywatne sprawy ludzi, jak ci zidiociali funkcjonariusze sportowi. Jak baba z magla - kto z kim śpi, ile zarabia itd. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Olimoiada 2012 03.08.12, 13:58 Ta wiesc dopadla mnie, jak grom z jasnego nieba! Odpowiedz Link
chief-denunciator Miał dobre serce... 07.08.12, 08:54 mimo, że był bratem zbrodniarza hitlerowskiego... Rozumie to kto? Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Miał dobre serce... 07.08.12, 09:27 Januszek to juz nie raz tlumaczyl. Jestem wstrzasniety, ze jeszcze tego nie pojales! Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Miał dobre serce... 07.08.12, 09:43 lepian4 napisał: > Januszek to juz nie raz tlumaczyl. Jestem wstrzasniety, ze jeszcze tego nie poj > ales! ================================================= Po dziesiątym przeczytaniu zrozumiałem: Brat pochodził ze związku pozamałżeńskiego... Wszystko krystalicznie jasne... Wszystko koszerne... Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Miał dobre serce... 07.08.12, 10:12 "Muszę przyznać, że dwa razy przecierałem oczy, bo nie chciało mi się wierzyć w to co piszesz. " Niestety musisz jeszcze raz sprobowac przeczytac ten zakamuflowany tekst faszystowski. Wczesniej polecam ci nauki mistrza na temat odpowiedzialnosci zbiorowej. Tam dowiesz sie, ze Alberta dyskwalifikuja ponizsze elementy: - wychowal sie z najpodlejsza bestia faszystowska, "z całą pewnością dzielil z nim jego poglądy (...) - inny wariant jest po prostu wykluczony. " - mial kontakty z aktywną sceną neonazistowską - był brany pod lupę przez Aliantow - nie ukończył nauki w szkole policyjnej - nie byl lewicowym marzycielem, co uczyniloby by go absolutnie nieszkodliwym... Moral z powyzszych egzemplifikacji jest nastepujcy: " Kto z gównem się zadaje zbiera gówniane wyniki. " "Czujesz tę subtelną różnicę? " Gdybys ciagle nie umial pojac tego prostego, by nie powiedziec prostackiego przeslania, albo tez zechcialbys glosic odmienne poglady musisz wiedziec, ze "akurat twoja opinia zwisa mi zwiędłym kalafiorem. " Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Miał dobre serce... 07.08.12, 10:39 lepian4 napisał: "Czujesz tę subtelną różnicę? " =============================== Nie! Bez piwa nie da rady... Od kilku godzin siedzę na "suchym"... (Można tak po polskiemu powiedzieć?) Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Miał dobre serce... 07.08.12, 10:47 Welch ein Drama! Gdy juz napijesz sie piwa, wytlumacz mi prosze, tak przy okazji, jakim prawem, zabugianski przybleda, ktory "ewoluowal" w slusznej sprawie na szabrownika z Polski A, by ostatecznie zostac prof Hartz IV na tylach wroga, wybierac moze sklad olimpijskiej reprezentacji Niemiec? Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Miał dobre serce... 07.08.12, 11:12 Januszek ma olbrzymie zasługi dla społeczeństwa niemieckiego w Hamburgu nad Łabą. Ale teraz brak specjalistów do walk z Faszyzmem w Pasewalku, niecałą godzinę na zachód od polskiego Szczecina. To tam, gdzie wujek Adi leczył swe skażone gazem bojowym niebieskie oczy... Może by Januszek tam na kilkutygodniową delegację pojechał ? Jako doradca dla tamtejszych funkcjonariuszy ANTIFY ? Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Miał dobre serce... 07.08.12, 12:18 Kiedys podpalano Reichstag, dzis chlewiki. Coz czasy sie zmieniaja. Jak mawia znany, uczony Antify, sami sobie kurwa na to zasluzyli Odpowiedz Link
chief-denunciator Węgier - Polak - dwa bratanki... 07.08.12, 09:28 Ale jak tu widać, Węgrzy to też nie to co dawniej... I jak media podają, wprowadzają w swoim kraju nowy ustrój, podobny do ustroju faszystowskiego... Prześladują Cyntów, Romów a nawet inne etnie... Trza cholernie uważać! Komu tu jeszcze można ufać? Orientuje się kto może? Ot, co... A wyszkolonej kadry do walki z faszyzmem brak... Z Kaszubów coraz mniej przyjeżdża... Co robić? Odpowiedz Link