vampirr 14.06.13, 19:43 wylatuje 23.05.2013 na siedem dni do Polski. Nie zostawia zadnego forum. Zaledwie meza i syna pod opieka Klary i Zygusia... vpr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampirr Re: J. Gräfin von G. 14.06.13, 20:45 Jenau! Przeca Gräfin nie posledniejsza od Marychy - ganz im Gegenteil!!! vpr lepian4 napisał: > > Swiat musi o tym koniecznie wiedziec!! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: J. Gräfin von G. 14.06.13, 21:28 Panie Baronie albo lepiej familiarnie Julek, delikatnie mówiąc, spierdolił się tobie datownik. Niech Zyguś naprawi. Kacperek Odpowiedz Link
vampirr Re: J. Gräfin von G. 14.06.13, 21:36 Nie datownik, wasza mialkosc (bardzo malymy lyteramy), jeno paluszek u prawej raczki mi sie przebiegl byl... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: J. Gräfin von G. 14.06.13, 22:58 Niech Pan Baron na moment pisania zdejmie z paluszka sygnet z hełbem. Paluszek będzie lżejszy i nie będzie się przebiegał. Kacperek Odpowiedz Link
vampirr Re: J. Gräfin von G. 14.06.13, 23:18 wasza mialkosc nawet nie wiesz, na ktorym paluszku nosi sie pierscien, ale czemuz sie dziwowac: w czworakach nie uczyli, a Pana widywalo sie jedynie z przystojnej odleglosci... vpr zawszekacperek napisał: > Niech Pan Baron na moment pisania zdejmie z paluszka sygnet z heł > bem. Paluszek będzie lżejszy i nie będzie się przebiegał. > > Kacperek Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: J. Gräfin von G. 15.06.13, 09:10 Panie Baronie, nie wiem, co Waść palisz, ale to musi być mocne zioło. Kacperek Odpowiedz Link
vampirr Re: J. Gräfin von G. 15.06.13, 11:26 Powtarzasz sie, wasza milakosc. Moze to z braku ziol? www.alzheimer-forschung.de/aufklaerung/ratgeber.htm vpr zawszekacperek napisał: > Panie Baronie, nie wiem, co Waść palisz, ale to musi być mocne zioło. > > Kacperek Odpowiedz Link
maria421 Re: J. Gräfin von G. 19.06.13, 13:21 vampirr napisał: > wylatuje 23.05.2013 na siedem dni do Polski. Nie zostawia zadnego > forum. Zaledwie meza i syna pod opieka Klary i Zygusia... > > vpr W czasach w ktorych kazda "Klara" moze sobie na podroz samolotem pozwolic, podkreslanie ze Gräfin wylatuje do Polski jest.... prowincjonalne. Odpowiedz Link
jureek Re: J. Gräfin von G. 19.06.13, 14:49 maria421 napisała: > W czasach w ktorych kazda "Klara" moze sobie na podroz samolotem pozwolic, podk > reslanie ze Gräfin wylatuje do Polski jest.... prowincjonalne. A ja tam sobie myślę, że nawet gdyby na podróż samolotem mogła sobie pozwolić tylko bogata Klara, to podkreślanie tego, że wylatuje, byłoby równie mało arystokratyczne. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: J. Gräfin von G. 19.06.13, 16:22 jureek napisał: > A ja tam sobie myślę, że nawet gdyby na podróż samolotem mogła sobie pozwolić t > ylko bogata Klara, to podkreślanie tego, że wylatuje, byłoby równie mało arysto > kratyczne. > Jura Bo prawdziwym arystokratom sloma z butow nie wystaje No ale moze Pan Baron nie wie nawet ze teraz podroz samolotem czesto kosztuje mniej niz samochodem. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: J. Gräfin von G. 19.06.13, 19:26 maria421 napisała: > Bo prawdziwym arystokratom sloma z butow nie wystaje > > No ale moze Pan Baron nie wie nawet ze teraz podroz samolotem czesto kosztuje m > niej niz samochodem. Zapomniałaś, że Jecki ma swój własny aeroplan? Tym razem tylko musiał mistrza zastąpić za sterami wynajęty ljotczik - oczywiście w 100%-ach lojalny, ale pomimo wszystko zaopatrzony w pas cnoty Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: J. Gräfin von G. 19.06.13, 20:45 ja.nusz napisał: > > Zapomniałaś, że Jecki ma swój własny aeroplan? > Tym razem tylko musiał mistrza zastąpić za sterami wynajęty ljotczik - oczywiś > cie w 100%-ach lojalny, ale pomimo wszystko zaopatrzony w pas cnoty --------------------------------------------------> Januszek przezwycięża swoje obrzydzenie i wchodzi na DPwN... Ja wchodzę na to forum z dużą dawką obrzydzenia, dlatego dalsza dyskusja jest zbędna - rób co chcesz, Cordial welcome ! Ot, co.... Odpowiedz Link
maria421 Re: J. Gräfin von G. 20.06.13, 07:28 ja.nusz napisał: > Zapomniałaś, że Jecki ma swój własny aeroplan? To Gräfin ma Cessna do Polski leciec? Pewnie za kare Odpowiedz Link
vampirr Re: J. Gräfin von G. 20.06.13, 20:52 Konstatuje (nie po raz pierwszy), ze poczucie humoru czesto bywa wprost proporcjonalne do proweniencji... vpr maria421 napisała: > vampirr napisał: > > > wylatuje 23.05.2013 na siedem dni do Polski. Nie zostawia z > adnego > > forum. Zaledwie meza i syna pod opieka Klary i Zygusia... > > > > vpr > > W czasach w ktorych kazda "Klara" moze sobie na podroz samolotem pozwolic, podk > reslanie ze Gräfin wylatuje do Polski jest.... prowincjonalne. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: J. Gräfin von G. 20.06.13, 21:34 Pan Baron pisze: Konstatuje (nie po raz pierwszy), ze poczucie humoru czesto bywa wprost proporcjonalne do proweniencji... =========================== Właśnie dlatego ja tak bardzo lubię się kontaktować z gadupą... On ma olbrzymie poczucie zdrowego humoru... Sprawdź! Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: J. Gräfin von G. 21.06.13, 08:21 Nu i sam widzisz Chief, że mozolna ustawiczna praca czyni cuda. Nasza kochana Gadupełe rozwija się samoistnie. Natomiast hermetyzm Familii Pana Barona doprowadził do upadku tego przedostatniego (?) przedstawiciela tak świetnego rodu. V wieków etykiety poszło się yebać! Ot, co! Kacperek Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: J. Gräfin von G. 21.06.13, 08:38 zawszekacperek napisał: Natomiast hermetyzm Familii Pana Barona doprowadził do upadku tego przedostatniego (?) przedstawiciela tak świetnego rodu. V wieków etykiety poszło się yebać! ======================================= Nu tak... Opłakane skutki INZUCHT (nie mogę zapamiętać polskiego odpowiednika, chów jakiś tam wtórny, czy coś tam...) Typowa choroba rodzin arystokratycznych. Wspomnę tylko ostatnią rodzinę Cara Ruskiego... Ot, co.... Odpowiedz Link
chief-denunciator nie powinno się żywić krów ich własnymi mózgami 21.06.13, 09:03 chief-denunciator napisała: > zawszekacperek napisał: > Natomiast hermetyzm Familii Pana Barona doprowadził do upadku tego przedostatn > iego (?) przedstawiciela tak świetnego rodu. V wieków etykiety poszło się yebać > ! > ======================================= > > Nu tak... > > Opłakane skutki INZUCHT (nie mogę zapamiętać polskiego odpowiednika, chów jakiś > tam wtórny, czy coś tam...) > > Typowa choroba rodzin arystokratycznych. Wspomnę tylko ostatnią rodzinę Cara Ru > skiego... > > Ot, co.... ------------------------------------------------- Odpowiedz Link
maria421 Re: J. Gräfin von G. 21.06.13, 08:51 vampirr napisał: > Konstatuje (nie po raz pierwszy), ze poczucie humoru czesto bywa wprost > proporcjonalne do proweniencji... > > > vpr Wobec tego, osoba najwyzszej proweniencji na tym forum jest Chief Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: J. Gräfin von G. 21.06.13, 09:14 maria421 napisała: > vampirr napisał: > > > Konstatuje (nie po raz pierwszy), ze poczucie humoru czesto bywa w > prost proporcjonalne do proweniencji... ------------------ Odpowiedz Link
fan.club Czyżby ta wypowiedź grafa vampira... 21.06.13, 09:39 wskazywła na to, że w istocie mamy do czynienia ze zwykłym gackiem? Odpowiedz Link
maria421 Re: Czyżby ta wypowiedź grafa vampira... 21.06.13, 10:10 fan.club napisał: > wskazywła na to, że w istocie mamy do czynienia ze zwykłym gackiem? )))) Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Czyżby ta wypowiedź grafa vampira... 21.06.13, 10:17 Mnie niniejsze bardzo pomogło. Nie widzę żadnych powodów, aby to przed Panem Baronem ukrywać. Normalna chrześcijańska miłość bliźniego... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Large print... 21.06.13, 10:27 chief-denunciator napisała: > Mnie > niniejsze bardzo pomogło. > > Nie widzę żadnych powodów, aby to przed Panem Baronem ukrywać. > > Normalna chrześcijańska miłość bliźniego... > > Ot, co... ============================================ Zapomniałem zapodać: Proszę włączyć głośniki! Jeśli nie pomoże przeciwko Alzheimerowi, to jest dobre do nauki angielskiego. Pożyteczne słownictwo, Dobra dykcja, Large print... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: J. Gräfin von G. 21.06.13, 19:10 maria421 napisała: > Wobec tego, osoba najwyzszej proweniencji na tym forum jest Chief Zakladajac, ze tak by bylo, jakiej proweniencji zatem bylabys Ty? "Re: J. Gräfin von G. Autor: maria421 19.06.13, 13:21 W czasach w ktorych kazda "Klara" moze sobie na podroz samolotem pozwolic, podkreslanie ze Gräfin wylatuje do Polski jest.... prowincjonalne. Odpowiedz Link
vampirr Nachschlag :-) 21.06.13, 19:19 Dlaczego Najwiekszego HUMORYSTY nie ma jeszcze na Twoim forum? Nie che Cie zaszczycic? A moze Ty nie chcesz zasranego forum? vpr Odpowiedz Link
maria421 Re: Nachschlag :-) 21.06.13, 19:27 vampirr napisał: > Dlaczego Najwiekszego HUMORYSTY nie ma jeszcze na Twoim forum? Nie che Cie zasz > czycic? > A moze Ty nie chcesz zasranego forum? > > vpr On wie dlaczego, Ty nie musisz wiedziec. Odpowiedz Link
vampirr Re: Nachschlag :-) 21.06.13, 20:41 HUMOR siega juz pach... vpr maria421 napisała: > vampirr napisał: > > > Dlaczego Najwiekszego HUMORYSTY nie ma jeszcze na Twoim forum? Nie che Ci > e zasz > > czycic? > > A moze Ty nie chcesz zasranego forum? > > > > vpr > > On wie dlaczego, Ty nie musisz wiedziec. Odpowiedz Link
maria421 Re: J. Gräfin von G. 21.06.13, 19:27 vampirr napisał: > Zakladajac, ze tak by bylo, jakiej proweniencji zatem bylabys Ty? Moja proweniencja jest moja prywatna sprawa, wiec o nia nie pytaj. Odpowiedz Link
vampirr Re: J. Gräfin von G. 21.06.13, 20:40 I w tej, przepelnionej poczuciem humoru odpowiedzi, WYLAZI Twoja proweniencja... vpr maria421 napisała: > vampirr napisał: > > > > Zakladajac, ze tak by bylo, jakiej proweniencji zatem bylabys Ty? > > > Moja proweniencja jest moja prywatna sprawa, wiec o nia nie pytaj. Odpowiedz Link
maria421 Re: J. Gräfin von G. 21.06.13, 21:25 vampirr napisał: > I w tej, przepelnionej poczuciem humoru odpowiedzi, WYLAZI Twoja proweni > encja... > > vpr Nie dopatruj sie humoru w powaznej odpowiedzi. Odpowiedz Link
vampirr Re: J. Gräfin von G. 22.06.13, 00:05 Jako zywo: tera mnie rence ze szczentem opadly... vpr maria421 napisała: > Nie dopatruj sie humoru w powaznej odpowiedzi. Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: J. Gräfin von G. 22.06.13, 08:50 A ja osobiście zawsze się przednio bawię, gdy Pan Baron po 10 semestrach Universytetu Nicolausa Copernicusa in Thorn, uroczyście i z wielkim patosem deklamuje: Sraczka! Sraczka! Sraczka! Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: J. Gräfin von G. 22.06.13, 23:02 Jesli ktos bylby - cziiistym przypadkiem - jutro godz. 13:30 a 14:00 w Rebiechowie, mialby rzadka okazje zobaczyc ladujaca tam hrabine J. von G. Filmoawanie (maszyny, nie hrabiny!) dozwolone cdn-www.airliners.net/aviation-photos/photos/3/9/4/1968493.jpgvpr Odpowiedz Link
chief-denunciator kordialne dzięki... 23.06.13, 09:28 vampirr napisał: > Jesli ktos bylby - cziiistym przypadkiem - jutro godz. 13:30 a 14:00 w Rebiecho > wie, mialby rzadka okazje zobaczyc ladujaca tam hrabine J. von G. > Filmoawanie (maszyny, nie hrabiny!) dozwolone ----------------------------------------------------> Cały cywilizowany świat czekał z niebywałym napięciem na tę informację... Ot, co... W imieniu wszystkich zainteresowanych, kordialne dzięki... Odpowiedz Link
chief-denunciator Service specjalny... 23.06.13, 09:37 Service specjalny dla wiernych czytelników Diaspory Polskiej w Niemczech... Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Z ostatniej chwili... 23.06.13, 10:18 Chief, jestem w tej chwili na control tower aeroportu w Rębiechowie. Poderwałem w powietrze dwa F-16 coby utworzyły eskortę honorową dla Zeppelina , na którego pokładzie znajduje się Pani Baronowa. Wszystko jest przygotowane na przyjęcie dostojnego gościa. Na czele komitetu powitalnego stoi abp Sławoj Flaszka Głódź. Mam tylko jedno pytanie do Ciebie. Nie orientujesz się przypadkiem, czy Christian bawi w Zoppot. Myślałem o salucie powitalnym z armat na okrętach na cześć przybywającej Pani Baronowej. Ale jeśli Christian jest w Zoppot, to chyba nie wypada niepokoić go hukiem armat? Co o tym myślisz? Kacperek Odpowiedz Link
chief-denunciator Breaking News... 23.06.13, 10:33 zawszekacperek napisał: Co o tym myślisz? Araby spodziewają się wzrostu zysku ze sprzedaży ropy naftowej... Dlatego wysłali do Kaszub swą najlepszą ekipę. Siedzę przed monitorem i oczekuję z niecierpliwością pierwszego raportu live... Na szybciutko tyle... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Breaking News... 23.06.13, 11:01 A w międzyczasie o wykształconych arabskich niewiastach. U góry to jedna z takich dyskusji, z których Pan Baron już nam kiedyś z Anglii donosił. Bardzo interesująco było, pamiętam... Prawdę mówiąc, to te wykształcone niewiasty mnie nieco onieśmielają. Ja tu bardziej podzielam stanowisko Talibanów, że niewiasty bardziej nadają się do rodzenia dzieci i przygotowywania smacznych potraw dla swych mężów i dzieci... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Breaking News... 23.06.13, 11:19 A tu filmik, którego telewizja niemiecka nigdy by nie wyświetliła... Niemce nie mają prawa sobie własną opinię wyrobić... Interview krytyczne islamowi, a Araby je wyświetlają... Ot, co... Odpowiedz Link