chief-denunciator 08.08.13, 19:15 Bądzcie ostrożni, gdy komuś zlecacie jakąś poufną robotę. Nigdy nie wiadomo, na kogo się trafi... A ludzie mogą być podli i mogą wrednie wykorzystać nasze zaufanie... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampirr Re: Zlecenia... 08.08.13, 19:54 Ty musisz uwazac szczegolnie. Ciebie kropnalby niejeden za 500,-€... vpr chief-denunciator napisała: > Bądzcie ostrożni, gdy komuś zlecacie jakąś poufną rob > otę. > > Nigdy nie wiadomo, na kogo się trafi... > > A ludzie mogą być podli i mogą wrednie wykorzystać nasze zaufanie... > > Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Zlecenia... 08.08.13, 20:09 Pan Baron pisze, jak zawsze nie zorientowany o warunkach w realu... Ty musisz uwazac szczegolnie. Ciebie kropnalby niejeden za 500,-€... ============================ Nawet za darmo... Z samego idealizmu... Jednego faszystowskiego bydła i szmaty rasistowskiej mniej... Herszela Zielonego Tlenku Miedzi także nikt nie opłacał... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Zlecenia... 08.08.13, 20:12 Jak by to powiedziec... Co prawda, to TYZ prawda... vpr chief-denunciator napisała: > Pan Baron pisze, jak zawsze nie zorientowany o warunkach w realu... > Ty musisz uwazac szczegolnie. Ciebie kropnalby niejeden za 500,-€... > ============================ > > Nawet za darmo... Z sameg > o idealizmu... > Jednego faszystowskiego bydła i szmaty rasistowskiej mniej... > Herszela Zielonego Tlenku Miedzi także nikt nie opłacał... > > Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Zlecenia... 08.08.13, 20:20 Pan Baron mi przytakuje: Jak by to powiedziec... Co prawda, to TYZ prawda... ================================== Zrobiłem coś nie tak? Odpowiedz Link
vampirr Re: Zlecenia... 08.08.13, 20:28 Zrobiles - powiedziales prawde. Kropniecie ciebie nie jest warte nawet 5 stowek... vpr chief-denunciator napisała: > Pan Baron mi przytakuje: > Jak by to powiedziec... Co prawda, to TYZ prawda... > ================================== > > Zrobiłem coś nie tak? > Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Zlecenia... 08.08.13, 20:33 vampirr napisał: > Zrobiles - powiedziales prawde. Kropniecie ciebie nie jest warte nawet 5 stowek ----------------------------------------------> ... Jak faszystowskiego urzędnika z ambasady niemieckiej w Paryżu, cierpiącego na syfa... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Zlecenia... 08.08.13, 20:48 Coz, Ty musisz z tym zyc, nie ja. vpr chief-denunciator napisała: > vampirr napisał: > > > Zrobiles - powiedziales prawde. Kropniecie ciebie nie jest warte nawet 5 > stowek > ----------------------------------------------> ... > > Jak faszystowskiego urzędnika z ambasady niemieckiej w Paryżu, cierpiącego na s > yfa... > > Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Zlecenia... 08.08.13, 20:59 vampirr napisał: > Coz, Ty musisz z tym zyc, nie ja. > vpr --------------------------------------> Nu, chyba już niedługo... Syf się pogarsza... Januszek polecał sanatorium w St.Blasien Ale moja Krankenkassa tego nie refunduje... Tylko dla prywatnych pacjentów... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Re: Zlecenia... 08.08.13, 21:19 Tja, das Leben ist eine flüchtige Erscheinung, die meistens tödlich endet... vpr chief-denunciator napisała: > vampirr napisał: > > > Coz, Ty musisz z tym zyc, nie ja. > > vpr > --------------------------------------> > Nu, chyba już niedługo... > > Syf się pogarsza... > > Januszek polecał sanatorium w St.Blasien > > Ale moja Krankenkassa tego nie refunduje... > > Tylko dla prywatnych pacjentów... > > Ot, co... > Odpowiedz Link
gadupa Erstes robisz bokami? hehe 09.08.13, 10:45 buahahahahahaha Dziadowizna zaglada ci w oczy? buahahahahahah Odpowiedz Link