Dodaj do ulubionych

Przez Kubę nie udało się

01.03.14, 22:00
wywołać III Wojny Światowej...

Może uda się przez Ukrainę?

Moja propozycja rozstrzygnięcia konfliktu:

Kliczko i Putin spotkają się na ringu w neutralnym St.Pauli...

W sprawie Kuby chodziło jeszcze o lepszy światopogląd, a o co chodzi teraz?

Orientuje się kto może?

Tam wielki kapitał i tu wielki kapitał...

Swego czasu Nikita wciągnął był ogona...

Co zrobi Wołodia?

Postscriptum

Co ja pamiętam z historii, to Szczecinianka Sophie Auguste Friederike von Anhalt-Zerbst zabrała Krym Turkom i wcieliła do Rosji.

Ukrainiec Chruszczow zabrał Krym Ruskom i wcielił do Ukrainy...

A teraz Ruskie chcą Krym z powrotem ...

Kto daje i odbiera, ten się w piekle poniewiera...

Na szybciutko na razie tyle...

Po III Wojnie Światowej dokończę niniejszy wątek..

Dobrze, że Polska kupiła swego czasu 16 myśliwców od East Coast w USA...

Przydadzą się teraz jak ulał...
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Re: Przez Kubę nie udało się 02.03.14, 07:47
      Сегодня 2 марта 2014, воскресенье

Już po III Wojnie Światowej?

Orientuje się może kto?

Kto zwyciężył?

a. Kliczko?

b. Putin?

c. Obama?

Ot, co...

Postscriptum

Mam takie wrażenie jakoby losy świata zwisały Polskim Patriotom jak zwiędły kalafior...
      Żądnego Cudu nad Wisłą tym razem nie będzie...
      To po co było kupować te 16 samolocików w USA?
    • chief-denunciator Zmartwychwstał ? 02.03.14, 09:07
      Zmartwychwstał ?

Gdzie by się nie włączyć, wszędzie Gitler, Gitler, Gitler, Gitler, Gitler, Gitler,

Na Ukrainie Gitler zwycięża!

Nawet na Maryjnym Forum Wielki Strateg tamtejszego forum, Januszek, ciągle miele między zębami tego obcego przybłędę z Austrii....

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/01/Hotel_grand_wej%C5%9Bcie.jpg/240px-Hotel_grand_wej%C5%9Bcie.jpg

Czy to przypadek, że Januszek w czasie odwiedzin w Heimatie nocuje w świcie tego Austriaka? Casssinohotel in Zoppot ...

Obcy przybłęda obcego przybłędę tajemniczo przyciąga...

Dlaczego Januszek nie zamieszkuje w Zoppot na stałe?

Polska potrzebuje wybitnych strategów!

Szczęśliwie się złożyło, że Januszek przeczytał wszystkie dostępne tomy z East Coast o II Wojnie Światowej...

Ot, co...
      • zawszekacperek Re: Zmartwychwstał ? 02.03.14, 12:01
        Tym razem Chief dałeś plamę na maksa. Szlag trafił Twój analityczny umysł jak psa i nowy łańcuch.smile

Dlaczego Januszek nie zamieszkuje w Zoppot na stałe?

A kto by serwował najlepsze pierogi na St. Pauli w Gamburku? Nie wspominając w tak trudnych czasach dla Ukrainy o opiece nad teściową?smile

No, kto?smile

Kacperek

chief-denunciator napisała:

> Zmartwychwstał ?
        >
        > Gdzie by się nie włączyć, wszędzie Gitler, Gitler, Gitler, Gitler, Gitler, Gitl
        > er,
        >
        > Na Ukrainie Gitler zwycięża!
        >
        > Nawet na Maryjnym Forum Wielki Strateg tamtejszego forum, Januszek, ciągle miel
        > e między zębami tego obcego przybłędę z Austrii....
        >
        > https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/01/Hotel_grand_wej%C
> 5%9Bcie.jpg/240px-Hotel_grand_wej%C5%9Bcie.jpg
        >
        > Czy to przypadek, że Januszek w czasie odwiedzin w Heimatie nocuje w świcie teg
        > o Austriaka? Casssinohotel in Zoppot ...
        >
        > Obcy przybłęda obcego przybłędę tajemniczo przyciąga...
        >
        > Dlaczego Januszek nie zamieszkuje w Zoppot na stałe?
        >
        > Polska potrzebuje wybitnych strategów!
        >
        > Szczęśliwie się złożyło, że Januszek przeczytał wszystkie dostępne tomy z East
        > Coast o II Wojnie Światowej...
        >
        > Ot, co...
        • chief-denunciator Re: Zmartwychwstał ? 02.03.14, 12:22
          zawszekacperek napisał:

> Tym razem Chief dałeś plamę na maksa. Szlag trafił Twój analityczny umy
          > sł jak psa i nowy łańcuch.smile
          >
          > Dlaczego Januszek nie zamieszkuje w Zoppot na stałe?
          >
          > A kto by serwował najlepsze pierogi na St. Pauli w Gamburku? Nie wspominając w
          > tak trudnych czasach dla Ukrainy o opiece nad teściową?smile
          >
          > No, kto?smile

>
          ====================== >

NOWA HUTA ! Prawdziwi profesjonaliści w swoim zawodzie... Ich misja, to ich kuchnia! A nie denazyfikacja niemieckich celników i policjantów.

6 min. dalej...

Spróbuj dostać połączenie na firmowy Facebook Januszkowy!

Ot, co...

Postscriptum

And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love.
        • ja.nusz Re: Zmartwychwstał ? 02.03.14, 12:24
          A przyjemnie popatrzeć na tę symbiozę gnid - brakuje jeszcze tego śmieciarza, który rżnie własną teściową i przechwala się tym na forach dla kochających inaczej.
          • chief-denunciator Re: Zmartwychwstał ? 02.03.14, 12:56
            ja.nusz napisał:

> A przyjemnie popatrzeć na tę symbiozę gnid - brakuje jeszcze tego śmieciarza, k
            > tóry rżnie własną teściową i przechwala się tym na forach dla kochających inacz
            > ej.
            ======================

Robi się tu zawsze jaśniej, gdy Jutrzenka Swobody nad Diasporą wschodzi...

Ot, co...

Postscriptum

Na Forum Maryjnym Christian jest wykształconym humanistą mającym pełne zrozumienie dla przeróżnych seksualnych determinacji ...

Na Diasporze ma nieco inną osobowość...

W swojej firmie zapewne jeszcze inną.

W Zoppot zapewne rozdaje hojne napiwki...

Człowiek ze światowymi manierami, po prostu...

Jestem pewien, że przy stole nie pierdzi...

Bardzo by mnie interesowało, czy myje ręce po użyciu toalety???

Przed robieniem pierogów dla swych niemieckich gości, którzy po 23 godzinie śpią snem niedoinformowanych, zamiast oglądać filmy hitlerowskie...

Pewien kamerdyner k.u.k oficera pisał w swych niemieckojęzycznych pamiętnikach, że zawsze sikał do herbaty swego pracodawcy. Owy kamerdyner pochodził z etni mniejszościowej w Austrii...

By mnie wcale nie dziwiło, gdyby na St.Pauli było identycznie...

6 min. od NOWEJ HUTY...

Ot, co...
            • ja.nusz Re: Gadupa-zwo in top Form 02.03.14, 13:14
              Mam sąsiada w podeszłym wieku, który cierpi dokładnie na to samo schorzenie co gadupa-zwo.
              Opowiadał mi, że od lat chodzi z tym po lekarzach i nikt nie może dokładnie powiedzieć co mu jest - wszyscy powtarzają tylko w kółko: jest pan pierdolnięty.
              Sąsiadowi to nie wystarczało i już dwukrotnie próbował targnąć się na własny żywot i ten swojej małżonki - zawsze ich odratowywywali.
              Zastanawiam się, czy nie przypomnieć sąsiadowi o istnieniu takiego znanego porzekadła - "aller guten Dinge sind drei"
              Kiedy w końcu mu się uda, to postaram się skład tego koktajlu i opublikuje go tutaj - może gadupa-zwo skorzysta.

PCS.
              Mam też trzech zdrowych sąsiadów - Niemiec, Zyd, i Afgan - grają razem w skata.
              • chief-denunciator Re: Gadupa-zwo in top Form 02.03.14, 13:32
                Januszek/Krzysiek/Christian z niemieckim papierkiem napisał:
                Mam też trzech zdrowych sąsiadów - Niemiec, Zyd, i Afgan - grają razem w skata.
                ====================

Nu dobra...

A co robią po 11.00 pm?

Postscriptum

Z moim pierdolnięciem bardzo dobrze mi się żyję, nie mam zamiaru się na moje życie targać.
                Na 100 urodziny zapraszam całą Diasporę i Maryjne Forum z Absztyfikantem...

Na wszystkich forach go faszyści prześladowali, Marycha zapewniała, że na PiC nikt go nie będzie prześladował.

I jakoś bez prześladowania nie przeżył biedaczek..
                Niektóre etnie to tak mają...

Ich sens życia na tym bazuje!

Ot, co...
                • ja.nusz Re: Gadupa-zwo in top Form 02.03.14, 13:45
                  W to, że gadupie-zwo z jego pierdolcem żyje się bardzo dobrze wie każde dziecko.
                  Ale niech gadupa-zwo w końcu zrozumie, że ona już wszystko co miała do powiedzenia powiedziała - wielokrotnie.
                  Jego protoplasta gdupa-oryginał zrozumiała to już i zwinęła manatki - portafiła się zachować.
                  Być dumnym z własnego pierdolca, to jest też jakieś osiągnięcie.

• chief-denunciator Re: Gadupa-zwo in top Form 02.03.14, 14:10
                    ja.nusz napisał:

> W to, że gadupie-zwo z jego pierdolcem żyje się bardzo dobrze wie każde dziecko
                    > .
                    > Ale niech gadupa-zwo w końcu zrozumie, że ona już wszystko co miała do powiedze
                    > nia powiedziała - wielokrotnie.
                    > Jego protoplasta gdupa-oryginał zrozumiała to już i zwinęła manatki - portafiła
                    > się zachować.
                    > Być dumnym z własnego pierdolca, to jest też jakieś osiągnięcie.
                    ======================>

Jestem prześladowany, więc jestem!

Ot, co...
                  • chief-denunciator Re: Gadupa-zwo in top Form 02.03.14, 18:08
                    Januszek/Krzysiek/Christian z St.Pauli, Hamburg, Niemce Rewizjonistyczne napisał:

Jego protoplasta gdupa-oryginał zrozumiała to już i zwinęła manatki - portafiła się zachować.
                    =====================

Gadupa awansował. Reprezentuje obecnie Polskę w Strasbourg/Bruksela.
                    Jego kwalifikacje: Przeszło 30 lat życia na koszt Niemieckiego Sozialamtu.
                    Jest doskonałym znawcą mentalności tendencji Eichmannowskiej niemieckich urzędników.
                    W Strasbourg/Bruksela zajmie się denazyfikacją niemieckich policjantów, niemieckich celników oraz Przyszłego Naczelnika Europy, Schulca.

Schulz niedawno ciężko obraził deputowanych izraelskiego sejmu. Kłamał bezczelnie o zużyciu wody poprzez różne etnie w tym pustynnym regionie...

Ale Niemce to tak mają. Trza ich mieć na oku. Od zaraz Gadupa będzie towarzyszył każdemu wyjazdowi Schulca do Izraela. Schulz blisko współpracuje z włoską kinematografią, dzięki pośrednictwu wpływowych czynników.

Na szybciutko na razie tyle...

Ot, co...
                  • chief-denunciator Chodzi o Wolność naszą i Waszą.. 02.03.14, 18:49
                    ja.nusz napisał:

> W to, że gadupie-zwo z jego pierdolcem żyje się bardzo dobrze wie każde dziecko
                    > .
                    > Ale niech gadupa-zwo w końcu zrozumie, że ona już wszystko co miała do powiedze
                    > nia powiedziała - wielokrotnie.
                    > Jego protoplasta gdupa-oryginał zrozumiała to już i zwinęła manatki - portafiła
                    > się zachować.
                    > Być dumnym z własnego pierdolca, to jest też jakieś osiągnięcie.
                    ======================>

Nu, dobra!

Każdy tu wie, że ojczyzna pod Stocznią Lenina Ci głęboko zwisała i spierdoliłeś za Granicę Pokoju na Odrze i Nysie Łużyckiej. Sprawa odhaczona. ...

A jaki jest Twój stosunek do Twojej Ukraińskiej Matczyzny (Ojczyzny po kądzieli)?
                    Także Tobie zwisa?

Albo zgłosisz się na ochotnika. Chodzi o przetrwanie pierwszych godzin, aż NATO wkroczy... ?

Proste pytanie, proszę o prostą odpowiedź...

Ot, co...

Postscriptum

Chodzi o Wolność naszą i Waszą..

Francuziki w II Wojnie Światowej nie chcieli umierać za Danzig..
                    Będą chcieli umierać za Lemberg?
                    • ja.nusz Re: Chodzi o Wolność naszą i Waszą.. 02.03.14, 18:59
                      Może powinienem gadupę-zwo skontaktować z moim sąsiadem - w duecie cierpi się mniej.
                      On ma otwarte uszy i serce dla każdego kretyna - w skata nie gra.
                      • chief-denunciator Re: Chodzi o Wolność naszą i Waszą.. 02.03.14, 19:24
                        ja.nusz napisał:

> Może powinienem gadupę-zwo skontaktować z moim sąsiadem - w duecie cierp
                        > i się mniej.
                        > On ma otwarte uszy i serce dla każdego kretyna - w skata nie gra.
                        ===================

Nu, dobra!

Zrobiłeś jak prosiłem: Krótkie pytanie, krótka odpowiedź.
                        Niestety nie na temat.

W karty możemy pograć po wojnie Rusko-Ukraińskiej...
                        Takiej naszej ciepłej słowiańskiej...

Ot, co...

Postscriptum

Jestem prześladowany, więc istnieję...
                      • chief-denunciator Re: Chodzi o Wolność naszą i Waszą.. 02.03.14, 20:01
                        Januszku! Twoi bracia czekają na Ciebie!

Nie zawiedź ich!

Мобилизация на Украине: Если завтра война, мы вам перезвоним

Ot, co...
                      • chief-denunciator Re: Chodzi o Wolność naszą i Waszą.. 02.03.14, 20:21
                        Januszku!

Ja Cię rozumiem, Ty się modlisz o pokój. Ty się brzydzisz broni...

Ot, co...
                    • chief-denunciator Re: Chodzi o Wolność naszą i Waszą.. 02.03.14, 19:13
                      Jakoś multikulti między dwoma bratnimi słowiańskimi braćmi się nie klei.

Multikuli w Unii Europejskiej potrwa 1000 lat.

https://static.polskieradio.pl/files/101d3ce6-05a9-41cd-8214-dc9fb3d1def6.file

Co najmniej...

Orientuje się może kto, dlaczego on ma takie kaprawe oczy?

Ot, co...
              • chief-denunciator Re: Gadupa-zwo in top Form 03.03.14, 06:59
                Januszek z Forów Patriotycznych/Krzysiek z Kaszubów/Christian z St.Pauli napisali:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                Zastanawiam się, czy nie przypomnieć sąsiadowi o istnieniu takiego znanego porzekadła - "aller guten Dinge sind drei"
                Kiedy w końcu mu się uda, to postaram się skład tego koktajlu i opublikuje go tutaj - może gadupa-zwo skorzysta.
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stręczenie osób trzecich do samobójstwa, pod jaki paragraf to podpada?
                Orientuje się może kto?

Ot, co..

Postscriptum

A przedtem możesz ich jeszcze zaprosić do swej restauracji (6 min od NOWEJ HUTY) i nasikać im do herbaty...
                W walce z naziołkami są wszelkie środki dozwolone...
        • lepian4 Re: Zmartwychwstał ? 02.03.14, 20:33
          Kacperku, to ty okazales sie kompletnym nieukiem. Januszek milosciwy informowal swiat, ze w tym hotelu musial zejsc samodzielnie po tych schodach. A na schodach ciezko rozwija sie czerwone dywany. Ba ktos tak wazny jak januszek powinien byc noszony na rekach. Tego w Sopocie tez nie uczyniono, wiec mistrzu spakowal gnaty. Takiej dyplomatycznej gafy nie mozna przeciez wybaczyc!
    • chief-denunciator Zaczęło się! 02.03.14, 18:26
      Ruskie przerwali połączenie dźwiękowe do orędzia premiera do narodu...

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: Zaczęło się! 03.03.14, 07:29
        Popatrzałem na moje podwórze przez okno, jeszcze Ruskich nie widać.

A u was?

Gdy ich ostatni raz widziałem w 1945 roku, byli bardzo mili do mnie.
        Wołali do mnie: "Malczik, chodzi suda" wyciągali z kieszeni zawiniątko papieru w którym był cukier i dawali mi do lizania. Bardzo to lubiłem...

Ot, co...

Postscriptum

Moja mama miała jakieś nieuzasadnione uprzedzenia do Ruskich.
        Mówiła mi, abym tego cukru nie brał, bo mają go w kieszeni zawiniętego w zasmarkaną chusteczką do nosa... Moja mama była niestety ofiarą Goebbelsowskiej propagandy.

Widział już kto chusteczkę do nosa u Ruskiego?
        Oni używają, raz lewego kciuka, i raz prawego kciuka i nos jest czysty...
        Wydzieliny z nosa nosić w kieszeni, jakie to niehigieniczne... Fe!

To praktyczne podejście do sprawy przeniosło się także na niemieckich repatriantów w moim sąsiedztwie... Którzy tu przyjechali z nad Wołgi i Kazachstanu...
      • chief-denunciator Mołotow - Ribbentrop - Pakt 03.03.14, 10:15
        Na czym Ukraińcy będą pierogi smażyć?

Polska była pierwsza, która zaprotestowała przeciw rurce na Bałtyku.

Przez niemiecko-ruską rurkę, Niemce zablokowały Świnoujście...

Największy przyszłościowy polski port z płynnym gazem...

Mołotow - Ribbentrop - Pakt przypomniał się Radkowi...

Ot, co....

Postscriptum

Россия и Украина на пороге газовой войны ...

Nasi, ciepli słowiańscy bracia...
    • chief-denunciator A teraz kolej ... 11.03.14, 13:33
      na Śląsk...

Ot, co...

Postscriptum

A w czym jest Śląsk gorszy od republik Jugosłowiańskich?

Kilkanaście dekad po polskim jarzmem is abundant enough!

Jestem pewien, że znajdą się osobistości ze Śląską Duszą...

Fucking NATO z UE i USA wkraczają do Ruskich.... (Z polskiego skrzydła, a reszta z tureckiego... i mamy ich w garści! )

Buahahahaha!
      • jureek Re: A teraz kolej ... 11.03.14, 14:21
        Przestań jątrzyć, podżegaczu! I odpierdol się od Śląska.
        Jura
        • chief-denunciator Re: A teraz kolej ... 11.03.14, 14:45
          jureek napisał:

> Przestań jątrzyć, podżegaczu! I odpierdol się od Śląska.
          > Jura
          =========================

Gdyby wszyscy tak dzielnie myśleli, bylibyśmy jeszcze w niewoli Babilońskiej, nie wspominając o Egipskiej...

USA byłoby angielską kolonią....

Ameryka Łacińska - kolonią hiszpańską na poły z Portugalczykami...

Ale historia idzie swoją drogą...

Czy to Gutmenszom pasuje, czy nie pasuje...

Ot, co...

Postscriptum

W Egipcie mieliśmy garnki pełno mięsa...
          • jureek Re: A teraz kolej ... 11.03.14, 14:56
            Nadajesz się na polityka. Siedzieć bezpiecznie w ciepełku, podjudzać jednych na drugich i zacierać rączki, gdy się napieprzają.
            Jura
            • chief-denunciator Re: A teraz kolej ... 11.03.14, 15:04
              jureek napisał:

> Nadajesz się na polityka. Siedzieć bezpiecznie w ciepełku, podjudzać jednych na
              > drugich i zacierać rączki, gdy się napieprzają.
              > Jura
              =========================
              Co do ciepełka, to się zgadza.

Przed dwoma laty my landlord wymienił cieknący kaloryfer.
              I po za tym nie narzekam...

Na świecie pełno ludzi, którym się gorzej powodzi...

Ot, co...
          • chief-denunciator Re: A teraz kolej ... 11.03.14, 14:58
            A tu pozwolę sobie przedstawić osobistość z jajkami...

Wyswobodził USA spod angielskiego jarzma...

Za Wolność Waszą i Naszą...

Amerykańcy to sobie po przeszło 200 latach przypominają i przesyłają odsiecz...

Na wszelki wypadek...

Ot, co...
            • chief-denunciator Re: A teraz kolej ... 11.03.14, 15:12
              Skończyło się, jak się skończyć musiało...

Pan Gutmensz powystrzelał cały swój proch i wycofał się na z góry wypatrzone pozycje, na PIC...

Z taką strategią Śląska nigdy nie wyzwolimy...

Ot, co...
              • chief-denunciator Re: A teraz kolej ... 11.03.14, 15:41
                chief-denunciator napisała:

> Skończyło się, jak się skończyć musiało...
                >
                > Pan Gutmensz powystrzelał cały swój proch i wycofał się na z góry wypatrzone pozycje, na PIC...
                >
                > Z taką strategią Śląska nigdy nie wyzwolimy...
                >
                > Ot, co...
                =====================

Pan Gutmensz w swoim żywiole!

Pod spódnicą Marychy!!!!

Buahahahahaha!

Nie wytrzymam!

Na moim nagrobku kazałem już wyfrezować:

>>Umarł w tak młodym wieku na totalnie postrzępioną diafragmę<<

Wszystko już załatwione, tylko jeszcze datę wstawić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka