shabbat.shalom 10.03.09, 09:30 nczas.com/numer-biezacy/historia-holokaust-wyklety/- Ktoś się orientuje co to za pismo? Wolno je czytać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shabbat.shalom Błąd w kopiowaniu: 10.03.09, 09:45 shabbat.shalom napisała: > > > nczas.com/numer-biezacy/historia-holokaust-wyklety/- > > > Ktoś się orientuje co to za pismo? > > Wolno je czytać? > ------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: To pismo związane z UPR 10.03.09, 09:51 czyli Unią Polityki Realnej, czyli liberałami (ale nie w amerykańskim rozumieniu tego pojęcia) skupionymi wokół pewnego dobrego brydżysty. Jura Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: To pismo związane z UPR 10.03.09, 10:00 jureek napisał: > czyli Unią Polityki Realnej, czyli liberałami (ale nie w amerykańskim rozumieni > u > tego pojęcia) skupionymi wokół pewnego dobrego brydżysty. ------------------------------------------ Odpowiedz Link
annajustyna Re: To pismo związane z UPR 10.03.09, 10:04 Shabbat, wez przestan, ja jestem zaprzysiezona przed Republika Federalna, a otworzylam tego linka w pracy. I co teraz? Wywala mnie?! Odpowiedz Link
gadupa Re: To pismo związane z UPR 10.03.09, 11:27 Od szaloma zajezdza bardzo nieciekawie jego misja. Odpowiedz Link
jureek Re: To pismo związane z UPR 10.03.09, 10:45 shabbat.shalom napisała: > jureek napisał: > > > czyli Unią Polityki Realnej, czyli liberałami (ale nie w amerykańskim roz > umieni > > u > > tego pojęcia) skupionymi wokół pewnego dobrego brydżysty. > ------------------------------------------ Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Ktoś się orientuje co to za pismo? 10.03.09, 11:11 shabbat.shalom napisała: (...) Sądzę, że poddawanie w wątpliwość, kontestowanie pewnych treści uznawanych powszechnie za oczywiste, przypisywanie im dogmatyzmu, nie wynika bynajmniej z wyjątkowej dociekliwości, umiłowania prawdy czy jakichkolwiek innych pozytywnych przesłanek, tym bardziej, że ogranicza się jedynie do szukania dowodów istnienia wyimaginowanego spisku. Odpowiedz Link
shabbat.shalom To nie Gestapo... 10.03.09, 11:48 zbyfauch napisał: > shabbat.shalom napisała: (...) > > Sądzę, że poddawanie w wątpliwość, kontestowanie pewnych treści > uznawanych powszechnie za oczywiste, przypisywanie im dogmatyzmu, > nie wynika bynajmniej z wyjątkowej dociekliwości, umiłowania prawdy > czy jakichkolwiek innych pozytywnych przesłanek, tym bardziej, że > ogranicza się jedynie do szukania dowodów istnienia wyimaginowanego > spisku. > ------------------------- Odpowiedz Link
zbyfauch Re: To nie Gestapo... 10.03.09, 11:55 shabbat.shalom napisała: > Nu, dobra! To mnie uspokoiło. Czyli mogę spokojnie > otworzyć drzwi. To nie Gestapo... Nie, to Mossad. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Nie, to Mossad. 10.03.09, 12:05 zbyfauch napisał: > shabbat.shalom napisała: > > Nu, dobra! To mnie uspokoiło. Czyli mogę spokojnie > > otworzyć drzwi. To nie Gestapo... > > Nie, to Mossad. ------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Nie, to Mossad. 10.03.09, 12:15 Przecież to nazwisko po jego niemieckiej żonie. Nie doczytałeś, kolego. Jura Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nie, to Mossad. 10.03.09, 12:18 shabbat.shalom napisała: > wyborcza.pl/1,75480,6361741,Doktor_No_z_Katowic.html Przeczytałem kilka pierwszych komentarzy do artykułu. Niektórzy czują się jak ryba w wodzie w rasistowskiej scholastyce. Ba, żyją tym. Ten Rotmann to jakiś bandyta zdaje się? No i oczywiście Rzyd. A dlatego bandyta bo Rzyd. Ja wymiękam. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Jak zawsze, miałem rację! 10.03.09, 12:29 zbyfauch napisał: Ten Rotmann to jakiś bandyta zdaje się? No i oczywiście Rzyd. A dlatego bandyta bo Rzyd. Ja wymiękam. smile ------------------------------------- Odpowiedz Link
zbyfauch Twój kumpel 10.03.09, 12:38 w wersji hardcore. forum.wprost.pl/glowne/?w=130180 . i softcore. forum.wprost.pl/glowne/?w=197894 Odpowiedz Link
shabbat.shalom Susanne Klatten z domu Quandt... 10.03.09, 13:08 Potomek polskiego Żyda musi w Monachium na 6 lat do więzienia.... A spadkobierczyni faszystowskiego mienia tryumfuje.... Horror! (...) Nach der Festnahme sollen sich Sgarbi und Barretta "La Repubblica" zufolge zu ihrer Verteidigung nun eine vergleichsweise durchsichtige Argumentation ausgedacht haben, welche sich die Geschichte der Familie Quandt im Dritten Reich zunutze macht. Der Großvater von Helg Sgarbi sei angeblich Jude gewesen und im Zweiten Weltkrieg in ein Vernichtungslager verschleppt worden, deshalb habe er sich nun gerächt. Der Industrielle Günther Quandt hatte in der NS-Zeit in seinen Unternehmen Zwangsarbeiter beschäftigt. Susanne Klatten ist eine der Erbinnen des Milliardenvermögens der Familie. (...) - tiny.pl/bf1j Odpowiedz Link
annajustyna Re: Susanne Klatten z domu Quandt... 10.03.09, 13:42 Jego postepek byl tak wspanialy, iz lepiej gdyby o swoim pochodzeniu nie wspominal. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: Susanne Klatten z domu Quandt... 10.03.09, 14:11 annajustyna napisała: > Jego postepek byl tak wspanialy, iz lepiej gdyby o swoim pochodzeniu nie wspominal. ------------------------------- Odpowiedz Link
fan.club Oglądanie dozwolone! 10.03.09, 18:21 Subotnik, tutaj masz coś ciekawego na dzisiejszy wieczór: "Das 3. Reich schlägt zurück!" tinyurl.com/ak7ml2 Odpowiedz Link
shabbat.shalom Die Musik von Carl Orff ist wunderbar.... 10.03.09, 18:41 fan.club napisał: > Subotnik, tutaj masz coś ciekawego na dzisiejszy wieczór: ------------------------------------------ Odpowiedz Link