ja.nusz 23.08.09, 17:04 ...znajduje się dokładnie piętro niżej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Kącik dla kretynów... 23.08.09, 18:49 Teraz 2 piętra niżej - jest ich już trzech. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kącik dla kretynów... 23.08.09, 19:21 Zu Risiken oder Nebenwirkungen frag lieber deinen Arzt oder Apotheker Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Kącik dla kretynów... 23.08.09, 19:25 O, jeden z trzech zawitał na chwilę tutaj. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kącik dla kretynów... 23.08.09, 20:08 Drugi zareagowal juz na to chwilowe zawitanie. Gdzie jest trzeci kretyn? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Kącik dla kretynów... 23.08.09, 22:31 lepian4 napisał: > Drugi zareagowal juz na to chwilowe zawitanie. Gdzie jest trzeci > kretyn? Najważniejsze, że jesteście sami swoi i działacie wg zasady "fiut fiutowi fiuta nie wyfiuta". Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kącik dla kretynów... 24.08.09, 03:07 Zapisalem do notesika ze zlotymi myslami guru. Nic nie zrozumialem, ale, moze gdy juz mi tak odpierdoli, jak tobie, to bez problemow to zrozumiem Odpowiedz Link
thunder-mug Wegen Überfüllung geschlossen! N/T 23.08.09, 19:37 Wegen Überfüllung geschlossen! N/T Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wegen Überfüllung geschlossen! N/T 23.08.09, 19:44 Nawet naczelny debil pofatygował się. Odpowiedz Link
thunder-mug Kurs językowy 23.08.09, 20:02 słówka w jidisz Tak - jo Nie - nejn Dziękuję, - a dank ojch Dziękuję bardzo - a dank ojch zejer Nie ma za co, Proszę - niszto far wos Proszę - bite Przepraszam - antszuldikt Dzień dobry - a gut morgn Do zobaczenia - cum wider zejen Na razie - adje Jak leci? - Wi gejt es? Dobry wieczór - a gut ovnt Dobranoc - a gute nacht Nie rozumiem - Ich farsztej niszt. Jak się nazywasz? -Wi ejst ir? ---------------------------- Odpowiedz Link