inka28 21.03.05, 13:56 www.11somerset.com/jeu/ Czy ktoś w to gra? Ja się na razie bawiłam na pierwszym poziomie, mieli mi przysłać maila, ale nie doszedł i nie wiem nawet czy ten poziom skończyłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilsis Re: 11 somerset IP: *.ar.wroc.pl 21.03.05, 14:01 ja gram!, tylko ze nie umiem odszukac przykrywki na to coś elektronicznego:/ mozesz mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilsis Re: 11 somerset IP: *.ar.wroc.pl 21.03.05, 14:15 dobra mam!! ide bawić się dalej pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: 11 somerset 21.03.05, 17:48 nie zdażylam Ci odpowiedziec:( Jak skonczysz ten poziom powiesz mi? Bo ja skonczylam na wyslaniu odpowiedzi zlozonej z 3 zdjec i prosili o podanie maila. Teraz gram drugi poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: 11 somerset 21.03.05, 23:16 ja przeszlam wszystkie poziomy:) odpowiedzi na niektore zagadki jest srednie, bo np 2 uzasadnienia wydaja sie logiczne i do obu mamy poszlaki... ale nawet jak sie zle zrobi to mozna isc do nastepnych to jest kompletnie mechaniczna gra niestety, nie trzeba nic kombinowac jak w tych z pokojami... Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: 11 somerset 22.03.05, 17:08 No dzięki:) Ja przeszłam dwa, drugi rzeczywiście dało się uzasadniac na kilka sposobów. Ale gra i tak ma swój wdzięk. Pytam tylko - jakieś maile dostawałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilsis Re: 11 somerset IP: *.ar.wroc.pl 24.03.05, 01:26 hej!! majla dostała spowrotem z pierwszej części, pochwalili mnie tam :] i poszłam na nastepny poziom. trzeba dobrze odpowiedzieć o kogo łazi i potem wkleić zdjęcia i wysłać do nich majla ze swoim adresem. tak mi się wydaje że jak jest cos nie tak to nie odsyłają nic. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: 11 somerset 27.03.05, 22:47 zawsze odsylaja... ja ktores tam zrobilam zle i dostalam, ze sorry, za ten level nie mam maks. punktow ale ... bla bla... grac mozna calosc niezaleznie od tych maili, tylko na koniec nie podsumuja sie wam punkty i tyle... no i dopoki mail nie dotrze, nie wiecie, czy dobrze zgadlyscie czy nnie:) ale i tak mozna grac dalej Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: 11 somerset 29.03.05, 21:40 A to dzięki, bo ja przeszłam dwa poziomy i na razie zero odzewu. Myślałam, że jestem tragiczna, ale widzę że by mnie o tym poinformowali. Dzięki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sepulcrum Re: 11 somerset IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:45 argh to gdzie jest ta przykrywka w końcu?? moglibyście napisac bo napewno jest więcej osub które szukają :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: 11 somerset IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.05, 15:59 Nie moge znalezc jednej czesci do tej "walizki" a mianowicie malej okraglej "pokryweczki", ktora winna byc montowana po lewej stronie. Chodzi mi o pierwsza misje. Czy moglby mi ktos pomoc??? Gdzie ona jest? Mam cala reszte, a jednej czesci za nic nie moge znalezc. Dzieki z gory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1oo Re: 11 somerset IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:54 Jest za zdjęciem wśród tych na korytarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Macie link.. IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.08.05, 19:36 Macie jeszcze jakies linki podobnej do tej gry?A moze macie inne etapy,ja zawalilam ,wyslalam dpowiedz,ale nie mam wystarczajaco duzo punktow by byc moze dotac link do nastepnej gierki.Bo mail od nich dostalam z odpowiedzia,i zapisem punktow ale na tym tyle. Macie jeszcze jakies linki?Bardzo mi spodobala ta gierka. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Juz niewazne,przeszlam 3jeczke:-) IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.08.05, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś