republican 28.07.05, 02:45 Jestem gdzie wczorajszy dzien jest po dzisiejszym a jutro po srodku. Czym ja jestem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzesiek Re: Z nudow IP: *.cbk.waw.pl / *.cbk.waw.pl 02.08.05, 10:25 Bardzo to dziwne. Kombinowalem z pomieszaniem takich pojęć jak dzień polarny, dzień kalendarzowy, poludnik zmiany daty..... Nic mi nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
roberciu Re: Z nudow 02.08.05, 12:50 jestem słownikiem gdzie w kolejności alfabetycznej znajdziesz DZIŚ, JUTRO, WCZORAJ Odpowiedz Link Zgłoś
cardemon Re: Z nudow 04.08.05, 04:57 roberciu napisał: > jestem słownikiem gdzie w kolejności alfabetycznej znajdziesz DZIŚ, JUTRO, > WCZORAJ Ładne rozwiązanie! :) pzdr. CdM Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: Z nudow 04.08.05, 07:38 cardemon napisał: > roberciu napisał: > > > jestem słownikiem gdzie w kolejności alfabetycznej znajdziesz DZIŚ, JUTRO > , > > WCZORAJ > > Ładne rozwiązanie! :) > > pzdr. CdM Przylaczam sie do CdM.... Po angielsku "thinking outside the box" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekw Re: Z nudow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:19 z nudów przegladałem stare zagadki ;) a może prawidłową odpowiedzią też jest SEN jak sobie przypomnę moje sny to logiki czaso-przestrzennej tam nie ma :) nie wiem jak to się ma do snów ludzi tzw. "normalnych" :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabol_13 Re: Z nudow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:16 hahaha :) ja tez nie mam uporzadkowanej czasoprzestrzeni w snach, a że mam jeszcze bujną wyobraźnię i stać mnie na sny, w których dinozaury ganiają mnie po lesie, zapewniam, że się nie mylę :D Odpowiedz Link Zgłoś