Gość: Czupaczupss IP: *.tktelekom.pl 21.12.07, 17:50 Ostatnio znalazłem na internecie obrazki logiczne tzw. nonogramy. Czy ktoś potrafi rozwiązać ten nonogram? img204.imageshack.us/img204/7205/puzzlego1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naprawdetrzezwy Tak, każdy kto ma wyobrażnię. 22.12.07, 13:04 Lub wydruk i ołówek. Można też te kropki na monitorze stawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
gizmaaa Re: Obrazki logiczne 23.12.07, 21:21 uwielbiam takie wykreślanki, wygląda dosyć prosto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziula460 Re: Obrazki logiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 12:07 Tak jeśli chcesz mogę rozwiązać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: Obrazki logiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 10:16 Jeszcze ciekawsze można znaleźć w serwisie gamelo.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huuihihu Re: Obrazki logiczne IP: *.chello.pl 10.11.08, 19:58 a co w tym trudnego trzba myslec;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak sobie tylko pa Re: Obrazki logiczne IP: *.wro.vectranet.pl 03.01.09, 14:13 kicia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yomamakorka Re: Obrazki logiczne 20.01.09, 12:45 Pod tym linkiem www.obrazkilogiczne.pl sa jeszcze fajniejsze obrazki logiczne, polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrowkinia Re: Obrazki logiczne IP: *.ds1.agh.edu.pl 05.08.09, 22:15 Jasne, super sprawa, liczby z boku i u góry mówią ile kratek ma być obok siebie zamalowanych w danej kolumnie lub rzędzie,tzn. jeśli z boku jest 3, 8, 7, to oznacza że w którymś miejscu tego rzędu ma być 3 kratki pod rząd zamalowane, potem ma być co najmniej kratka przerwy i 8 kratek zamalowanych pod rząd, potem znowu co najmniej jedna kratka przerwy i 7 kratek zamalowanych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re.re Re: Obrazki logiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 11:02 przecierz to proste Odpowiedz Link Zgłoś
zolty_czajnik Re: Obrazki logiczne 27.06.13, 14:32 ja polecam stronkę pazyl.pl można tu znaleźć nie tylko obrazki logiczne www.pazyl.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=1324 ale wiele innych ciekawych zadań :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadaczewisienek Re: Obrazki logiczne 09.05.14, 20:57 kiedyś trafiłam na świetny serwis z obrazkami online, ale oczywiście teraz nie mogę go znaleźć... Jeśli ktoś z Was zna stronę godną polecenia, to niech podrzuci adres --- wyjadaczewisienek.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
marcinrejment Re: Obrazki logiczne 23.10.14, 01:07 cześć!! chciałbym zaproponować stronę z obrazkami logicznymi online: obrazki logiczne online można tam tworzyć własne obrazki logiczne (kolorowe tez) lub można skorzystać z tych, które już są. baza obrazków ciągle się powiększa. Jest możliwość zapisania swojej pracy tak, aby potem można było wrócić do łamigłówki i zacząć od miejsca, w którym się skończyło. poza tym są jeszcze inne opcje, które mogą się spodobać tym, którzy chcą tworzyć własne obrazki logiczne! pozdrawiam i zapraszam! marcinR p.s. podany wyżej link to galeria. tutaj są obrazki do rozwiązywania: obrazki logiczne do rozwiązywania Odpowiedz Link Zgłoś
marcinrejment Re: Obrazki logiczne 27.11.14, 23:23 Witam, chciałbym zaktualizować poprzedni wpis ponieważ strona z obrazkami logicznymi została przeniesiona na inny adres. Nowa strona to: LOGIFAN - Obrazki Logiczne, Mastermind, gry logiczne online A tutaj link do galerii obrazków logicznych stworzonych za pomocą tej stronki: Obrazki logiczne - galeria Każdy może w łatwy sposób stworzyć tam swój własny obrazek logiczny - czarnobiały i kolorowy. Takim własnym obrazkiem można potem np. podzielić się ze znajomymi - wystarczy im go wysłać pocztą e-mail lub innym sposobem. Zachęcam wszystkich zainteresowanych obrazkami logicznymi do odwiedzin! Życzę świetnej zabawy! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maltaniusz Re: Obrazki logiczne 05.12.14, 22:23 W wielu miejscach można zrobić horoskopy urodzeniowe ale żadne nie są tak interesujące jak ten :) bo co z tego że zrobisz horoskop skoro nie wiesz jak go zinterpretować? Do tego dostałem 20 stron indywidualną interpretacji zawierającą pełen opis ascendentu, znaku zodiaku, aspektów planet i planet w domach. Naprawdę pomogło mi to zrozumieć wiele aspektów w moim życiu. Gorąco polecam! horoskopy-online.pl/pp.html?key=4qedpntra3 :) Odpowiedz Link Zgłoś