Dodaj do ulubionych

Obrazki logiczne

IP: *.tktelekom.pl 21.12.07, 17:50
Ostatnio znalazłem na internecie obrazki logiczne tzw. nonogramy. Czy ktoś
potrafi rozwiązać ten nonogram?
img204.imageshack.us/img204/7205/puzzlego1.jpg
Obserwuj wątek
    • naprawdetrzezwy Tak, każdy kto ma wyobrażnię. 22.12.07, 13:04
      Lub wydruk i ołówek.
      Można też te kropki na monitorze stawiać.
    • gizmaaa Re: Obrazki logiczne 23.12.07, 21:21
      uwielbiam takie wykreślanki, wygląda dosyć prosto
    • Gość: madziula460 Re: Obrazki logiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 12:07
      Tak jeśli chcesz mogę rozwiązać
    • Gość: Pipi Re: Obrazki logiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 10:16
      Jeszcze ciekawsze można znaleźć w serwisie gamelo.net
    • Gość: huuihihu Re: Obrazki logiczne IP: *.chello.pl 10.11.08, 19:58
      a co w tym trudnego trzba myslec;p
    • Gość: tak sobie tylko pa Re: Obrazki logiczne IP: *.wro.vectranet.pl 03.01.09, 14:13
      kicia!!!
    • yomamakorka Re: Obrazki logiczne 20.01.09, 12:45
      Pod tym linkiem www.obrazkilogiczne.pl sa jeszcze fajniejsze obrazki logiczne,
      polecam! :)
    • Gość: Mrowkinia Re: Obrazki logiczne IP: *.ds1.agh.edu.pl 05.08.09, 22:15
      Jasne, super sprawa, liczby z boku i u góry mówią ile kratek ma być obok siebie
      zamalowanych w danej kolumnie lub rzędzie,tzn. jeśli z boku jest 3, 8, 7, to
      oznacza że w którymś miejscu tego rzędu ma być 3 kratki pod rząd zamalowane,
      potem ma być co najmniej kratka przerwy i 8 kratek zamalowanych pod rząd, potem
      znowu co najmniej jedna kratka przerwy i 7 kratek zamalowanych:)
    • Gość: re.re Re: Obrazki logiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 11:02
      przecierz to proste
    • zolty_czajnik Re: Obrazki logiczne 27.06.13, 14:32
      ja polecam stronkę pazyl.pl
      można tu znaleźć nie tylko obrazki logiczne
      www.pazyl.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=1324
      ale wiele innych ciekawych zadań :)
    • wyjadaczewisienek Re: Obrazki logiczne 09.05.14, 20:57
      kiedyś trafiłam na świetny serwis z obrazkami online, ale oczywiście teraz nie mogę go znaleźć...
      Jeśli ktoś z Was zna stronę godną polecenia, to niech podrzuci adres
      ---
      wyjadaczewisienek.blogspot.com
      • marcinrejment Re: Obrazki logiczne 23.10.14, 01:07
        cześć!!
        chciałbym zaproponować stronę z obrazkami logicznymi online:
        obrazki logiczne online
        można tam tworzyć własne obrazki logiczne (kolorowe tez) lub można skorzystać z tych, które już są. baza obrazków ciągle się powiększa.
        Jest możliwość zapisania swojej pracy tak, aby potem można było wrócić do łamigłówki i zacząć od miejsca, w którym się skończyło. poza tym są jeszcze inne opcje, które mogą się spodobać tym, którzy chcą tworzyć własne obrazki logiczne!
        pozdrawiam i zapraszam!
        marcinR
        p.s. podany wyżej link to galeria. tutaj są obrazki do rozwiązywania:
        obrazki logiczne do rozwiązywania
        • marcinrejment Re: Obrazki logiczne 27.11.14, 23:23
          Witam,
          chciałbym zaktualizować poprzedni wpis ponieważ strona z obrazkami logicznymi została przeniesiona na inny adres. Nowa strona to:
          LOGIFAN - Obrazki Logiczne, Mastermind, gry logiczne online
          A tutaj link do galerii obrazków logicznych stworzonych za pomocą tej stronki:
          Obrazki logiczne - galeria
          Każdy może w łatwy sposób stworzyć tam swój własny obrazek logiczny - czarnobiały i kolorowy. Takim własnym obrazkiem można potem np. podzielić się ze znajomymi - wystarczy im go wysłać pocztą e-mail lub innym sposobem.
          Zachęcam wszystkich zainteresowanych obrazkami logicznymi do odwiedzin!
          Życzę świetnej zabawy!
          pozdrawiam
    • maltaniusz Re: Obrazki logiczne 05.12.14, 22:23
      W wielu miejscach można zrobić horoskopy urodzeniowe ale żadne nie są tak interesujące jak ten :) bo co z tego że zrobisz horoskop skoro nie wiesz jak go zinterpretować? Do tego dostałem 20 stron indywidualną interpretacji zawierającą pełen opis ascendentu, znaku zodiaku, aspektów planet i planet w domach. Naprawdę pomogło mi to zrozumieć wiele aspektów w moim życiu. Gorąco polecam!

horoskopy-online.pl/pp.html?key=4qedpntra3 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka