majkaa68 17.10.08, 14:43 Czy ktoś może z Was pamięta tą starą grę planszowo-logiczną. Jeżeli tak to skąd ja wziąć teraz. Nigdzie nie mogę jej znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robertositniko@wp. Re: Salomon Key - stara gra IP: *.tktelekom.pl 17.10.08, 21:16 download.chip.eu/pl/Solomons-Key-1.0_135855.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Salomon Key - stara gra IP: *.server4you.de 20.10.08, 10:34 Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak przejść III etap ? Na razie wiem tyle że 'Z' buduje lub niszczy brązowe kwadraty, a 'X' strzela dostępnymi kulami ognia. Nie wiem - jak przejść takie pają w prawej komnacie - strzelić w dół żeby przejść do klucza - ewentualnie jak skorzystać z czerwonego pola w lewej komnacie, może tam jest jakaś teleportacja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertositniko@wp. Re: Salomon Key - stara gra IP: *.tktelekom.pl 21.10.08, 18:15 Są dwa sposobt albo rozwalisz kamień i póżniej przeskoczysz ogień albo kucniesz i wyczaisz moment do przejścia to i to jest możliwe.tylko jak juz wezniesz klucz to przy zółwiu zastaw sie kamieniem bo cie ognie dopadną powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
majkaa68 Re: Salomon Key - stara gra 25.10.08, 19:34 Wielkie dzięki za link. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś