kurczak1 02.12.09, 14:58 A tak mi się dobrze nic nie robiło w pracy. A tu trza do domu i za robote Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: le 02.12.09, 15:06 Kolejny, tajemniczy tytuł. "le" Czy może w domu szyjesz w szafie? Bo podobno matka byłej szwagierki dorabiała zamykając się w szafie i szyjąc. Odpowiedz Link
kurczak1 Re: le 03.12.09, 11:59 Nie. U mnie w szafie najcześciej jest kot. I nie szyje tylko pruje. Przez to nie mam rajstop. le oznacza, ze była gdzieś trzecia i nie było czasu na wymyślanie Odpowiedz Link
zbyfauch Re: le 03.12.09, 12:09 Zapruty kot kradnie Ci z szafy rajstopy. Na pewno, jak to kot, wynosi je do kotłowni, gdzie sumienie wygryzając w rajtuzach dziury, robi z nich kabaretki. Potem obdarowuje nimi kotki z księgowości, w podzięce za co kotki kotłują się z nim do osiemnastej trzydzieści albo i dłużej. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: le 03.12.09, 12:24 kurczak1 napisała: > (..)le oznacza, ze była gdzieś trzecia i nie > było czasu na wymyślanie A tu przyznam ze wstydem, że wciąż nie rozumiem. Odpowiedz Link
kurczak1 Re: le 11.12.09, 13:54 No bo sie na ogol pracuje do 15, 16 lub 18. Wniskuję z korków na ulicach. Ja z tych co do 15 i hańbą byłoby siedzieć dłużej. Więc jak już była 15 to trza było zamknąć komp. i lecieć do korka. A nie mysleć o temacie postu Odpowiedz Link
kurczak1 Re: le 11.12.09, 13:55 Poza tym coś chyba chcialam napisać, ale mi sie zbiesilo no i le zostało. A tak poza tym - kiedy przyjdzie wiosna, bo ja wolę...? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: le 11.12.09, 14:26 kurczak1 napisała: > Poza tym coś chyba chcialam napisać, ale mi sie zbiesilo no i le > zostało. A tak poza tym - kiedy przyjdzie wiosna, bo ja wolę...? Wiosna na urlopie, na antypodach. Powiadają, że teraz uprawia ksiuty z latem w Australii. Podobno wróci...wiosną. Odpowiedz Link
porcelanowy_jasiek Re: le 11.12.09, 19:42 a moze daloby sie tak wiosne sciagnac z urlopu? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: le 11.12.09, 20:02 porcelanowy_jasiek napisała: > a moze daloby sie tak wiosne sciagnac z urlopu? Nie sądzę. Wyłączyła komórkę. Zresztą tam i tak nie ma zasięgu. Odpowiedz Link
zbyfauch Le łykęde 11.12.09, 16:21 A ja dzisiaj do 16:30. Jeszcze dziesięć minut i łykęde. Odpowiedz Link