zbyfauch 14.03.10, 12:08 Poprzedni wątek się zarchiwizował. tinyurl.com/ylbjny7 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Drapieżny Koń Insuł i 14.03.10, 21:18 Moje biuro matrymonialne ma dla niego babkę z własnym mieszkaniem ;-] img714.imageshack.us/img714/5179/obraz282m.jpg A żabka jest tajska i do tego z zeszłorocznego pobytu.Niestety,marne widoki na skojarzenie pary.... Odpowiedz Link
madurka Re: Spotkania z Przyrodą 16.03.10, 20:13 lektor ma ciepłą barwę głosu i bardzo charakterystyczny akcent...:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Spotkania z Przyrodą 17.03.10, 19:40 madurka napisała: > lektor ma ciepłą barwę głosu i bardzo charakterystyczny akcent...:) Jak nie przymierzając Kocoń albo nawet Cwynar. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Spotkania z Przyrodą 17.03.10, 21:22 Eeee tam... jak wszyscy fajni faceci w Twoim wieku ;) na ten przykład Janek Górka www.youtube.com/watch?v=ar1e7-pupXI&feature=related Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Spotkania z Przyrodą 18.03.10, 13:38 Nie mucha jeno cma. Poza tym dramatyzm oddaje nie tyle obraz co "ciepla" narracja Koconia. P.S. Przy drugim podejsciu Maly schwytal bydle, ktore jednak mu sie wyrwalo. Byc moze zestresowal go Futrynienko (drugi, wiekszy gekon mieszkajacy za futryna). Tego jednak juz nie sfilmowalem. Odpowiedz Link
koza.brygida Re: Spotkania z Przyrodą 18.03.10, 21:43 Była ogromna. Piękna. Zamszowa. Biała cała. Odwłok nabrzmiały srebrzył się świetliście. Jak rzucony kamień na podłogę upadła. Zmagała się by wzlecieć, ale rady nie dawała. Było to przeszłego lata. Rano wyjeżdżałam. Rozglądałam się jeszcze, ale już jej przed wyjazdem nie widziałam. Gdy wróciłam, na zasłonie rozkrzyżowana była z jednym skrzydłem lekko opadającym. Nie zdążyła znaleźć ustronnego miejsca i po królewsku, kaskadami, swe złote jajka na zasłonie, na którą pewnie z wielkim trudem wdrapać się musiała, złożyła. Chciałam tę ikrę przechować gdzieś bo czułam, że dynastii początek Biała Ćma dała, lecz nim zdążyłam to zrobić, matka zasłonę wyprała. Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Spotkania z Przyrodą 24.03.10, 22:03 Po drobiazgowej ekspertyzie nadesłanego materiału zdjęciowego (podzięka :-} ), doszłam do wniosku,ze uganiamy się po tropikach za podobnym źwierzem i inną gadziną :-} A daj no bydło rogate DSCF4784JPG . Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Proszę bardzo 25.03.10, 08:55 Zmontuję naprędce faraoński sen. A oto za nimi wychodziło siedem innych krów,mizernych i bardzo szpetnych z wyglądu,i bardzo wychudzonych.I te krowy wychudzone i szpetne zaczęły pożerać pierwsze siedem tłustych krów.Tamte więc dostały się do ich brzuchów,a jednak nie można było poznać,że się dostały do ich brzuchów,gdyż ich wygląd był równie szpetny jak na początku. Teraz dam krowy i zobaczymy co się stanie. ;-} img510.imageshack.us/img510/5971/obraz221q.jpg Odpowiedz Link