zbyfauch 20.09.13, 11:33 Czasami dostaję jakiejś oślepy od monitorów i światła jarzeniowego cuzamen. Dzisiaj po raz kolejny. Muszę wyjść nad jeziorko, popatrzyć na zielone. TTM? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielona_mina Re: Biedne oczy moje 20.09.13, 21:41 schuessler-salze-liste.de/anwendungs-gebiete/sehstoerungen.htm Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Biedne oczy moje 20.09.13, 22:08 Gdyby mi się to często zdarzało, poszedłbym do lekarza. Albo i po zalce do apoteki. Przy częstotliwości niższej niż raz do roku zadowolę się spacerem nad Feuersee, pomaga. Niemniej dziękuję za radę. :) Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Biedne oczy moje 20.09.13, 22:36 A to skromna dedykacja muzyczna Ray Charles I Don't Need No Doctor Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Biedne oczy moje 20.09.13, 22:51 zielona_mina napisała: > A to skromna dedykacja muzyczna To ma być groźba? :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Biedne oczy moje 20.09.13, 23:02 zielona_mina napisała: > Szczesciarz... Rozumiem, że Ty masz problemy. No to przyjm przyjacielski masaż powiek, niechby nawet wirtualny, niemniej szczery. :) Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Biedne oczy moje 20.09.13, 23:21 Mam stare, zuzyte oczy... Podobno mozna je troche odmlodzic zalami nr 22. Poniwaz obecnie jestem w trakcie kuracji gelenkow wiec oczy i zalce nr 22 musza poczekac na swoja kolej... :D Serdeczne dzieki za masaz! ;) Odpowiedz Link