zbyfauch 27.11.13, 16:57 ktoś u nasz ukradł za oknem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Temperaturę 22.12.13, 15:50 A dzisiaj było plus dziewięć, nawet porowerowałem trochę. Kurde, żeby już było po tych świętach. Po nowym roku też mogłoby być. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Temperaturę 22.12.13, 20:51 No cos Ty... przeciez to najlepszy czas, mozna bedzie wreszcie ODPOCZAC OD ZYCIA. Oby czas od jutrzejszego popoludnia zaczal uplywac dziesiec razy wooooooolniej... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Temperaturę 22.12.13, 21:42 Ja w domu raczej nie odpoczywam. O tyle, że (częściowo dzięki Tobie) prawie całkowicie zastąpiłem telewizor książką. Jutro i w piątek idę do pracy. Odpocznę w lutym. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Temperaturę 22.12.13, 22:38 Ojojoj, do lutego nie nie dalybym rady. Czekam na ten stan prozni jak na zbawienie. ;) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Temperaturę 23.12.13, 08:28 Próżni? Nie zamierzasz jeść w święta? ;) Kurde, marzy mi się samotny, choćby miesiąc, na bezludnej wyspie, z zapasem jedzenia i alkoholu, coby nie musieć niczyich oczekiwań spełniać, z nikim się nie liczyć...ech... Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Temperaturę 26.12.13, 13:35 Wystarczy tylko raz zlamac tracycje uczty swiat bozonarodzeniowej... jest co zjesc, co pic, brak zaklocen spokoju, brak wymuszonego smoltoku... To wlasnie nazywam proznia, stanem idealnej rownowagi ;) Moze to lekka przesada... na czas prozni zdejmuje obrazy ze scian, pozyskany w ten sposob blekit scian zastepuje mi bezchmurne niebo nad "bezludna wyspa". Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Temperaturę 27.12.13, 08:19 zielona_mina napisała: > w ten sposob blekit scian zastepuje mi bezchmurne niebo nad "bezludna wyspa". Dopóki mogę sobie pozwolić, przedkładam oryginał bezchmurnego nieba nad otynkowany erzac. :) Nie musi zresztą być takie zupełnie bezchmurne, ciepło coby było. Najlepiej tak około plus trzydziestu. Jak ja nienawidzę zimy! Nawet taka malownicza, w telewizorze, budzi we mnie grozę. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Temperaturę 29.12.13, 22:53 Jednym slowem... jestes cieplolubem. Tutaj na polnocy zimy bywaja lagodne, na balkonie nadal ciesze sie zielenia poziomek. Zimy kojarza mi sie z cisza... a niechby i one sobie byly, takie 20-to stopniowe. :D By moze za kilka lat i mnie sie zamarzy ciepelko... Leben auf der Sonnenseite? - Amerikas Rentnerparadies Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Temperaturę 31.12.13, 13:43 zielona_mina napisała: > By moze za kilka lat i mnie sie zamarzy ciepelko... Brrrrr.... Nie mam nic przeciwko ludziom starszym, sam nieubłaganie ich doganiam. Ale w ilościach jednostkowych. To już wolałbym w Norwegii w jakichś slumsach Oslo. :) P.S. Dobrego Roku od wujka Zbyszka. :) Odpowiedz Link