zbyfauch 29.12.14, 08:56 i wróci relatywna normalność. Po mikołajach, kolędach i niewiele mniej wkurwiających podsumowaniach mijającego roku ...ufff. Gdyby jeszcze to białe gówno stopniało. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Jeszcze cztery dni 29.12.14, 20:08 buka007 napisała: > twitter.com/hashtag/schneegida Sznegida jest niezła, szczególnie niektóre komentarze. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Jeszcze cztery dni 29.12.14, 12:16 No co Ty :-) Ledwo spadło, a już chcesz je do diabła posłać? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jeszcze cztery dni 29.12.14, 20:09 cambria1.2 napisała: > No co Ty :-) Ledwo spadło, a już chcesz je do diabła posłać? A po co stamtąd wyłaziło? Ja go tu nie zapraszałem. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Jeszcze cztery dni 29.12.14, 20:33 Eee, a miejsce dla wędrowca? Co prawda w Wigilię i przy stole, ale i spóźnionego chyba nie odgonisz? :-) Spokojnie, zaraz stopnieje. Jeszcze chwilka. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Jeszcze cztery dni 29.12.14, 23:21 E tam... niech sobie podsumowuja ile wlezie! . Na telewizyjnego sylwestera przygotowalam juz dwie sztafety "Doktora Who". A snieg to rzeczywiscie gowniany wynalazek ;) Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Jeszcze cztery dni 29.12.14, 23:36 Doctor Who Series 1 Cinema Trailer Doctor Who: Series 2 - "She Wolf" Trailer Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Jeszcze cztery dni 31.12.14, 21:32 I co? Stopniało? Jeśli nie, to nadal życzę cierpliwości, i dobrego nastroju. A w nowym roku duuuużo zdrowia, dużo siły na rowerowe eskapady, pięknej pogody i ciekawych szlaków! Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jeszcze cztery dni 01.01.15, 14:46 Trochę stopniało, znaczy odwilż. Ja "ciebie" też, wszystkiego najlepszego. :) Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Jeszcze cztery dni 02.01.15, 22:01 No i już, po kłopocie jednym. Nie ma zimy, nie ma sniegu. Jest wichura :-/ (drugi kłopot). Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jeszcze cztery dni 03.01.15, 13:08 U mnie właśnie zaczęło padać. Deszcz znaczy. Wszystko lepsze niż mróz i śnieg. :) Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Jeszcze cztery dni 03.01.15, 16:58 No i wykrakałeś :-) Przylazło i tu, ten deszcz. Chwilami nawet śnieg. Ale nadal na plusie i z wiatrem. Odpowiedz Link
buka007 Re: Jeszcze cztery dni 03.01.15, 18:21 dlaczego nie lubisz mrozu i śniegu? zbyfauch napisał: > U mnie właśnie zaczęło padać. Deszcz znaczy. Wszystko lepsze niż mróz i śnieg. > :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jeszcze cztery dni 03.01.15, 18:27 buka007 napisała: > dlaczego nie lubisz mrozu i śniegu? Jakby Ci tu odpowiedzieć ... No, nie lubię, jak jest mi zimno, nie lubię jak jest mi ciepło tylko dlatego, że się oblekę grubymi szmatami. Od czterdziestu lat nie jeżdżę na nartach, sankach ani łyżwach. Nie lepię bałwana i nie miotam kulkami ze śniegu. Oczywiście najbardziej lubię upały i słońce, najlepiej nad wodą, niemniej każdy stopień powyżej zera to krok w dobrym kierunku. :) Odpowiedz Link