zbyfauch 03.05.16, 09:29 mnie chyba napadł, na stare lata. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Katar sienny 04.05.16, 14:04 dzisiaj jednak odpuścił. Może fałszywy alarm? Oby. Odpowiedz Link
edekwrob Re: Katar sienny 05.05.16, 06:52 Mnie też dopadł na staość, tzn po 30tce, całe zycie nic a tu nagle na prawie każdym spacerze katar i potem męczarnie całyd zień bo przez ten katar chodzę wkurzony, bo się cuzje taki przymulony, musze sie wybrac do apteki po coś tylko mam obawy nie bede po tym ciagle senny, bo podobnot ak jest po lekach na alergię Odpowiedz Link
sequndantex Re: Katar sienny 06.05.16, 18:08 Po dziesięciu latach owego kataru można się przyzwyczaić :) Odpowiedz Link
dar61 Kantar wziewny 26.12.16, 12:33 można się przyzwyczaić Melduję, że ubocznym skutkiem bywa błogość. Mianowicie wtedy, gdy człek - lub kobita - nie rozpoznaje węchem - mam wyprać tę koszulę, czy da się ją jeszcze ze dwa tygodnie ponosić... anosmik w 2 pokoleniu dar61 Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Kantar wziewny 26.12.16, 13:34 dar61 napisał: > anosmik w 2 pokoleniu > dar61 Węch posiadam, nawet trochę lepszy, niż osiem lat temu, kiedy rzuciłem palenie. W Sylwestra, jakieś 20 min. przed północą minie osiem lat, jak zgasiłem ostatniego papierosa. Odpowiedz Link
dar61 Karat senny 26.12.16, 12:28 Mnie też dopadł Moją babcię, kole jej osiemdziesiątki, napadło uczulenie, przecząc jej samozadowoleniu, że nigdy nic takiego. Nie znamy dnia ni godziny, kiej nas jakaś wredota zaskoczy, dokładniej - nasz sytem ideolo... tj. immunologiczny. Zdrowia Wam w gardła Wasze! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Karat senny 26.12.16, 13:31 dar61 napisał: > Zdrowia Wam w gardła Wasze! Wzajemnie! Odpowiedz Link