pluton444 16.03.09, 10:48 światełko w tunelu istnieje, znalazłem go...;\0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluton444 Re: Nie trwóżcie się, 16.03.09, 10:51 fotkami z miejsc gdzie byłem, gdy im ciężar z barków zdejmę, pochwalę się Wam ...:) Odpowiedz Link
pluton444 Re: Nie trwóżcie się, 16.03.09, 19:37 Zechciej na to jednak droga MieuxMieuxm jak na tunelprzez naturę wyżłobionym patrzeć. Zbyt mocno łodzią chybotało, by wylot Ci ostro pokazać . Będę miał czas, to album utworzę. Teraz Ci pokażę, co m.in. widziałem i czym się zachwycałem. . W deszczu wyjechałem i w deszczu zwiedzałem Odpowiedz Link
madurka Re: Nie trwóżcie się, 16.03.09, 23:05 fantastyczne to ostatnie zdjęcie:) oko, oko tam patrzy mogę je trochę przerobić?:) Odpowiedz Link
mieux zachwyt 18.03.09, 16:35 > Teraz Ci pokażę, co m.in. widziałem i czym się zachwycałem Wszystkie zdjęcia są fantastyczne. Talent masz niezwykły a do tego umiesz znaleźć miejsca zapierające dech. Pierwsze zdjęcie ('z rurą') to prześwietne ujęcie, a ostatnie ('z szybą deszczową') to już dzieło sztuki. Ja zwykle robię takie piękne jak jak te środkowe - śliczne ujęcia przecudownej natury. Bierzesz udział w konkursach? Odpowiedz Link